Gość herbaciarka... Napisano Listopad 16, 2011 mam problem. Potzrebuje kupić komuś herbatę czarną, arpomatyzowaną lub nie. W prezencie. Osooba pija ekspresówkę. Co za herbatę można kupić? znacie jakąś dobrą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfghjsdfghjksdfghjksdf Napisano Listopad 16, 2011 czy tuwstawiac ha ahhahahahhahah no usmialam sie na spoko no przeciez to oiprdolone na cholere http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMamaMłodaMama 0 Napisano Listopad 16, 2011 Ja bardzo lubie dilmah earl grey - pyszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbaciarka... Napisano Listopad 16, 2011 też lubię ahmad tea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Listopad 16, 2011 idz do heraciarni o ile taką masz w mieście a tam masz od groma herbat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbaciarka... Napisano Listopad 16, 2011 ma ktoś jeszcze jakieś propozycje? czy można dać kilka różnych opakowań ahmad tea? ew. dilmah? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość T-a-s-h-a Napisano Listopad 16, 2011 Hmm herbata w prezencie????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbaciarka... Napisano Listopad 16, 2011 w herbaciarni sa herbaty na wage, a osoba nie pije herbat liściastych, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbaciarka... Napisano Listopad 16, 2011 tak, w prezencie - w ramach podziekowania za coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Różowa herbata Napisano Listopad 16, 2011 Dostałam kiedyś herbatę w prezencie. To była Earl Grey w tekturowym pudełku i do tego czekolada. Koleżanka położyła te produkty w płachtę celofanu, zawinęła i obwiązala wstążeczką. Bardzo mi się to podobało. Dobre są: Earl Grey, Lipton, a chyba najlepsze: Dilmah. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbaciarka... Napisano Listopad 16, 2011 Dziekuje za odpowiedzi. czekolada formowana ręcznie też będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kyp ahmad tea english Napisano Listopad 21, 2011 breakfast - jest świetna. dołóź earl greya i AT No1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boska Lukrecja 0 Napisano Listopad 21, 2011 zaparz czaj,zapomniecie o prezentach :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magłorzata Karwecka Napisano Maj 24, 2012 Witam, nie będę zakładała nowego tematu, natomiast szukam na prezent np: egzotyczne herbaty, nietypowe owocowe. Ogólnie osoba jest miłośnikiem herbat. Może macie sklep internetowy, w którym można dostać ciekawe gatunki i ewentualnie są w stanie rzeczowo doradzić. Gosia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina_2020 Napisano Maj 27, 2012 Małgosiu ja polecam stronę www.dolinaherbaty.pl - mają bardzo dobre ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książę Woroncow 0 Napisano Maj 27, 2012 Jeżeli chcesz kupić dobrać herbatę, to kup Darjeeling; to najszlachetniejsza herbata. I na litość boską nie kupuj jako prezentu Liptona czy Dilmah. Ok, Dilmah jest lepsza niż Lipton, ale to nadal jest kurz z herbaty pozostały z produkcji herbaty liściastej. Jeżeli to ma być prezent to kup jakąś lepszą herbatę w puszce (kosztują różnie; od 17-18 zł za w miarę przyzwoitą) i dodaj zaparzcz (kosztuje kilka złotych). Może nie pije liściastej bo nie lubi pływających fusów, a przy zaparzaczu tego nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książę Woroncow 0 Napisano Maj 27, 2012 a jak już koniecznie musisz ekspresówkę to Clipper robi nienajgorszą: http://alma24.pl/kategoria/5/kawa-i-herbata#mark=Clipper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leonard Napisano Maj 27, 2012 Ja kupuję przez stronę www.dolinaherbaty.pl - jestem bardzo zadowolony z otrzymywanych herbat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magellan_magellan 0 Napisano Luty 15, 2013 ja osobiście polecam dilmah karmelową, coś takiego: http://www.rossnet.pl/Produkt/Dilmah-Caramel-Herbata-czarna-o-aromacie-Karmelu-20-torebek,98741,1966 Jest całkiem przyzwoicie zapakowana, więc można ją dać na prezent, ale polecam dlatego że świetnie smakuje zwłaszcza zimą(ze względu na karmel), pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtyhgyh Napisano Luty 15, 2013 Bardzo dobre są herbaty aromatyzowane z Irvinga, np. poziomkowa. Naprawdę są pyszne. No i Dilmah oczywiście robi dobre herbaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania_mak Napisano Listopad 22, 2013 Może herbaty liściaste na wagę lub w gotowych zestawach? Uważam że na prezent jak najbardziej są odpowiednie. W sklepie http://www.naturaldesign.com.pl/sklep/pomysl-na-prezent mają klika zestawów smakowych w ciekawych dekoracjach... jest w czym wybierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość limonka z melisą Napisano Listopad 22, 2013 herbatka to świetny prezent zamiast bombonierek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość limonka z melisą Napisano Listopad 22, 2013 tylko nie czarna nie pije takiej od 3 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2013 Bardzo dobry pomysł. ja też myślałam, aby koledze sprezentować bo on kawy nie pije. Nie wiem tylko jaką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elzbieta_Wonka Napisano Wrzesień 10, 2014 Ja ostatnio w zasadzie przez przypadek trafilam na sklep www.best-tea.pl w ktorym kupilam herbaty Harney & Sons, kupilam Hot Cinnamon Spice i cos co mnie zaskoczlo puszke herbaty na urodziny nazywala sie Birthday Tea - bezkofeinowy ceylon z rooibosem i kawalkami owocow. Jestem zachwycona, dla mnie numer jeden, doskonala jakosc herbaty i piekne metalowe puszki. CUD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megkowal Napisano Wrzesień 16, 2014 herbata na prezent to bardzo fajny pomysł. Szczególnie liściasta, dobrej jakości i w nietuzinkowym opakowaniu. polecam http://www.naturaldesign.com.pl/sklep/pomysl-na-prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia 14 0 Napisano Marzec 13, 2015 Najlepszy herbaciany prezent jaki dostałam była to herbata z Richmontt.co.uk Serdecznie wam ją polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melaskaa Napisano Styczeń 31, 2016 hm ale nawet jak kupisz dobrą za 40 zł to trochę za mało na prezent :) do tego dokupiłabym mimo wszystko jakiś fajny zestaw herbatkowy np taki jak tu mają http://www.brw.com.pl/serwowanie/zestawy-do-kawy-i-herbaty/ jakaś porcelanka, nie musi być nie wiadomo jak droga ale tak żeby ten prezent nie wyglądał marnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babicz 0 Napisano Marzec 13, 2016 Herbata czarna, aromatyzowana lub nie na prezent? To zdecydowanie któraś marki TEA REBELS. Do wyboru kilka różnych smaków i odmian (czarna, zielona, yerba mate), a przy tym REWELACYJNE opakowanie - kolorowa puszka z twarzą i cytatem znanej osoby (wariant w zależności od danej herbaty). Na herbaciany prezent ideał! Kupić można w Carrefourze, więc z dostępnością nie powinno być problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faded Napisano Marzec 14, 2016 sama herbata? to troche lipa prezent. Może kup coś do tego jakiś gadżet, zaparzacz, dzbanek, czajnik cokolwiek? Wejdz sobie na avans.pl i tam na pewno znajdziesz coś co będzie pasowało do ... herbaty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach