Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka23

Mam 25 lat myślałam, że w tym wieku będę już miała swoją rodzinę...

Polecane posty

Rhov, skoncz pierdolic. Ja mam 163 wzrostu i 57 kilo, wielkie dupsko i spore uda, a nigdy nie narzekalam na brak faceta. 😴 Przestan sie nad soba uzalac, bo tylko w tym jest problem. Pesymizm czuc na kilometr.

I kurwa, znowu koronny temat. Ja pierdolę, mam fotki wrzucone do galerii, to, że ktoś nie może utrzymać łap przy sobie i po niej grzebie to nie jest już moja wina. Ja mam w stopce zdjęcie psa. A reszta, to jest moja prywatna sprawa i nikogo nie powinno interesować co się tam znajduje.

Gość Rhovannion kpiny sobie robisz?
Też odbieram jej działania jako krzywdzenie kogoś, kto może się tu zaplątać. Zobaczy fotę i pomyśli - o matko, jeśli ona jest brzydka i gruba, to na mnie nie ma skali. Jasne, że gdyby miała kompleksy rzeczywiste, nie robiłaby sobie wręcz profesjonalnych fot. To forum jest pełne psycholek i ludzi robiących sobie jaja kosztem innych, kolejna taka po prostu.

Gość dxd
swędzą was broszki moja propozycja napiszcie z skąd jesteście i że macie chcice na faceta raz dwa znajdzie się chętny aby się rozgościć u was w kroku

Gość wiecie co, czytam ten wątek i
jestem przerażona, jak bardzo rhovannion ma spaczone postrzeganie własnej osoby. To tak jak z ważącą 30 kg anorektyczką, która w lustrze widzi wieloryba i nikt nie jest w stanie jej przekonać, że się myli. Czytając twoje wypowiedzi, rhovannion, prawdopodobne jest, że twoja matka ma na ciebie zły wpływ, który tylko potęgują znajomi - znaleźli sobie słabszą jednostkę, nad którą się pastwią. Tak samo z obcymi - ludzką słabość się po prostu wyczuwa, a niektóre jednostki mają to do siebie, że lubią się dowartościować cudzym kosztem. Jedyną dobrą radą w tym momencie jest TOTALNA zmiana towarzystwa + TERAPIA. Bez żartów. Uwierz mi, wiem co mówię.

Aggie, przez internet. Ja znalazłam moje dziewczyny jak pojechałam do schroniska po psa. Psa już nie było, bo uśpili, ale fundacja jest i działamy

Ja nie uważam, że robi sobie jaja. Myślę, że po prostu ma bezpodstawne kompleksy.

A jeśli koledzy Ci mówią, że masz schudnąć przy takiej figurze (to są koledzy?), to dziewczyno chyba masz problem z toksycznymi ludźmi, którzy się chyba lubią bawić Twoim kosztem. Pewnie jesteś "ta fajna", co za odrobinę akceptacji da się wykorzystywać i jeszcze łyknie każde goowno (np. podłe teksty serwowane pod płaszczykiem fałszywej troski).

Aggie weterynarz mowi ze jak Szajba schudnie 1, 5 kg to nie skasuje mnie za kolejne tabletki na robale, motywuje mnie jak moze;) suka lezy obok na lozku, powiedzialam jej ze dzis bez kolacji, przyjela to z godnoscia;))

Taa, bo jest sobie z czego robić jaja. Ważyłam kiedyś 20 kilo więcej i doskonale wiem jacy ludzie potrafią być. Dalej siebie widzę taką jak wtedy. Co więcej, zakładam ciuchy z czasów 75 kilo i widzę, że leżą tak samo. Żadnej różnicy.

"Zobaczy fotę i pomyśli - o matko, jeśli ona jest brzydka i gruba, to na mnie nie ma skali. No niestety ja sie tak poczulam" Noxi, Ty też przestań bredzić :O Kolejna szukająca problemów. Jesteś śliczną dziewczyną, ze świetną figurą, o czym mnóstwo razy Ci pisano na forum. Twoim problemem jest Twoja psyche pełna urojeń, wampirów i nieistniejących córek, ale na pewno nie Twój wygląd, więc też przestań ściemniać ;)

Rhovannion a nie myslalas o jakies terapii z podnoszenia poczucia wlasnej wartosci? na pewno jest cos takiego, psycholog mi kiedys proponowal.

Nie stać mnie na takie przyjemności. U mnie w mieście nie ma darmowego psychologa a jeździć gdzieś po miastach ościennych nie dam razy. Na płatną terapię mnie nie stać. Myślałam kiedyś o tym, ale wybiłam to sobie z głowy. Tego się nie da zmienić. Od dziecka wiedziałam, że się do niczego nie nadaję, żadnej szkoły nie skończę i nikt mnie nie będzie chciał, ciągle to słyszałam, więc się przyzwyczaiłam.

Gość fotka rohavion
mialas kiedys te fotki wklejone normalnie w stopke w innym temacie pokierowałas osobe jak mozna cie zobaczyc, wiec teraz nie pierdol. wpierdalasz sie ze swoimi pojebanymi radami na kazdy temat zwiazany z wygladem wmawiajac innym dziewczynom ze nic juz je nie czeka, ze sa pewnie brzydkie i zostana starymi pannami przy tym i wiecznie uzalajac sie nad sobą . w jednym temacie twierdzisz ze bycie sama jest cool w nastepny ze dałabys sobie napluc zeby jakikolwiek fagas cie przeruchał . jestes cholernie falszywa.

