Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

No poratujcie mamy czy warto to kupować czy nie... planowałam kupić córce klocki drewniane, takie zwykłe do układania bo z normalnych klocków uwielbia układać wieże i niby domki, ale przyuważyła w tv reklamę lego szpital, a że to maniaczka bycia lekarzem ona CHCE i CHCE! Nie wiem czy warto kupić jej to pod choinkę, czy będzie umiała się tym bawić ( 3 lata)

Jak ma 3 lata, to spokojnie już będzie potrafiła budować. Moja zaczęła bawić się klockami lego mając jakieś 1,5 roku, na początku trochę się złościła gdy nie potrafiła dobrze połączyć elementów ale szybko jej przeszło i klocki są jedną z ulubionych zabawek. I też koniecznie chce mieć szpital :)

mój ma 2,5 i jest średnio zaineresowany, najlepiej jak tata buduje garaz a on podaje klocki:) uwielbia puzzle a klocki nie bardzo

No właśnie jakoś wcześniej omijałam te klocki i nigdy nawet w ręku u nikogo chyba tego nie miała :) Ma takie normalne klocki to w sumie buduje takie proste rzeczy sobie i mówi, że to domki, bloki, auta itp ;) A lego to już jest jednak coś, musi wiedzieć co i gdzie ma zrobić dokładnie - oczywiście będziemy jej pomagać :) No to prezent mam już chyba z głowy ;)

grejs Moja to też puzzlo maniaczka no ale też ile można? :D Ostatnio kupuje jej te zestawy 3w1,4w1 i myślę czy nie kupić pakietu 10w1... ma pełno puzzli po prostu :)

u nas to samo, też już ma 4w1 :) i tylko "chcę układać" i taki maraton każde po kolei musi ułożyć, a najlepiej z Boba albo Złotej rączki, teraz kupuje mu już 3+ bo te na 2+ są za łatwe dla niego, ciekawe jak by sobie poradził z tymi 4+

Gość Witraże
NOwosc - piękne witraze, które w słonecznym pomieszczeniu zostawiają poświatę koloru niebieskiego zielonego lub czerwonego. Śliczne niestety nie da sie tego ująć na zdjeciu - gorąco polecam Ślicznie wygladają na szybach sklepowych , drzwiach wejsciowych szklanych http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1937289254.html moje dziecko zaczelo sie bawic tak od 3 lat

No moja ma teraz te 4+ teraz to są 20, 36 i 50 elementów to 20 i 36 układa sama, 50 układała ze mną ( od przedwczoraj je ma), a z pojedynczych to te 30 elementów układa w około 4 minuty :O ( te 15 elementów z trefla co na podkładce się układa zajmują jej 1,5 minuty! Mierzyłam bo filmik kręciłam ;) ) Niby fajnie ale to miała być zabawa i zajęcie na długi czas :D 60 jej nie kupowałam bo kupiłam te zestawy od razu i 4w1 czeka na 6 grudnia ;)

Gość poroocznikova
Moja dostala pierwsze pudelko duplo nabpierwsze urodziny i tak od 20 miesiaca zycia sie zainteresowala. teraz mamy tego multum,bo w miedzyczasie byly swieta,a ma 23 miesiace. bawi sie tym non stop

Gość gość
Moja córka pierwsze lego jakie dostała było to lego duplo i miała wtedy jakieś 18 miesięcy to wtedy tylko wysypywała je z pudełka i na tym kończyła się zabawa. Dziś ma prawie 23 miesiące i już potrafi coś tam zbudować z klocków i zabawić się nimi dobre pół godziny.

Gość Marcyska89
Moj jak miał 2 lata to sie zaczął interesować, a teraz już ma chyba z 15 seri oczywiście tych lego 2-5

Gość masrcin654
Z tego co mi znajomy mówił to w sklepie Extra Klocki – www.extraklocki.pl mają niezłe ceny. On kupował tutaj dla syna i chyba też ten sklep odwiedzę. Akurat mam niedaleko na Włókniarzy to na dniach tam podjadę, zobaczę co dokładnie mają.