Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boga nie ma

Boga nie ma!!! Przekonałem się o tym!!

Polecane posty

Gość Boga nie ma

Gdyby tak było to bym miał to o czym zawsze marzyłem!!! Modliłem się oto by zdac mature i co, pech, to samo w egzaminie zawodowym. I co? Teraz modliłem się oto by znalezc jakas dobra prace, porzadna, nie fizyczna i tez mi sie nie udaje, modlilem sie o wygrana w totolotka, tez nigdy nic nie moglem wygrac. Siedze w domu z rodzicami i gniote sie w 1pokojowej klitce. Boga nie ma, jakby istnial niedopuscilby zebym tak cierpial.

Gość dtertetre
hehehhehe.... a wiesz ze Bog dał człowiekowi wolną wolę i decydowanie o swoich rzeczach? to tak jakbys siedzac teraz w domu pomodlil sie o to by za godzine byc na hawajach:) zresztą Bob wysłuchał Twoich modlitw i powiedział: nie :)

Gość A co praca fizyczna hanbi????
Bóg nie spelniania życzeń od tak a cierpią to bardzo chorzy ludzie!!!

Gość Ależ jest - zapewniam
Tylko nie traktuj Go jak złota rybkę do spełniania marzeń i życzeń. Popatrz na Chrystusa ukrzyzowanego - zrozumiesz sens cierpienia i prób... Jestem pewna,że Pan Ciebie sprawdza, testuje...Musisz przetrwać... prosic o siłe...

Gość nie blu:źnij
Bóg jest Jeżeli uważasz to co niesiesz za krzyż, to sobie daruj. Bóg nie jest złotą rybką i nie spełnia życzeń. Trzeba mu strasznie zaufać i powierzyć swój los, wtedy wyciągnie Cię z każdego dna. Sama tego doświadczyłam, chociaż za różowo nie mam.

Czy to tej gorliwej modlitwy dodałeś swoja gorliwość, wysiłek, prace? Bo jeśli liczyłeś że spadnie Ci manna z nieba za samo modlenie to może pogadaj z mądrym duszpasterzem ...

Gość nie blu:źnij
tekst o złotej rybce nieściągnięty, w tym samym czasie się ukazał! Też tak myślę, trzeba zaufać Bogu i wierzyć, że w tym cierpieniu jest jakiś sens.

Gość Bog istniejeee
Co Ty czlowieku chrzanisz ! Trzeba sie troche przylozyc do nauki, a nie liczyc na cud z pusta glowa i wygadywac takie bzdury! Bog istnieje i czeka na Ciebie, moze modliles sie bez wiary? wez sie w garsc.

Gość hahhaa alez nie !!!!
nie pozwolilby zeby gnidy mialy kase i zeby zyly,taka k.....a a.r.modelka z polski ale wyhodowana nie w Polsce, anorexia tasiemiec zła suka ,nie czlowiek,podła kanalia rubikowa ale bog powinien dac jej raka za to zło i brak serca haha gdyby byl oczywiscie ale jest karma to jest to,ze zlo jakie robisz wraca i dlatego taka swolocz jak np.OSTATNIO ta wredna BABA W oLIWII CZY COS TAKIEGO,NIBY SPADLA ZE SCHODÓW JAK BYLA MALA (DZIWNE NIE ?:)),I JA POKRECIŁO ALE JAKIE ZŁO MA W OCZACH, TAKIE TYPY BYŁY ZŁE W POPRZEDNICH WCIELENIACH DLATEGO ONA NIE ZROZUMIE DZISIAJ DLACZEGO cierpiała a to dlatego,ze jej zamazano pamiec zeby bardziej cierpiała i to jest ten bog./sprawiedliwosc czy jakos tam.jak kto chce./czujesz to? wiesz,juz wiele razy widziałam jak ludzie wyja z rozpaczy za zło jakie wyrzadzili i to jest OK :)

