Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwikukwiku1

Znalazłam portfel pod sklepem z kasiorą to cud !!!!

Polecane posty

Gość aaaagnes
noxelia-mam podobnie,ech zycie mnie nauczyło.temat to raczej prowo,no ale autorka nie napisala czy byly dokumenty czy nie,jak nie to co miala zrobic?dac kasjerce?no prosze,z ksiezycz spadliscie?nawet gdyby kasjerka uczciwa byla to co-zaraz po ten portwel by sie tabun ludzi zgłosił.osobiscie nie mialam takiej sytuacji,gdybym znalazla portwel z dokumentami z pewnoscia bym dokumenty odeslala,a co z kasą-powiem uczciwie-nie wiem.ale jak słysze o biednych staruszkach to niestety staja mi przed oczami znajome staruchy z okolicy ktore maja wysokie emerytury a sa tak okropne skape i zlosliwe ze szok.ech

Gość ja86sia
aaaagnes autorka napisała że była lista zakupów, mogła iść na policję, doszliby po piśmie czyj to portfel. Niestety, ale większość ludzi zarabia tak małe pieniądze, że to wysoce prawdopodobne, iż te 700zł to była cała wypłata/renta...

Gość masakraaa maskaASTYA
Ja gdybym zgubiłą nie daj Boże portfel, to najbardziel bolała by mnie strata wszystkich dokumentów. Już pal licho z pieniędzmi. Choc i tak zawsze kasę mam na koncie i tylko wypłacam potrzebną sume także wiele pieniędzy nie noszę. Ale te wszystkie dyskietki które tam są, masakra! Legitymacja studencka, legitymacja rencisty, karta do bankomatu, karta z kodami do konta, prawko, dowód osobisty, karty do bibliotek, karta do NFZ. Ile by mnie zszargało nerwów i ile kasy wyrobienie na nowo tego wszystkiego:O Jakby mi ktoś odesłał portfel bez pieniędzy która tam była to i tak bym była szczęśliwa

Gość masakraaa maskaASTYA
a zmieniając trochę temat to kiedyś po szkole poszłam do CH i wstąpiłam do McDonalda. Płaciłam KARTĄ, byłam nieziemsko zmęczona po całym dniu i najwyraźniej meega rozkojarzona. Bo dopiero na drugi dzień zorientowałam się że nie oddali mi karty z Maca! Przypomniałam sobie że tam ostatni raz jej użyłam. Ja zupełnie zapomniałam ale ta cipa która tą kartę odemnie przyjęła powinna mi ją dac razem z paragonem! a poza tym siedziałam tam przy stoliku dobre 15 minut i nikt mi jej nie podał! Byłam wściekła i na siebie i na tą szmatę z Maca

Gość begiebe
maskaASTYA- dokladnie,jak mi ukradli portfel mialam te same dokumenty co Ty, identyczne. i jeszcze 250 zl. teraz kupilam sobie etui na dokumenty, a w portfelu nosze tylko jakąś małą sumę pieniedzy.