Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna malinka

Zazdroszczę koleżance FILMU ŚLUBNEGO!!!

Polecane posty

Gość zazdrosna malinka

Ostatnio znajomi zaprosili nas na oglądanie filmu ze ślubu. Chciałam się wykręcić bo nudzi mnie oglądanie i podniecanie się 3 godzinnym filmem, gdzie ciocia Stasia tańcuje z wujkiem Staszkiem. Jednak koleżanka przekonywała, że na pewno nie będziemy się nudzić, bo ona ma taki inny film. Pomyślałam, że wszyscy tak mówią ale nie chciałam jej robić przykrości więc przyszliśmy. I film był piękny!!! Krótki(około godziny miał), całość wyglądała jak jakaś bajka a nie film ślubny. Różne ujęcia, dobrze dobrana muzyka, całość dynamiczna, nie nudziałam się ani chwili.Wszystko wyglądało jak bajka! Oczywiście po wszystkim zapytałam koleżanki na namiary na tych kamerzystów bo sama za 1.5 roku biorę ślub, ale jak usłyszałam cenę to zwaliła mnie z nóg!!! I teraz cholera mnie bierze, że my takiego filmu nie będziemy mieć!!! Nie chciałam w ogóle kamerzysty ale po tym jak zobaczyłam ten film, to chce taki jak oni mają. Ona na pewno zaprosiła nas po to żeby się pochwalić, bo wiedziała, że nas na taki film nie będzie stać. Jestem smutna i zła!!! Co robić?

Gość Wryta baba
Jak to co reklamować dalej. Zawsze ktoś da się na te teksty nabrać.

Gość ale bez sensu rzeczywiście
bosh co za zawiść tu bije po oczach, taaa na pewno koleżanka zaprosiła cie zeby ci zrobić przykrość, taaa na pewno to nią kierowało...tak sobie tłumacz. Nie normalniejsze jest pomyśleć , że zaprosiła cię zeby po prostu pochwalić się filmem i wspólnie go obejrzeć bo może zależało jej na tobie i cię lubi? (biedna dziewczyna nie wie jakie ma zawistne koleżaneczki). a skąd ta pewność ze ona ma wiedziec czy cię na taki film stać czy nie bo nie rozumeim twoja ksiegową jest czy co? nie bądź juz taka zazdrosna

Gość są tacy co robia to samo
3x taniej, wystarczy poszukać.

Gość a ile taki film
kosztuje? Ile zapłaciła ta koleżanka? Napisz,nie wstydź się,ocenimy. I doradzimy ewentualnie:)

Gość cscsdcsds
jaka cena??

Gość okey okey
jesli Cię nie stać to nie myśl o tym, proste! wesele to dziura bez dna , kasa leci jak woda a potem z perspektywy czasu i tak bedziesz zalowac , ze nie zrobilas tego skromniej, kiedy pomyslisz ile kasy wydalas, a co moglabys potem za to miec

Gość ja bym nie ufała
profesjonalizmowi tych,którzy robia taki film 3razy tanie. Juz nie raz sie nadziałam. To jest tak wazna chwila w zyciu,że warto wydać więcej nawet,a miec pięknie i profesjonalnie zrobiony film. Nie łaszczyłabym się,że ktoś zrobi mi to 3 razy taniej. Pzrzekonałam sie juz nie raz na własnej skórze,że niekiedy nie warto załować na cos pieniędzy,jezeli miałoby być dobrze zrobione.

Gość zazdrosna malinka
To nie jest żadna reklama! Po prostu jest mi smutno i jestem wkurwiona! Ona zapłaciła za ten film 8 tysięcy zł!!! Mówi, że ceny już zaczynają się od 6 tysięcy i że naprawdę warto zainwestować, bo to pamiątka na całe życie!!! No i ja się z nią zgadzam ale co kiedy ktoś nie ma żeby "zainwestować"??? Próbowałam znaleźć coś tańszego, ale ona powiedziała, że ten kamerzysta jest najlepszy w Polsce i jeśli zależy mi na takiej jakości to żebym nie kombinowała. Normalnie się na mnie wyżyła!!I pokazała jaka to ona obyta i ma taki ładny film!!! Zdjęcia też mają piękne, bo "nie oszczędzała na pamiątkach". Jaka jestem wkurzona na maksa przez to!!! Dlaczego to tyle kosztuje??? To już normalni ludzie nie zasługują na piękną pamiątkę???

