Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jd83y8djn

Krwawienie po cc - ile trwa ?

Polecane posty

Gość jd83y8djn

witam ! bardzo prosze mamy które miały cc o odpowiedź

Gość droga autorko
tyle samo co po sn 4-6 tygodni

Gość jd83y8djn
a miała któras krócej ?

ja co prawda nie miałam cc, ale przyjaciółka współżyła już po dwóch tyg i nie krwawiła- nie sprawdzałam ;) tak mówi ja po sn krwawiłam tydzień, później jeszcze tydzień plamiłam

Gość jd83y8djn
dłuo :(

Gość droga autorko
moze trwac krocej ale badzo czesto jest tak, ze krwawienie zmienia sie w plamienie, czasem nawet 2-3 dni calkiem suche i potem znow krwawienie i tak do tych 4-6 tygodni; to jest wlasnie norma po porodzie niezaleznie od sn czy cc jaktrwa za krotko, np 1-2 tygodnie to warto sie przejsc do gina bo moze oznaczac, ze cos sie tam dzieje (ale wcale nie musi!)

dokładnie takie plamienie ja krwawiłam bardzo krótko ,potem to było takie brązowe plamienie .

Gość hmmmm/////////
ja miałam bardzo skape krwawienie.po tygodniu było to praktycznie plamienie.raz nawet zanikło na 2-3 dni,po czym znowu plamiłam.ale ogłonie nie dłużej niż 3 tyg.

Gość hmmmm/////////
a i jak byłam u gina na kontroli to mu o tym powiedziałalam(po 4 tyg.byłam na kontroli)to gin powiedzial,ze po cc krwawienie jest przewaznie znikome.

a i jak byłam u gina na kontroli to mu o tym powiedziałalam(po 4 tyg.byłam na kontroli)to gin powiedzial,ze po cc krwawienie jest przewaznie znikome. bzdura organizm tak samo musi się oczyścić zarowno po cc i sn

Dokładnie jak pisze jordan.pl - organizm oczyszcza się tak samo po cc i po sn, ja krwawiłam po cc obficiej niż inne kobiety po sn [komentarz lekarza podczas badania przed wpisem].Krwawiłam równo 30 dni [najsilniej przez pierwsze 3 tygodnie], po tym czasie 4 dni przerwy i znów 4 dni lekkiego krwawienia.

Gość hmmmm/////////
to dlaczego ja,jak i moje kolezanki po cc nie miały obfitych krwawien?i do tego max.3 tyg.

"Hmmmm////" A skąd my to możemy wiedzieć, czemu akurat ty miałaś inaczej? Każda z nas jest ina a wyjątek jedynie potwierdza regułę.Proszę: edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79333,2965681.htmlOstatnie zagadnienie na 1 stronie.

Gość ania lez
a ja krwawilam ze cztery miechy z przerwami po czym dostalam okres bylam ze trzy razy na kontroli i lekarz mowil ze jestb wszystko w porzadku