Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka23

Mam 25 lat myślałam, że w tym wieku będę już miała swoją rodzinę...

Polecane posty

Gość fotka rohavion
miłego pocieszania tej kretynki :) to jak głowa w sciane powodzenia :)

Elizkaaaa1986 - ostatnio siedzę w autobusie, wsiada laska z facetem, facet pokazuje na mnie palcem i mówi "patrz jaki koczkodan, o ja jebie' i w śmiech.

Oj jak nie dawac jesc psu ktory ma zal i głód i błaganie i prośbę o litość w zielonych oczach, i tym różowym nosem trąca mnie co chwilę w nogę..;) oj LUBI jesc, LUBI. Rhovannion jak to, w sklepie Ci ludzie mowia takie rzeczy>? z malzenstwem bedzie trudniej bo jednak, bynajmniej tak mi sie wydaje, spora czesc mezczyzn chce miec potomka, a Ty dzieci nie chcesz..

Rhovannion a jest tajemnica co studiujesz? Ciekawi mnie ten babski kierunek;)

Taak, jakoś w weekend usłyszałam w sklepie tekst faceta też do laski 'jak będziesz tyle jeść to będziesz mieć taki tyłek jak ta laska. No jak krowa normalnie' Nie przejmuję się, leję na to, ale trochę mi się gorzej zrobiło. Wiesz, dlatego ja nie nastawiam się na to, że kiedykolwiek będę mieć męża. Marzyć można o wielu rzeczach.

Gość wfasc
Wierzyc mi sie nie chce. Gdzie Ty mieszkasz, ze tacy kretyni sa? PS jestes bardzo ladna. Ale nie przejmuj sie bo w moja strone tez takie wyzwiska leca typu: pewna laska do swojego chlopaka: wyglada jak szczur ( w ogole podobieństwa nie widzę xD) badz na Uczelni ostatnio jak szlam uslyszalam pewnie do mnie to bylo ale reki nie dam uciac: ale smiesznie wyglada. Takze z takimi wyzwiskami tez sie spotykam i mam to w dupie. Niech lepiej spojrza na siebie. Tacy ludzie zazwyczaj maja mega kompleksy skoro lubia sie dowartosciowywac kosztem innych osob.

Rhovannion Bez jaj ;) Przeciez ty nie jestes gruba! Nie wierze, moze Ty cos bierzesz ;)?! Bo na zdj wygladasz normalnie! A gruba to napewno nie jestes!

Gość offerma........
brudaski jebane!

Rhovanion prosze Cię myślę że trochę przesadzasz. Czasem słyszymy to co akurat chcemy usłyszec lub.....to czego nie chcemy. Skąd wiesz że to akurat o Tobie mówili w tym sklepie. o kurcze ja marzę o labradorku. Na razie jednak nie mogę sobie na niego pozwolić, ale może za jakiś czas. Nie dawaj mu jedzenia na życzenie. "prosi" Cię, ale wie że to nie jest dla niego dobre...to pewnie tak jak z dzieckiem :p

Gość 54354ghhh heh tom
hehe a mnie wszyscy chcą swatać, a ja jestem singlem, i to mi się podoba, wręcz brak mi czasu na kogoś, praca dyplomowa, praca, kurs językowy, plus staż. w weekendy zazwyczaj szkoła jeszcze, jak nie to lubię jeździć w góry, tak sobie pochodzić bo u nas w WLKP tak jakoś płasko lub jakiś balet. Pozdrawiam

Elizkaaaa1986 - skoro faceci to zauważają i komentują to chyba jednak jestem. Żaden mi nie powiedział, że mam fajną figurę, nawet moi kumple powtarzają, że powinnam zrzucić tu i ówdzie.

Gość wfasc
Ja mam 162/49-50 kg wiec Rhovanion nie moze byc GRUBA. Przynjamniej ma wiekszy cyc. ja moge tylko o takim pomarzyc. nedzne aa mam. i wygladam, bardziej jak dziewczynka anizeli jak kobieta ;] mimo, ze mam szersze biodra ale bez przesady. wiec Rhovanion ma bardzo ładną figure. W sam raz.

No i dobrze. NIektórym odpowiada życie singla a niektórzy chcieliby mieć drugą połówkę.

Rhovannion - a dlaczego nie chciałabyś mieć dzieci? Pomyśl, z facetem którego byś kochała?:)

Gość wfasc
"nawet moi kumple powtarzają, że powinnam zrzucić tu i ówdzie. " Bo moze ze masz wiekszy cyc i im sie wydaje, ze jestes gruba a wcale taka nie jestes.

Rhovannion jezeli ta kobieta ze zdjec w Twojej stopce to Ty to uwazam ze jestes ladna, naprawde.Wyobrazilam sobie prawdziego koczkodana ala brzydula a tu ladna kobieta, masz piekna szczupla talie, ladny biust i naprawde fajne rysy twarzy!

Po prostu. Nie chcę, bo się do tego nie nadaję. Dzieci budzą we mnie złe uczucia i tyle. Jestem już na tyle duża dziewczynką, żeby zrozumieć pewne sprawy i wiem, że nie byłabym w stanie wychować dziecka. Nie nadaję się na matką i nie będę matką. Raz, że z wyboru, dwa, nie znajdzie się zapewne żaden chętny, żeby mnie przelecieć.

Gość fotka rohavion
ta jasne faceci widzac duze cycki mysla tylko o tym zeby to zrzuciła, ta kretynka to wszystko zmysla.

Ja też uważam, że jesteś ładna i masz ciekawą, nietuzinkową urodę. Włosy wyglądają na takie gęste, chciałabym takie:)

Ja myślę, że zmieniłabyś podejście gdybyś poznała fajnego, ciepłego, rodzinnego faceta. Ja też nie jestem wielką fanką obcych dzieci, a niekktórych wręcz nie znoszę.

Gość wfasc
Widocznie tam gdzie ona mieszka łaża SAMI kretyni.

Aggie, nie zmieniłabym. Takie mam poglądy i już. Nie będę się uzewnętrzniać na forum, bo mnie zlinczują. Po prostu wiem, że nie nadaję się na matkę i koniec. Nie wiem, ja się źle ze sobą czuję, znowu jestem na diecie i staram się zrzucić to tu i ówdzie zgodnie z ich sugestiami, ale średnio mi to idzie.

Gość mająca psa przybłędę
SaSu podobno znasz się na psach. Od pewnego czasu mój pies zaczął szczekać na mnie, jak wracam do domu po pracy. Przedtem tylko się witał i merdał ogonem. Teraz na powitanie szczeka na mnie z taką zapalczywością. Dodam, że z natury ten pies jest leniwy i rzadko kiedy szczeka na obcych czy innych domowników.

No to nie wiem, nie będę przekonywać. Ale faktem jest że w znalezieniu faceta będzie o tyle trudniej:)

Gość Julia25555555
Rhovannion Ile wazysz. Bo ja uwazam ze 56kg to maks, patrzac na zdjecie. Wiec cos sciemniasz;)