Gość faktycznie duzo.
myslałam ze ze 4-5 tys. Nie wiem co Ci doradzic. jak macie ochotę na taką piękną pamiątkę to zamknij oczy i sobie ja spraw,dostaniecie z prezentów to wam sie zwróci. Jak ci się podoba to sobie nie załuj. Ja bym tak zrobiła, zamknęła oczy i zamówiła sobie, macie jeszcze półtora roku,zdązyć jakoś uskładac.

Gość Mam wielką prośbę!
Możesz nie podawać namiarów na tą wspaniałą ekipę! Naprawdę, jak pojawi się tu ich strona, to spieprzyłaś im interes. Tu się nigdy nic dobrego nie reklamowało. Nie to forum.

Gość zazdrosna malinka
Nie stać nas! Chyba wszystkie koperty musiałyby pójść na ten film, a chcieliśmy za nie jechać w podróż poślubną. Nie chce podawać namiarów tylko się pożalić!!!

Gość stara mężatka
ja mam 2 filmy z mojego wesela,jeden godzinny bardzo fajnie streszczony i bardzo ciekawy a drugi trwa 6 godz i jest bardzo rozległy.Mój krótki film też goście weselni bardzo chcwalili że zrobiony z klasą,gościom rozdawałam ten krótki film.i wiesz co ja za kamerzyste zapłąciłam 2 tys

Gość radziłabym sie
Zastanowic dlaczego chcesz ślubu. Bo jeśli dla pięknych wspomnień to współczuje. Lepiej mieć piękne zdjęcia niż film. I po co ten film w ogóle? I to jeszcze za tyle kasy. Jedz na wycieczkę i to koleżanka będzie ci zazdrościć.

Gość ja86sia
poszukaj kogoś innego o bardzo dobrych opiniach, na pewno można znaleźć kogoś kto robi to również nieźle za rozsądna cenę :) Niektórzy wcale nie mają filmów z wesela i też żyją więc nie panikuj ;)

Gość zazdrosna malinka
Oczywiście, że dla pięknych wspomnień! Moja koleżanka naprawdę ma piękną pamiątkę! Tego filmu nie będzie się wstydziła pokazać za 20 lat dzieciom i miło będzie wspominać w każdą rocznicę!!! Cała rodzina i przyjaciele się zachwycają! I mają czym!!! Ona ma też piękne zdjęcia ale zdjęcia nie oddadzą wszystkiego!

Gość dgtfryhtfhygtjugt
to co ty będziesz po slubie robiła jak przyjdzie zwyczajne życie, żal mi Ciebie

Za 20 lat to każdy film ślubny będzie taki sam, bo przez tyle lat to będą kręcić jeszcze lepsze filmy wiec dzieci koleżanki i tak nie będą czuły różnicy czy ten film był jakiś lepszy od pozostałych ślubnych kręconych w tym samym czasie. I tak będzie się im wydać gorszy jakościowo od współczesnych ;) Poza tym ja jakbym miała możliwość obejrzeć film ze ślubu moich rodziców to technika kręcenie by mnie raczej nie interesowała, ciekawili by mnie raczej ludzie na tym filmie.

pamiotke ze slubu mam na zdieciach a przedewszystkim na palcu i w sercu zamiat pakowac pieniadze w rzeczy martwe zrob sobie podroz poslubna ja z mezem wyjechalam w podroz dookola swiata statkiem, tych wrazen nikt mi nie odbierze i naprawde pamiatka do konca zycia , nie wiem kiedy znowu bedzie mnie stac na takie szalenstwo ale bylo naprawde warto:)