Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roh siedlecki

Pan Tusk przygotował dla nas prezenty świąteczne ..

Polecane posty

Ale ogladaj to co pokazuja na temat tego co się w Polsce dzieje... Musze Cię zmartwić... Mówią to samo co w TVN...

Gość o maj god o maj god
a skad wiesz jaka jest ta prawdziwa prawda??

Gość tak tylko pytam ja
szmatyn zacząłes juz leczenie? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

skad wiem bo sa jeszcze ludzie ktorzy nie boja sie mowic glosno.Z 11 listopada jest duzo filmow amatorskich a w tv pokazywali tylko zadyme,zadna stacja nie pokazala jak swietowali rodacy tylko w srodku akcji po prowokacji policji obrocili kota dupa i tak o to wyszlo klamstwo politykow sa jeszcze ludzie ktorzy sraja na ten system i udostepniajac te filmy bardzo sie narazily wladzom polecam obejrzec http://zly-wilk.salon24.pl/364939,widzialem-naziola-film-ktory-trzeba-zobaczyc

Gość szef Shatyna
Dobrze ,dniówka na dziś wyrobiona . Schodź z dyżuru.Podniesiemy ci stawkę za wpisy.

Nie da się merytorycznie to i tak może katolik, narodowiec, prawicowiec itp... Biedusie jesteście...:D

Gość kunta kinte2
powinie wprowadzić podatek od finansów UPOMNIENIA NARODU DANE NAM PRZEZ MARYJĘ „Dostaliście się do niewoli wskutek niezgody wewnętrznej i sprzedajności wielu waszych rodaków. Rozebrali was na kawałki, ale Pan Bóg na moją prośbę, tego rozbioru nie zatwierdził. Zbliża się czas, gdy Sprawiedliwość Boska upokorzy chciwość waszych zaborców, tępicieli wiary katolickiej. Oni upadną, a Polska będzie wskrzeszona i wszystkie jej części się złączą. Ale strzeżcie wiary i nie dopuszczajcie niedowiarstwa, zdrady, niezgody i lenistwa, bo te wady mogą ją na powrót zgubić i to na zawsze. 15 sierpnia 1873 Matka Boża powiedziała: „Uroczystość dzisiejsza wnet stanie się świętem narodowym, dla was, Polaków, bo w tym dniu odniesiecie zwycięstwo nad wrogiem, dążącym do waszej zagłady. To święto powinniście obchodzić ze szczególniejszą okazałością. Moją stolicę na Jasnej Górze powinniście otaczać szczególną opieką, bo przypominać wam będzie dobrodziejstwa, jakie od Boga, za moją przyczyną, tam odebraliście i jeszcze odbierać będziecie, jeżeli nie sprzeniewierzycie się świętej wierze katolickiej, cnotom chrześcijańskim i prawdziwej miłości Ojczyzny, opartej na jedności i braterstwie wszystkich klas narodu. Dobrych i świętych kapłanów mieć będziecie, jeżeli rodzice będą wychowywać dzieci moralnie i religijnie, zaś karcić będą nie przekleństwem, ale przyzwoitymi słowami, jeżeli w szkołach nauczyciele moralnie i według zasad religijnych, będą kształcić młodzież, jeżeli społeczeństwo nie będzie dawać zgorszenia, ale świecić będzie dobrymi przykładami. Wtedy będziecie mieć kandydatów do stanu duchownego, a duchowieństwo będzie święte. UPOMNIENIA DANE PRZEZ CHRYSTUSA: „Modlitwa świętych kapłanów jest mi najmilsza, bo są moimi pomocnikami. Jam ich wybrał i posłał, aby pracą gorliwą, popartą świętością życia, szli w Moim imieniu na cały świat i rozpalali ogień, który przyniosłem z Nieba. „Miłość Moją rozpalaj w młodzieży, którą zepsuty świat, szatan i własne namiętności, ciągną za sobą, odrywają od Kościoła Świętego i prowadzą na wieczną zgubę. Jak ogrodnik żałuje młodych, szczepionych drzewek, gdy padnie na nie zaraza, tak Ja żałuję młodzieży, gdy traci niewinność, wpada w swawolę i nabawia się zaraźliwych chorób. Gdy młodzież się zepsuje, ojczyzna straci odważnych żołnierzy, a Kościół kandydatów do stanu duchownego. Nastąpi zdziczenie społeczeństwa ludzkiego.

podalam link do filmu obejrzyj go i powiedz co zobaczyles.Otoz Policja zaatakowala przechodniow bila ich wiadomo agresja wzbudza agresje.Ludzie zaczeli sie bronic i walczyc bo jakim prawem policjant bije swojego rodaka tylko dlatego ze niesie on nasza narodowa bialo-czerwona flage. I tu media pokazaly zadyme od srodka bez 1 czesci z policja ktora leje i katuje ludzi

"bo jakim prawem policjant bije swojego rodaka tylko dlatego ze niesie on nasza narodowa bialo-czerwona flage" A jesteś pewna że wczesniej on tą flaga nie przyjał jakiemus przechodniowi ?

to muszxe przyznac ze jestes slepy wierz sobie dalej w swoje media i zyj w tym gownie jak prawdy nie widzisz polecam obejrzec jeszcze raz dokladnie .

Widziałem to z 10 razy... Poza paroma durnymi tekstami nic tam ciekawego nie ma. Bandziorem w policyjnej kamizelce już się zajeto.

Sorry ale musialam cos zrobic ;) a wiec tak po co wydawac zgode na marsz a potem go blokowac? dlaczego media nie pokazaly jak rodacy Pod pomnikiem Dmowskiego polaczyli siee w radosci i spokojni byli? dlaczego atakowano normalnych ludzi a Niemcy nie poniesli kary tylko schowali sie w barze wzniecajac cale zamieszki?

Gość nie wydaje się zgodzy
na marsze czy demonstracje.

Gość nie zaatakowano normalnych
ludzi a m.in. Niemców zagoniono do kawiarni żeby nie rozrabiali

Gość rozrabiających Niemców
złapano i maja w Polsce sprawy sądowe.

haha no jasne ;) a zwykli normalni ludzie dostali wpierd** za to ze niesli flagi narodowe i to zgodnie z prawem tak? wiele jest nie jasnosci ale w dupie mam te cale media co chlam pokazuja ja wierze normalnym ludziom a nie POlitykom ktorzy tak wykreowali tamten dzien.Prawda jest taka ze zrobili z naszego swieta dniem walki z polskoscia

Gość nie ma przypadków pobicia
ludzi tylko za to że nieśli flagi. nikt z polskością nie walczył tylko z bandytyzmem, weszpolakami, onr-owcami, kibolami i resztya hołoty

Gość sgxsfff
Nikt nie zgłaszał pobicia. Ni zanotowano takich incydentów żeby ktoś został pobity przez policję oprócz jednego wypadku który aktualnie badany jest przez prokuraturę.

nie pierdo* gluot marionetko systemu wierz dalej w idealny obraz polityki tego zdarzenia ja sie dluzej produkowac nie bede sorry ale nie zamierzam na sile niczego udowadniac.Polak swoj rozum ma wiec niech wierzy w co chce elo

Gość sgxsfff
Nie musisz na siłę. Wystarczy wskazac gdzie sa jakieś materiały na temat pobić.

Gość sgxsfff
Bez siły też nie możesz. Jak mi przykro:O