" Co więcej, zakładam ciuchy z czasów 75 kilo i widzę, że leżą tak samo. Żadnej różnicy" Oczywiście, że tak, żadnej różnicy, żadniutkiej (tylko 20 kilo) :O Psychiatra się kłania, na psychologa to już za późno, bo panna ma omamy wzrokowe 🖐️

Wampiry i nieistiejące córki......robi się ciekawie :D Wiem z dobrego źródła kynologicznego, że pies powinien jeść raz dziennie do syta. Trochę to dla mnie dziwne, więc może dwa razy dziennie, raz do syta - rano, drugi raz tak średnio - wieczorem.

"Akurat na forum jak mialam swoje foty to bylam linczowana i wyzywana od narkomanek, brudasow i brzydali" Jechały po Tobie dzieci neostrady, żeby Ci dowalić, wiesz o tym dobrze. Normalne osoby pisały racjonalnie, że choć jesteś stuknięta i nieznośna, to jesteś ładna. Niektórzy nawet, że śliczna. "Ale mniejsza z tym, akceptuje siebie, bo to tylko ludzka powloka, ktora przeminie i powroce do bycie soba na wieki" Tutaj właśnie mamy odnośnik do wampirów Noxi :) Noxi albowiem jest wampirem i kiedyś pokaże nam się w swojej prawdziwej postaci :) Jak Ofelka, Noxi? Istnieje w tym tygodniu, czy aktualnie nie? :P

I mogę mówić co chce. Póki co, mogę sobie wmawiać, że bycia samą jest ok, bo żaden fagas mnie nie przerucha, jak to poetycko zostało ujęte.

moj pies nie zna pojecia DO SYTA;) ona jadlaby bez przerwy. je raz dziennie, teraz jej zmienilam na dwa mnimejsze posilki, mieszkamy przy lesie wiec sporo biega..nie wiem w czym problem. Co do psychologa ne mowilam o prywatnym bo tez mnie na niego nie stac. u mnie w miescie, a to male miasto, sa zajecia na ktore po prostu mozna wejsc raz w tyg..fajna sprawa

Poza tym, nikomu nic nie wmawiam. Wprost przeciwnie. Moim zdaniem nie ma brzydkich kobiet, poza mną. I wszystkie powinny się kochać, bo na to zasługują. A na mnie i tak się uwagi nie zwraca, więc mogę się nienawidzić do woli.

Gość fotka rohavion
ok tylko niech te dziewczyny którym doradzasz wiedza ze maja doczyniania z zakłamana szmata ;)

Jeśli chcesz być przeruchana przez byle fagasa, to mówisz - masz. 5 minut na jakimś czacie erotycznym lub ogłoszenie w necie - masz w 5 minut skrzynkę zapchaną ofertami. Bierz fagasa i miej z głowy. Gówno prawda, nic takiego nie chcesz zrobić. To tylko takie gadanie - nikt mnie nie chce nawet przelecieć. Zeby się litowano nad Tobą, a tym możesz się w tym pławić.

kurcze, a może pies ma tasiemca? no wiem że nie zna pojęcia do syta;) ale dajcie mu jakąś tam pełną michę i później już nic a nic...no kurcze chyba że on tak do tego stopnia że sobie sam lodówkę otworzy:D Sama, bo to suczka jak czytam:)

Gość męża??? tak
wcześnie??/ przecież ty jeszcze jesteś sama prawie dzieckiem, przeżyj jakąś młodość, idź do szkoły... W tym wieku rodzinę to mają Arabki i Hinduski, bo je za mąż wydają bez pytania o zdanie...

"Alez ty nie musisz wierzyc, jestes tylko zwierzeciem i twoja "niewiara" jest nasz sila. Koniec tematu." Dziewczyny, musicie uważać rozmawiając z Noxi :) I być wdzięczne, że chce się zniżać do waszego poziomu. Jesteście tylko zwierzętami, nie dorastacie do jej wampirycznej natury :) Ech, czemu jest tyle wariatów w tym necie....

Zaskoczę Cię, zrobiłam tak kiedyś. miałam 4 podejścia, 4 facetów, żaden mnie nie przeleciał. 3 nie przyszło, jeden stwierdził, że sobie kpię i wyszedł. Tyle w tym temacie. I wcale się w tym nie pławię, lubię sobie ponarzekać, bo mi wtedy lżej. Nie duszę tego całego syfu w środku.

Gość Szukaj teraz
Wracajac do tematu - ja mam 26 lat i od 6 lat faceta, wiec niby samotna nie jestem ale... Przez ten caly czas nie przyszlo mu do glowy zeby sie oswiadczyc. Nawet nie wiecie jak mi przykro :o(

A teraz już mam to w d i pogodziłam się z pewnymi sprawami. Będzie ktoś, to będzie, a jak nie będzie to może zalegalizują eutanazje na życzenie. W stosownym czasie.

". miałam 4 podejścia, 4 facetów, żaden mnie nie przelecia" Ale umówiłaś się na seks? To była jasna sprawa po co się spotykacie? Bo jeśli nie, jeśli oni myśleli, że to mają być normalne randki, może związek, to może rzeczywiście im się nie spodobałaś i nie chcieli tracić czasu (zdarza się). Ale jeśli umówieni byliście na seks, to nie wierzę, więc myślę raczej, że ta druga opcja.

Gość Szymuś
do samotnych psycholek: kupcie se dilda lup zatrudnijcie mnie. Orgazmy językowe gwarantowane: http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_fasola.jpg Jest jeszcze inne wyjście: zajście w ciąże poprzez bank spermy i będzie do towarzystwa dzidiuś.