Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roh siedlecki

Pan Tusk przygotował dla nas prezenty świąteczne ..

Polecane posty

Widzisz... Ja sam protestowałem w NH i nie tylko... Co dały? Np to że możesz teraz sobie napisac co chcesz...

"jesli nie zaczniemy się przeciwstawiać to rzad dalej będzie nas okrada" A co ukradł ten rzad ? Możesz jakiś konkret ?

Kaczor jaki jest,taki jest,ale przynajmniej bardziej by dbał o interes Polski . Może nie jest medialny ale nie byłoby tyle złodziejstwa, afer i dziadostwa. Merkelka dołożyła do własnych stoczni, do opla...u nas nie można itd. itp.lepiej wszystko sprzedać za bezcen, rozszabrować, a następne pokolenia niech się martwią i płacą dług ojców.Trzeba było łajzą mistrzostwa europy ,za pożyczone pieniądze,potem stadiony będą puste.Będziemy je utrzymywać.Czy dróg nie można było wybudować bez mistrzostw.Będziemy płacić za chore ambicje oszołomów i szarlatanów którzy w życiu żadną uczciwą pracą się nie zhańbili. Cóż, Polak po szkodzie i przed szkodą głupi.Szkoda tylko młodych ,jaką oni mają przyszłość przed sobą.

Gość pshotka
wzrost VAT na 23 % np wzrost składek utrudnienia dla firm

Gość pshotka
korupcja i wyzysk a praca tylko dla telemarketera za 1000 zł

To żadne złodziejstwo. To rozsądne działanie w okresie kryzysu... A Merkel dołozyła... Fakt... Już pomijając wszystko inne to ją było stać. Nas nie.

co ukradl ten rzad? juz Cie uswiadamiam otoz poczucie godnosci.zabieraja swiadczenia dla biednych ludzi niektorym matkom to rodzinne jest potrzebne na pampersy a taki POlityk ma to w dupie,zamiast zaczac od siebie i od likwidacji niepotrzebnych urzedow zaczynaja od najubozszych i jak tu godnie zyc? jak rodzicd dzieci gdy nie ma za co je wychowac.Jak godnie zyc?Potem narzekania ze nasze spoleczenstwo sie starzeje ze nie ma mlodych wyksztalconych ludzi ktorzy by zapierdzielali na emerytury i placili podatki.Teraz napewno ludzie nie zechca miec dzieci bo za co jak wszystko idzie w gore jak okradaja nas bezczelnie.

Zaczynaja od uboższych bo takich jest najwięcej a więc najwięcej mozna zaoszczedzić... OK. To jest nieludzkie ale taki jest kapitalizm... Nic na to nie poradzisz. Na bogatych mozna zaoszczędzieć ale to kropla w morzu...

"co ukradl ten rzad? juz Cie uswiadamiam otoz poczucie godnosci." Mam swoją godność i nikt mi jej ukraść nie może...

"Teraz napewno ludzie nie zechca miec dzieci bo za co jak wszystko idzie w gore jak okradaja nas bezczelnie." OK. Czyli jesteś za tym żeby np pozamykac szpitale... Alebo nie leczyć ludzi... Bo te pieniądze trzeba znaleźć.... Co proponujesz zamiast podnoszenia podatków i ograniczania przywilejów ?

ammarie ma rację.Teraz na wszystko jest odpowiedź KRYZYS.Przed wyborami była zielona wyspa.Ludzie czy wy jesteście ślepi i nie widzicie co się dzieje.

Shatyn.nr6. ty pierdolony zjebie, jakbym spotkał takiego gogusia jak ty dostałbyś taki wpierdol, że rodzona matka zapewne przez najbliższe pół roku nie poznawałaby cię

Shatyn.nr6. ciesz się kurwo . Bo możesz bezpiecznie siedzieć przed swoim monitorkiem. W realu byś cienko śpiewał kastracie.

Wiesz co wielbiciel ? Kup sobie cytrynkę...:D:D:D:D Byłby szczęśliwy jakby chociaz jedno kłamstwo miałbyś możność mi udowodnic... A tak ? Sam widzisz...:D:D:D:D

Shatyn Proponuje najpierw zmniejszyc biurokracje.Jest za duzo urzednkow i za duzo papierowych robot,zlikwidowac niektore z nich.Niech poslowie w imie kryzysu odstapia od diet,immunitetow niech placa za wszystko jak normalny czlowiek.Sluzba zdrowia tu jest wiele do zyczenia ja nie twierdze zeby szpitale zamykac ale porodowki zaczna swiecic pustkami. Kosciol i ich pensje panstwowe za nauczanie w szkole to bezsensu zlikwidowac. Koniec 13 i emerytur po 25 latach pracy dla policjantow wojskowych i innych sluzb mozna zaoszczedzic.

Siedź tu cioto i wyobrażaj sobie, że jesteś cool, bo tylko na tyle cię stać. Nara pajacu, z kurwami się nie rozmawia.

Ile mozna zaoszczedzieć? Miliard ? Dwa ? A ile spowoduje się problemów ? Pewnie za trzy... A potrzeba zaoszczędziec dziesiątki miliardów...

kłamstw udowodniłem ci tyle, że trudno zliczyć, chociażby na podatkach wpadłeś jak debilowaty dzieciak, który nie ma zielonego pojęcia o czymkolwiek, a wypowiada się jak ekspert buahahaha :D:D a teraz won nieudaczniku, szatniarzu nowohucki, esbecka szumowino 🖐️

No to dawaj wielbicielu... Podaj tutaj ze trzy moje kłamstwa wraz z uzasadnieniem... Wykaż się...:D:D:D:D:D

Pamietam czas wyborow jak Tusk mowil o Polsce i o zielonej wyspie ze wszystko bedzie pieknie ze beda budowac kraj jako nowoczesny.Kilka dni po wyborach szopka niebywala sejm ten sam Tusk zadowolony usnul kontrabande 11 listopada by pokazac ze mamy zamknac morde i sie nie wychylac bo inaczej pobija nas znajda paragrafy i wszdza do paki taka jest rzeczywistosc a media zmanipulowane pokazuja to co rzad im karze

Gość tak jedna babka z forum @@@
i tu się można zastanowic po co wygralismy wojne-lepiej byłoby ja przegrać

Gość o maj god o maj god
a moze Rydzyk by sypnal kasa?? ;)

ogladam zagraniczne media i zawsze tak bylo ze komercyjne stacje sa podporzdkowane politykom tylko nie liczne pokazuja prawdziwa prawde ale sa mniej znane i stara sie je wyciszyc.