Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pottis

Która ma ochote na takiego facecika?

Polecane posty

Gość dla mnie facet tragedia
przeciez on wiecej czasu spedza w lazience niz ego kobieta na sama mysl mdli mnie zeby taki gogus mnie dotykal

Gość Pottis
A gdyby nie bylo tak jak mowisz?

Jaki? wymuskany wyciumany.. przeciez facet z takim wygladem nie buduje swojego ciala dla siebie dla jednej kobiety, jest modelem wystepuje w reklamowkach itd, a nie trzeba byc geniuszem zeby wiedziec jakie to jest srodowisko, tam przez lozko mozna wszystko a faceci niestety sa gorsze niz kobiety, to chore klimaty.. a takie macho mysli ze jak zbuduje takie cialo to zapcha braki w glowie wole faceta ktory mnie oczaruje tym kiedy otworzy buzie a nie sciagnie koszule, niestety i lozko sie szybko nudzi

Gość Pottis
Gadasz tak bo pewnie sama nie masz nic do pokazania. Wyglądam może nieco słabiej od niego ale nie wiele mi brakuje do takiej sylwetki i to co mówisz jest poprostu bzdurą.

Gość papla666
A ja musiała bym widzieć twarz, skoro już tak przedmiotowo mam go ocenić...ciało ma piękne...przynajmniej to, co widać ;)

OOOO facet ideał:)marzę by mój mąż tak sobie ciało wypracował I NIE UWIERZE ze ktoras uwaza ze jest brzydkie ciałko

jestem kobieta

Gość papla666
Mężczyzna z takim ciałem, czas spędza raczej w siłowni niż w łazience :).

Gość papla666
Pottis, to może Twoją fotkę poprosimy...możesz odkryć tyle, co "Pan" na zdjęciu :D

oj dziewczyny zakmnijcie swoje oczy a czas otworzyc umysl

Gość Pottis
4 razy w tygodniu po 1.5h siłowni to chyba nie jest tragedia.

Gość papla666
A czemu mam oczy zamykać? Lubię patrzeć na piękne kobiety...Na mężczyzn też...toż to sama uciecha dla oka...:D:D:D Przecież o niczym innym nie mówię...:D I nie pisze...I już nawet nie myślę :D:D

Gość papla666
Pottis, na pewno nie tragedia. gdyby na Twoim miejscu była dziewczyna i pisała że tyle ćwiczy, każdy nie widząc jej by się ślinił jak to ona pięknie musi wyglądać...A facet nie może? Może a nawet powinien, jeśli ma czas...Oczywiście, to co ma w środku jest bardzo istotne...ale wkurza mnie jeśli ktoś mi wmawia, że takie ciało ze zdjęcie mu się nie podoba...To musi być ktoś zakompleksiony, kto uważa że: a: nigdy taki nie będzie b: nigdy z takim nie będzie ... :D:D:D

Gość Autor chce się
dowartościować;)i nic więcej;)Brakuje mu pochlebstw i łechtania jego ego;) ochhhh hihih