Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Dlaczego z facetami są same problemy?

Polecane posty

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Nie zostawią, bo kochają, nie widzą złego traktowania, nie chcą widzieć. Potem są dzieci, wydatki, kredyty i dalej nie zostawią, bo muszą z czegoś żyć, spłacić kredyt, utrzymać dzieci. Niektóre mają to szczęście, że facet pierwszy odchodzi, a one w przyspieszonym rytmie uczą sie samodzielnego, niezależnego i szczęśliwego życia.

ale jak juz wspomniałam w wiekszosci przypadków nie ma jeszcze kredytów ,ślubów , dzieci...kobiety łudzą się , że po ślubie facet się zmieni...nie zmieni się !! będzie jeszcze gorszy ! po co brnac w cos o juz na poczatku okazuje sie byc gównem...tylko z myslą "a nóz się zmieni"?! "ja go na pewno zmienie !" , "przy mnie stanię się innym człowiekiem" ...

"Nie zostawią, bo kochają," to nie żadna miłość, tylko toksyczne uzależnienie. dla mnie miłość to relacja obustronna.

logiczne że instynkt podpowiada, żeby mieć faceta, ale jak można aż tak lekceważyć wskazania rozumu? tego pojąc nie sposób. w końcu to jest codzienna udręka, nie jakieś przejściowe zaciskanie zębów

już pisałam wcześniej - maja niskie mniemanie o sobie, mysla ze lepszy i tak sie nie trafi, a bez drania to juz w ogole mogila :)

dla mnie nic i sama bym takowy zakończyła,ale są kobiety które w takich toksycznych związkach trwają nie wiedzieć czemu.. moze z nadzieją ze się wszystko ułoży,może tak jak już tu ktoś pisał że mogło by być gorzej,może są po niezłym praniu mózgu...

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Lusia ;) zwróćcie tylko uwagę, na fakt, że te patologiczne związki w życiu to mniejszość. Większość znajomych większości z nas ma udane rodziny, nawet jeśli są rozwody, nie są one poprzedzane rękoczynami. I jeszcze jedno, magia netu i możliwość urastania drobiazgów do gigantycznych rozmiarów.

przecież wiadomo, że baby tragizują. "och, rzucił mnie tak nagle!" ==== > "co prawda przez ostatni miesiąc byłam na niego obrażona i waliłam focha, ale nie spodziewałam się, że mnie rzuci! ach, jak mnie zranił!" itd.

tez mialbym cos do powiedzenia na Wasz temat :P ale czas do domu tz. do baru na jakas zupe bo jestem glodny 🖐️

Malutka ale nie wszyscy faceci są źli uwierz mi. Ja kiedyś usłyszałem opinię o sobie od koleżanki co prawda że jestem zbyt dobry dla kobiet, nie rozumiałem o co jej chodzi aż dostałem za darmo pierwszego kopniaka i wtedy sobie przypomniałem :-O

Gość animowany mędrzec
" "zdradza mnie" "bije mnie" "nie kocha" "nie tęskni" "nie okazuje uczuc" "mowi , ze kocha ale w to nie wierze" "daje za mało pieniedzy" "nie daje pieniedzy" "jest pijakiem i nierobem" "nie ufam mu" mogłabym wymieniać do wieczora...dlatego moje pytanie jest nastepujące..PO JAKI CHOY WY Z NIMI SIEDZICIE kochane kobietki?" No właśnie z powodów, które wymieniłaś. :)