Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roh siedlecki

Pan Tusk przygotował dla nas prezenty świąteczne ..

Polecane posty

Gość taka prawda ona
Gowin wystawiony jest na żądanie Dziwisza aby bronił klechów zamieszanych w handel gruntami i przekrętami w komisji majątkowej. Tusk zgodził się, bo widzi że Gowin zostanie umaczany i w ciągu roku skończy się jego kariera.

Eh i jak w tym kraju zyc? wszystko w gore a pesja stoi... zaczynam powaznie zastanawiac sie nad wyjechaniem z kraju. nie wiem czy TU dam rade wychowac syna i zapewnic mu godny byt. wkoncu ludzie wyjda na ulice i tak to sie zakonczy.

Gość życie staje się koszmarem
WIECIE CO? Rozpłakałam się jak to przeczytałam. PO podniesieniu podatków i zabraniu ulg, rodzinnego (pewnie też z czasem zabiorą)nie będzie mnie stać na życie. Gdybym mogła cofnąć czas nie miałabym dzieci. GDZIE SZUKAĆ INFORMACJI O PROTESTACH?

Ja nie wiem jak to bedzie, w tym kraju nie zdecyduje sie na 2 dziecko.. nie da rady.. jak tak dalej bedzie to nie dam rady finansowo. i tak nam ledwo starcza

Gość jo jo jo jo jo yo
Popatrzcie sobie jakie stawki "VAT" - (wiadomo tam ma inna nazwe ) ma np. Kanada. Sa rozne prowincje. Bywa ze 5%

Gość arctorus))
Jakby do kompletu -poza obcięciem becikowego i ulg na dzieci rząd planuje drastyczne obciąć zasiłek pogrzebowy . więc jak komuś urodzi się dziecko(dzieci )a do tego umrze ktoś z rodziny .......Wesoło ...

maja byc zmiany dot. studiow chcesz studiowac drugi kierunek? musisz placic. Politykom zalezy na tym zby w kraju nie bylo wyksztalconych ludzi bo nimi nie da sie manipulowac a przecietny Kowalski bez perspektyw,wyksztalcenia siedzi pod butem sluchajac zmanipulowanych mediow i zapierdziela za 1000 zl az do emerytury a takiemu Tuskowi dobrze bo glupimi latwiej kierowac.Zastabawia mnie fakt skad jego corka bierze po 3000 a nawet 4000 zl na ciuszki co tydzien.Prowadzi modowego bloga i sie afiszuje jaj jej to dobrze a nie ktorzy ludzie jedza chleb z maslem na sniadanie a o butach moga pomarzyc ale z lumpeksu ot Ci demokracja raczej dyktatura pod przykrywka

Przecież większość głosowała na bandę aferzystów i kombinatorów, a teraz się dziwicie.Czego żeście się spodziewali.

juz mniejsza o to kto jak glosowal teraz trzeba sie zastanowic co robic by przezyc.

Gość po prostu pracowac
trzeba.

Gość kobiety z
akurat ulgi podatkowe dla rodzin to se moze wziac bo one tak sa skierowane dla dorbze zarabiajacych a ci co zarabiaja grosze to gowno se odpisza

Gość kobiety z
a myslicie tepolki ze ktokolwiek inny by wygral to by oszczedzanie zaczal od siebie? kazdy z nich zacznie od nas

Gość od siebie nie ma co zaczynac
bo to w skali kraju sa grosze. ile mozna zaoszczedziec na ministrach czy parlamencie?

Gość kobiety z
ile na nich mozna oszczedzic? a kupe kasy . ujmujac im przywilejow, zabierajac mandaty ktore chronia przed mandatami od policji czy cus. zreszta zredukowanie tego dziadostwa do 100 a nie kurwa ponad 400!!!!

Niech zlikwiduja w sejmie bar z wodeczka to beda oszczednosci a nie biednych ludzi sie czepiaja.Niech kosciol placi podatki jak inni ludzie.Wogole co rok to wiecej urzednikow wieksza biurokracja a mialo sie ja redukowac. Ladne slowka to pic na wode a za naszymi plecami i tak zrobia co chca palanty

7.11.2011] 16:14 kobiety z a myslicie tepolki ze ktokolwiek inny " możliwe, że "ktokolwiek inny" nie wpierdalałby nas np. w takie umowy jak gazowa, która w zasadzie jest zdradą stanu 🖐️

Gość no i le zaoszczedzą???
200 milionów? pół miliarda ? a trzeba zaoszczędziec dziesiatki miliardów... no więc grosze.

Gość no jasne wielbiciel
kto inny by wypowiedział wojne ruskim i za darmo zdobył ten gaz

Gość pshotka
już był tu podobny temat kudzie gadanie nic nie zmieni trzeba protestowac /strajkować ,ale Polacy wiedzą co robić dopiero jak w dupe dostana wczesniej tylko się przekrzykują

Polska na miedzynarodowej arenie jest postrzegana jako narod glupi,nierozwiniety i naszymi politykami Rosjanie graja sobie w szachy.Inne kraje sa suwerenne a Polska> komu> Rosji? wlazi w dupe usa nawet pomnik prezydenta stanow ma stanac w wawie no ponizajace.Wiz i tak nam nie zniosa bo uwazaja nas za debili i juz.Litwa ma zniesione wizy a biedne Polaczki maja siedziec cicho i zyc w swoim kraju i obrastac bieda,glupota a bogaci smieja sie nam w twarz bo kto ma dzis kase i uklady ten ma wladze proste

ammarie ---> i ta sytuacja nie zmieni się doputy, dopóki wielki głód do drzwi nie zapuka ;) a i to nie oznacza zmian na lepsze, bo nawet jak pojawi się jakiś nowy "przywódca" z ładnymi planami na przyszłość to niewykluczone, że znowu przywiozą go motorówką a debilowata masa znów uwierzy w nowy teatrzyk dla plebsu ;):D

Gość pshotka
shatyn potwierdzasz moje słowa umiesz sie tylko przekrzykiwać jesli nie zaczniemy się przeciwstawiać to rzad dalej będzie nas okrada jesli jesteśz znh zapytaj rodziców ile protesty w NH dały w prl