Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

Do Zdesperowana Domowa Żona

Polecane posty

Gość raanhy
oczywiście, że żadna praca nie hańbi, ale to od człowieka zależy, czy takiej akurat pracy oczekuje? po chęci studiowania i rozterkach wnioskuję, że autorka oczekuje czegoś więcej od życia...

Gość zostaw ta zapyziala Polske
w diably :D Tam nie daje sie normalnie zyc przeciez. Kwestie finansowe pomijam ale ta szarzyzna, to ciagle niezadowolenie na twarzach ludzi. W UK masz rodzicow, studiowac tez mozesz, nawet lepsze perspektywy masz po uczelni w UK, niz po polskiej. Wyjezdzaj i sie nie zastanawiaj nawet :-)

M o d l i s z k a - ta praca akurat hanbi :) ogolnie sytuacji autorki jest jasna. pewnie wroci do UK :( pewnie wyjdzie za niepolaka. kolejny polak musi opuscic ojczyzne. szkoda ze rodzina tam chce zostac. najlepij tam zarobic a inwestowac u nas.

pan prezes - co ty tak sie zapedzasz, nie wyprzedzaj faktow :P wyjda za nie polaka? a skad ja mam to wiedziec? na razie jestem sama i tyle :P a jak sie trafi jakis odwazny, to kto wie:D

zlapalas mnie za slowko :) sa wyjatki. powiedzmy. poki co to jednak alfons to nie legalna u nas sprawa. :) taki sneriusz jest b. mozliwy. polak cie wystawil. chcesz na stale zamieszkac w UK. racjonalny wybor to niepolak. bo polacy to tam glownie tylko o kasie mysla, i sa dosc nisko w spoleczenstwie.

Gość co to jest......
"niepolak"? :O

nigdzie nie napisalam ze na stale ;) a dwa ze zobacz, ja spotkalam wielu pokalokow, ktorzy byli nawet normalniejsi niz ja :P oczywiscie jest tam masa osob ktore tylko jada zeby 2 dni popracowac, za zarobione pieniadze upic sie i nawciagac i pasuje ale z takimi nie utrzymywalam kontaktu

ich dom sluchaj ja nie wiem czy mnie jutro auto nie przejedzie, wiec ja nic nie planuje na 20lat do przodu na dzien dzisiejszy chce wyjechac ale sie boje, mimo ze juz tam bylam

Gość kaskakakak
hej przecztyalam tylko poczatek dwa posty :p jezeli masz mozliwosc mieszkania w Zrichu to nawet sie nie zastanawiaj Szwajcaria jest boska, Anglia mnie przerazila choc bylam tam tylko tydzien mieszkalam w 4 krajach, ale to Szwajcaria jest moim ulubionym i tu jestem szczesliwa

no widzisz a mnie jakos szwajcaria nie ciagnie siostra mnie namawia ale ja wiem ze bede sie czula zle. mimo ze ona bedzie tam ze mna, ja wiem ze bede czula sie obco i zle dlatego tego nie biore pod uwage

Podslyszane: Dwie blondynki dostały konie: - Ty, jak je odróżnimy? - Ja obetnę swojemu ogon. Rano oba konie nie mają ogona.- A co teraz?- Obetnę swojemu grzywę. Rano oba konie nie mają grzywy.- A co teraz? - Ja biorę czarnego, Ty białego.

masz jakis wewn. opor? kurcze a to nie jest jakas reakcja podswiadomosci, instykt? ja te sie balem przed wyjazdem. za to wjazd do Pl to byla ulga zawsze. przywiazanie do ziemi gdzie powstalismy. nie wiem.

u mnie tez to bylo niby tak kurde bylo ze czulam sie tak zle, jak wiedzialam ze lece do pl to super sie czulam, podczas pobytu w pl po prostu ekstaza i strasznie zalowalam za kazdym razem ze musze wracac do uk a teraz cholernie tesknie!!

M o d l i s z k a - masz racje. tez mnie raza ataki na te dziewczyny spokojne, co nie prowokuja, czy nie pisza glupot. da zdjecie i od razu jazda. ja tam zawsze obcinalem i tak sie dopierdala, ale w sumie jestem rasista wiec moge jeszcze to zrozumiec w moim przypadku.

Bo trza miec wszystko w dupie tak jak ja! :D Patrzcie jaka ciota wypisuje bez powodu i bluzga na dziewczyny. Zal mu, ze nie ma gdzie zamoczyc bo nikt chooya nie chce. :D Pewnie niski z brzuszyskiem i w dodatku bezrobotny i z r y j a mu jedzie tania wisniowka. :D

ja mysle ze tesknisz za lepszym zyciem. pamietasz jak mialas kase i wydawalas. nie to co terz w PL. za tym tesknisz, a nie za UK. mozliwe tez ze tesknisz za chlopakiem. za rodzina na pewno tez.

mi sie tam podabaja nawet, wiec nic nie mow. 7/10 daje tej 2. ale tej major cos tam to mysle ze jest tez jebnieta jak ty. M o d l i s z k a - masz problem bo ja w ogole nie tykam alko :) ale obilbym kolesia chetnie.