Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madleinek

Dlaczego faceci (prawie) nigdy nie dotrzymują obietnic?

Polecane posty

Gość madleinek

Zwracam się z tym pytaniem głównie do Panów. Będę wdzięczna za odpowiedzi, które może wyjaśnią mi chociaż trochę męską psychikę. Chodzi o to, że skoro facet mówi, że kocha i zrobi wszystko, żeby było lepiej, to dlaczego po kilku godzinach zmienia zdanie?

Gość b dety bvfvsd
przestan zadawac glupowate pytania odnosnie rprzedmiotów

Gość madleinek
To dla mnie ważne.

To nie jest kwestia zwyczajnego kłamstwa. Tak mowi kazdy kto nie chce zakłócać ważnego porządku.

Tak tylko plotą co im slina na język przyniesie:o "Kocham Cie ponad zycie swoje, jestes moja gwiazdeczką, moim oczkiem w głowie, moją jedyną miłoscią" znaczy mniej niż splunięcie.

skoro facet mówi, że kocha i zrobi wszystko, żeby było lepiej, to dlaczego po kilku godzinach zmienia zdanie? chce Cię tylko uspokoić i mamić aż do następnego razu...

Nigdy nie wierz żadnemu facetowi. Nigdy. bzdura....musicie się nas słuchać - inaczej nikt was nie będzie słuchał...:P

Gość madleinek
Masz rację. Żeby omamić do następnego razu.

Gość hbhhbhbhbhghjk
zreszta facetkazdej potrafi naobecywać

Jeśli ktoś mówi że kocha to to nie jest obietnica przecież. Ja nigdy nikomu nic nie obiecuję, bo do kiedy obiecywałem to zwykle nie dotrzymywałem słowa, a od kiedy nie obiecuję tylko mówię że postaram się to jakoś tak wychodzi że dotrzymuje słowa. Może po prostu dana obietnica mnie niszczy. :)

Gość aaaaiyh
Moj tez juz tyle obietnic zlamal ze zliczyc nie moge. I stad sa wciaz klotnie i oczywiscie on sie pozniej niektorych swoich obietnic wypiera, albo znajduje jakies argumenty dla ktorych nie moze ich spelnic. To po co kurwa w ogole cos obiecuje??? Nie kumam. Moze ja tez bede obiecywac mu cos, a potem nie dotrzymam slowa. to dopiero wojne zrobi

Gość Sympatyk34
To polska choroba, że obiecują i nigdy nie dotrzymywują. Mieszkam ponad 40 lat w Niemczech i często przebywam w Polsce, ale na jotą nie wierzą żadnemu polakowi, bo to krętacze, leniuchi i kombinatorzy.

Gość ony
ja tam obiecac moge wszystko :classic_cool:

Jak w kabarecie Moralnego niepokoju. Mieli polityka w izbie wytrzeźwień i lekarka się go pyta: - Panie Władysławie obiecuje pan że nie będzie pił? Pan Władysław - Obiecuję, nie takie rzeczy obiecywałem.

To nie tylko kwestia facetów. Ot, ludzka rzecz, że partnerom, którzy są zakwalifikowani jako tymczasowi obiecuje się gruszki na wierzbie. Jeśli facet Cię olewa znaczy wg. niego nie masz zadatków na stałą partnerkę. Tak poza tym, w kłamaniu/ściemnianiu etc przodują kobiety.

Gość Katolickie Kafe
skoro facet mówi, że kocha i zrobi wszystko, żeby było lepiej, to dlaczego po kilku godzinach zmienia zdanie? Tego nie mogła napisać inteligentna kobieta. Naprawdę są tu takie, co powiesz im na dysce "kocham", dadzą dupy i możesz je olać? Idźcie się zbadać. Nie na musk, na choróbustwa z cipska.

Gość Ewa 24
co to ku*wa za pytanie? Szukasz jakiegoś usprawiedliwienia dla faceta, który robi Cię w konia(permanentnie)? Jeśli facet nie dotrzymuje słowa i to nie z powodu, że złamał kręgosłup albo umarł to ma Cię w du*ie i to jest odpowiedź - innej nie ma. Dawno, mój pierwszy chłopak miał do mnie przyjechać w święta Bożego N...., drogi zasypał śnieg i nie możliwym było przejechać, więc on załozył kurtkę, buty, odmroził uszy ale przyszedł Z BUTA 15 km... z prezentem. Gdyby nie przeszedł to bym zrozumiała, ale mu zależało Życie jest proste, ale ludzie sami je sobie komplikują. Kłamie? Zostawić. Zdradza? Zostawić. Nie dotrzymuje obietnic? Zostawić. nie masz orgazmu? Zostawić:D

Kłamie? Zostawić. Zdradza? Zostawić. Nie dotrzymuje obietnic? Zostawić. nie masz orgazmu? Zostawić" Tak jest !!! Liga broni,liga radzi, liga nigdy was nie zdradzi Faceci to świnie !!!

Ludzie nie chcą uwierzyć, że los jest w ich rękach. Nie możesz znaleźć wartościowego faceta? To dlatego, że wszyscy są świniami. Proste wytłumaczenie dla prostej kobiety, która nie ma zamiaru analizować swojego postępowania, ba - która zapewne ledwo wie czego chce od mężczyzn. Jasne, powie : prawdomówności, ale nie egzekwuje tego. To samo z rynkiem pracy - jesteście super kandydatami na pracowników, ale nie macie znajomości :) zawsze znajdzie się powód, na który nie ma się wpływu i jest pretekst, żeby się nie wysilać.

Gość gość
dzewczyny wy nie lepsze wydajecie pieniądze na byle gówno na ublania gadaczie czałymi dzniami chciecie żeby uporzątkował sie facet do wasych pocep

Gość gość
Bo prawie zawsze omijacie porządnych facetów i prawie zawsze wybieracie tych złych.

Gość gość
ano dlatego, ze nie spotykaja ich za to zadne konsekwencje. naklamie, oleje, wy sie obrazicie na 2 dni, on przyjdzie z kwiatkami albo i nie i sie rozchodzi po kosciach :D jestescie slabe i zalosne, dlatego faceci was robia w konia

Gość prawie faceT
to jest tak - dzisiaj kupie prezent 5 GODZIN PÓZNIEJ - co miałem zrobić ? zapomniałe urodziny zony - mas dlamnie plezent -zaponiałem wirem ze to zadne usprawidlenie ale wiescie mi tak podobnie jest . a.. my naplawde kochamy was ale nie umiemy tego pokazac

Gość gość
gość Bo prawie zawsze omijacie porządnych facetów i prawie zawsze wybieracie tych złych. x a koniobijca dalej w akcji tobie ciulasie nie znudzi sie pisac caly czas to samo?

Gość prawie faceT
jak wam nie pasuje jakis facet to zostacie lezbijkami o

Gość gość
gość gość Bo prawie zawsze omijacie porządnych facetów i prawie zawsze wybieracie tych złych. x a koniobijca dalej w akcji tobie ciulasie nie znudzi sie pisac caly czas to samo? xxxx A tobie nie nudzi się również pisać tego samego? Weź spadaj bo psujesz temat kolejny!

Gość prawie faceT
o dzewczyn nie lozumiemy was mozemy usiąsć na ławke i powaznie polozmawać co nie pasuje co nie podoba sie i tak dalej

Gość gość
kolejna jęczybuła co będzie się żalić jacy to źli są faceci :P