Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kafe nie mozna powaznie,ale

Szukam kobiety. Zdrowej, normalnej, z poczuciem humoru.

Polecane posty

Gość ja mam 34 lata
smacznej kawuchy! uwielbiam parzoche!/u nas tak mowia/ ale ja dzis mam jeden z tych gorszych dni wiec sacze wino

Gość pewna38latka
Dario Praga Płn się kłania :)

Gość normalna dla samej siebie
do ja mam 34 lata powiem Ci ze swojego doświadczenia, że czasem trzeba sięgnąć nawet przysłowiowego dna by mieć się od czego odbić w jakim wieku masz Dzieciaczki?

Gość ja mam 34 lata
oj dario widze ze juz cie ktos podkupil:):):) zart oczywiscie

Gość pewna38latka
Mi równie miło poznać kolegę z Woli :D

Gość ja mam 34 lata
ja sie juz odbijam,ale dna nie bylo...nie az tak zle moze dlatego ze jemu tez sie nie udalo i nie widze jak cieszy sie szczesciem a jedynie jak miota sie w swoim zyciu. mam trojke lobuzow 16,13 i siedem niesiecy

Gość pewna38latka
O kurczę..ten najmłodszy urwis to jeszcze maleństwo..czy ten Twój chłop sumienia nie miał?

Czyli zostawil Cie z trojka dzieciaczkow ? I nawet z takim malym ? 7 miesiecy mowisz ?? Dla kogo ?! Co to za kobieta musiala byc ? I co z niego za czlowiek ?

Gość pewna38latka
Nie znam Twego emaila :) Poza tym tu też jest miło, a to wyjątek na cafe :)

A mnie tu oskarzano za bledy ort. !!! To o pomste wola !!Jak sie trzymasz ? Potrzebujesz czegos ? Wsparcia ? Rozmowy ? Czegokolwiek ?

ja też byłam w podobnej sytuacji, ale to już było, a mam taki charakter, ze nie rozkładam wszystkiego nty raz na czynniki pierwsze, było znaczy było, tego nic nie zmieni a życie jest tu i teraz

Gość ja mam 34 lata
ot zycie... dla nikogo..nie sa razem od kiedy mu powiedzialam ze jest wolny,ale to juz nie moja sprawa,ja ten rozdzial zamknelam,placze czasem ale placze nad tym ze nie udalo mi sie zycie,nie nad mezem,on umarl dla mnie,ten facet ktory przychodzi odwiedzac moje dzieci nie jest nim i za nim nie tesknie.. pora isc do przodu tylko samemu to ciezko...

Gość yetrgdf
a ja z okolic Krk. Miła, normalna z poczuciem humoru ... ale młoda jeszcze hehehe ;)

Gość yetrgdf
do JA MAM 34 LATA współczuję, ale i też zazdroszczę Twojego podejścia do całej tej syt. Dzieci dadzą Ci siłę , aby iść dalej:) Powodzenia

Gość ja mam 34 lata
dzieki za mile slowa,potrzebuje owszem zaczac zycie od nowa!

ja mam odwrotnie, polubiłam swoją samotność, jest ciut prawdy w tym, że im człowiek dłużej jest sam, tym potem trudniej jest mu zaakceptować czyjąś obecność

Mam nadzieje, ze wszyscy odnajdziemy w koncu nasze drugie polowki, bratnie dusze, partnerow na dobre i zle..

Gość pewna38latka
nie udało Ci się życie? ej no! masz trzech chłopaków przy sobie, którzy będą Twą ostoją i radością..facet jak facet, pojawi się kolejny..otrzyj łzy Kochana i uwierz w to, że i dla Ciebie słonko świeci :)

Gość ja mam 34 lata
no wlasnie wracajac do tematu,pisza tu wzyscy ,ze tu nikt normalny sie nie znajdzie,a postawcie sie w mojej sytuacjii,przeciez nie wyjde z moim maluszkiem na impreze czy cos w tym stylu,zeby z kims porozmawiac,czasem internet nie jest tak zlym wyjsciem,a czasem poprostu jedynym by z kims porozmawiac

Dziecko to zadna przeszkoda ! Zapewne jest trudniej udac sie gdziekolwiek, by kogos poznac, ale czy tak naprawde takie wyjsciowe poznawanie wychodzi na dobre ? czy w ogole wychodzi ??

Gość ja mam 34 lata
nie udalo mi sie bo nie takiego zycia chcialam nawet nie dla siebie,ale dla moich dzieci,ale coz,ja sie z tym juz pogodzilam... czekam az los sie odwroci..

Gość ja mam 34 lata
nie, chyba nie,nie sadze ,ze nawet gdybym miala mozliwosc to bym imprezowala..j nie z tych..owszem mam grono znajomych,ale szukanie kogos na raz czy na sile mnie nie kreci

ehh znajomi ;)) moi, usilnie chcieli bawić się w swaty a prawda jest taka, że takie rzeczy dzieją się same siebie, ot magia

Gość ja mam 34 lata
znam t z autopsjii:)