Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waszkastaszka

Zapalenie płuc

Polecane posty

Gość waszkastaszka

zdradzcie mi dobrzy ludzie, jak ma sie zapalenie pluc to w ktorym miejscu na plecach boli? Jakies 2 tygodnie bolaly mnie plecy,albo kregoslup na wysokosci lopatek,miiedzy nimi,a teraz o okolicach prawych zeber pod ich koncem, nad krzyzem,palic pale, zadnych objawow nie mam,a czasem pokaszle,ale jest to racczej duszacy kaszel.\ Pojde wkoncu do lekarza,ale nie ma mnie w PL i to skomplikowane:))

Gość waszkastaszka
dzieki otulona, zapalenia miesnia sercowego mialam jako dziecko, i kardiologicznie jest juz kupe czasu ok, hm...myslisz,ze to to?

Gość waszkastaszka
ahah suer,nie ma jak szczepienia:) Nie pamietam kiedy miala chociazby katar,wiec to napewno nie jest to,no i wyniki krwi mam ksiazkowe,to sobie zrobilam ksiazkowo, zimne,jakby mi ktos jebnal bejsbolem w zebra:D

Gość gosc

Służy nam jak na razie bezproblemowo Novama Familino Pro. Tutaj atutem jest chociażby irygator w składzie. Można szybko oczyścić nos i zatoki. To działa tak że jednym palcem zatykasz otwór powietrza i przekierowujesz go do nosa – dla mojego synka to jest dość fajna zabawa, nie męczy się , nie marudzi.

Gość Gość
Dnia 21.12.2018 o 09:02, Gość gosc napisał:

Służy nam jak na razie bezproblemowo Novama Familino Pro. Tutaj atutem jest chociażby irygator w składzie. Można szybko oczyścić nos i zatoki. To działa tak że jednym palcem zatykasz otwór powietrza i przekierowujesz go do nosa – dla mojego synka to jest dość fajna zabawa, nie męczy się , nie marudzi.

Rowniez polecam ten inhalator