Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta z małopolski

Czy warto kupować taki wózek?

Polecane posty

Gość alejaja...
oj tam oj tam... każdy kupi to na co go stać, co nie znaczy że kupi źle, czasami drogie wózki (wyprodukowane w chinach) mają cenę wygórowaną wyłącznie dzięki wypromowaniu marki - a ich jakość zostawia wiele do życzenia albo nie ma jej wcale. za to producent x - moze mieć tańszy wózek , ponieqaż nie posiada żadnego znaku firmowego, ale za to wyprodukowany jest on z lepszych materiałów, ponieważ zależy mu na jakości, aby jego marka także została zauważona. tyle w temacie.

Gość tani
tani wózek tzn do ilu??

Gość klaudia10
Mam quiny buzz 3 od półtora roku Ggondolka śliczna wygodna dla dziecka bardzo miła frotka na materacyku na którym można dziecko bezpośredno połozyć Córeczka urodziła się w marcu Praktycznie dzięki kubełkowej spacerówce mogłam w upały w lipcu wkładać ją do spacerówki Quiny posiada jeszcze drugie siedzisko dla dziecka 1.5 roku które wykorzystałam w zimie przy grubszej odzieży Wózek jest bardzo stabilny gdyż boczne koła są lekko odchylone, koło przednie rewelacja W galeriach handlowych skręt wykonuję w miejscu o 360 st Bardzo ładne wykonanie stelaża Torba nisko zawieszona Mały ale pakownyi wytrzymały koszyk To wszystko nadaje wózkowi niepowtarzaly styl na który ludzie go mijający nie pozostają obojętni Wiele razy otrzymywałam komplementy na jego temat Gdybym miała jeszcze raz kupować wózek to tylko QUINNY BUUZ 3 Bardzo polecam I nie słuchajcie BZDUR !!!!!! jakie o nim wypisują ludzie którzy go nigdy nie używali a na ulicy patrzą z zazdrością na Twój wózek QUINNY mając innY Rozumiem jak kogoś nie stać niech kupi tańszy Też dobry ale po co te złośliwości i bzdurne opinie !!!! Pozdrawiam :)