ten pedofil- o wolnej woli -kazdemu tak gada bo to klerowy zbok,dzieci rucha,nie czytaj tego co poci,nie brudz sie tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ksiadz chiał zamordowac dwie osoby.ganial je z nozem,jak g dorwe to pozałuje ten niewyskrobany sk...yn@!moze jeszcze zjesz? jakbysmy cie dopadli bozzzzzzzzzzzzzzzzz krew by ci sie lała dlatego nienawidze kleru i szmatanistow tez,bo zamoast jebac bekarty boja sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bog istniejeee
Nie jest tak, ze jest wszystko za nic, ze bez wiary osiagniecie wszystko. Skoro nie wierzycie, to czego oczekujecie? Troche wiary, Bog was kocha i na pewno was oswieci, ze ISTNIEJE.

Gość ^^^666eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i obesra was kałem,jak ostanio,pamietacie? durnie :) karma to karma i nie pierdol ty scierwo klerowate bo ci szmatanisci ryjca zalepia a ziwrzeta oni lubia wbrew pierdoleniu was chujow

Gość waginaLenyweKrwi
szukaj chujciaszka.netka.cit,kit,jebaka,net

Gość lenalenawroc
zakonnice co goewna kurek bachorom do mord przyklejały jak dobrze pozbyc sie gnidy :D wagina leny krwia i nabrzmiała matka to zesłala cala wiocha gada boze co sie tam sdzieje

oblanie egzaminów można zwalić na Boga, ale prawda jest taka, że tylko od ciebie zależy, czy się uczysz, czy nie ja nie wierzę w Boga, bo który wszechmocny i kochający swój lud pozwala na to, by malutkie dzieci leżały w hospicjach chore na raka? który pozwala na to, by żywiciel rodziny i dobry człowiek ginął w wypadku samochodowym wracając do domu po 12h roboty? gdyby Bóg istniał to takie rzeczy nie zdarzałyby się, po prostu

Gość KONSEKWENTNA10001000
BÓG ISTNIEJE . nie raz poprzez MODLITWĘ RÓŻAŃCÓWA wyprosilam sobie łaskę. tylko że nie była to prośba o wygranie totolotka itp ..tylko w sprawach zdrowotnych i to naprawdę działa !!! LUDZIE ODMAWIAJĄCIE RÓŻANIEC ŚWIĘTY A MARYJA WAS WYSŁUCHA:) 8tylko że trzeba wytrwale się modlić:) pozdrawiam

Gość Bóg dał ludziom wolną wolę
Boga nie ma Gdyby tak było to bym miał to o czym zawsze marzyłem!!! Modliłem się oto by zdac mature i co, pech, to samo w egzaminie zawodowym. I co? Teraz modliłem się oto by znalezc jakas dobra prace, porzadna, nie fizyczna i tez mi sie nie udaje, modlilem sie o wygrana Trzeba się było uczyć, zamiast modlić

Gość klapsa
masz problem z logicznym myśleniem autorze i nie jest to kwestia wairy w Boga . Skoro nie masz wykształcenia to jakim sposobem mozęsz mieć dobrą pracę ? A jak mozesz mieć forsę jak nie masz pracy ? Cokolwiek postanowisz najpierw pomyśl :D

Gość Romczyk344
Jasnie ze nie ma .. Tez nie wierze .Jestem ateistą

Gość Upośledzony
Witam. urodziłem upośledzony,chory,też nie wierze w boga,ani w świętego mikołaja,ani w zębową wróżke. gdyby bóg istniał nie dopuścił by do tego. Za to wierze w przyjaźń i ludzi:) .

Gość klapsa
nie przyszło wam do głowy , że dlatego tacy biedni i pokrzywdzeni przez los jesteście właśnie dlatego - że w Boga nie wierzycie >?

Gość wysłannik boży nr ewid. 666
BOGA NIE MA, TO PRAWDA.

Gość Upośledzony
Mam 34lata i może dla tego...ale urodziłem się chory,kiedyś wierzyłem do 17roku życia,ale wcale mi nie było lżej i nic. później przestałem i tak samo mi jest... To nie ma wpływu czy ja wierze czy nie wierze bo go nie ma tak samo jak mikołaja i diabła. Jak mnie uzdrowi to uwierze