Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemZŁA1234

Czy ta gówniara chcę poderwać mi męża?

Polecane posty

Gość MałaMiiii25
CZYLI TA DZIEWUCHA JEST TYLKO 10 LAT MŁODSZA??? A WIĘC TO GRANICA TAK ZWANEGO "NORMALNEGO ZWIĄZKU" RÓŻNICA 10 LAT JEST MOIM ZDANIEM JESZCZE DO WYTRZYMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MałaMiiii25
żaba Letycja - tak szacunek ma się albo go nie ma :)

Gość MałaMiiii25
odpowiedź na pytanie zadane w temacie : tak chce ci poderwać męża a tak na prawdę to już go poderwała

Gość kad
bez sensu piszesz autorko... ja mam 20 lat i moj narzeczony jest 10 lat starszy i jakos nie widze roznicy intelektualnej miedzy nami, wiec stierdzenie "o czym ja mam z nia rozmawiac" jest bezpodstawne bo nawet nie sprobowalas.. uwazasz ja za dziecko bo jest mlodsza o 7 lat?? bez sensu ja mam wszyustkich znajomych starszych o tyle i to jest normalne.. moze Twoj maz z nia rozmawial i dla niego nie jest dzieckiem?? mysle ze moze Cie zdradzic.. jezeli jest atrakcyjna.. przeciez ona nie ma 15 lat.. plus dla Ciebie jest taki ze ma dziecko i jak ktos napisal to jest antyafrodyzjak :)

" czytam i płaczę ze śmiechu kobieto, jestem chyba Twoją rówieśnicą - bo mam 26 lat, ale wiem, ze jak facet nie chce awansów, to ich nie będzie... i nikt mu się 'narzucać' na siłę nie będzie Twój styl wypowiedzi, sposób w jakim opisujesz całą sytuację, już wiele mówi o Twojej naiwności i tępocie umysłowej. z męża zrobiłaś ofiarę (!) cwanej, bezczelnej, wulgarnej dwudziestolatki, która zagięła na niego parol, a on biedaczek tylko jej psychologiem z bożej łaski chciał być opamiętaj się i puknij w pusty czerep. faceta kręci młoda, seksowna, wyłuzdana dziewczyna, i wierz mi- w tym momencie fakt, ze ma cycki mniejsze od Ciebie, może być rownież dodatkowym afrodyzjakiem prawdopodobnie tylko sobie flirtują i niewinnie romansują, bo jego męskie ego czuje się połechtane faktem, że dziewczyna patrzy w niego jak w obraz... ale na tym nie musi się skończyć. i nie zrezygnuje z tego tak łatwo, bo najwyraźniej nie ma też jaj ale Ty też nie masz przysłowiowych jaj, żeby przyznać, jaka jest prawda i czego się podświadomie obawiasz. dobraliście się " "mi mała" nie trawię takich osób jak ty......... full jadu,pozjadałaś wszystkie rozumy... Kobiecie trzeba pomóc a nie dołować!Przecxzytaj swoje wszystkie wątki od początku do końca-może zrozumiesz wreszcie swój błąd.

Gość JestemZŁA1234
Próbowałam z nim porozmawiać. NIe chce rozmawiać. Zawsze ma tą samą strategię - karze mnie poprzez nie odzywanie się do mnie. Mam już dość, bo to nie 1 raz ja nie mam u niego szacunku.

@JestemZŁA1234 Napisałaś że chciałaś z nim pogadać a on Cię olewa. Czy powiedziałaś mu, że przeszkadza Ci że on się z nią spotyka, że nie lubisz jej i martwisz się? Widzisz, ja mam żonę i jak mi ona tak mówi to ja się zmieniam. Jeśli mam żonę i coś ją wkooorwia i nie jest to wymyślony iluzja - to jest to też mój problem. Bo ja nie chcę mieć zlej, zgorzkniałej żony w domu. Nie rozmawiaj z tą laską, bo najważniejsze jest JEGO nastawienie. Jeśli on lubi z nią przebywać, lubi jej towarzystwa a Ty zaatakują ją - wyjdziesz na wredną. Popchniesz go w jej stronę. Jeśli Twój mąż zrozumie twoje uczucia i będzie miał je na uwadze - będzie jej unikał, będzie trzymał dystans. To jego nastawienie do tej młodej jest decydujące. Nie ona.

Gość JestemZŁA1234
Napisałeś najmądrzej. Ja wiem, że wyjdę na wredną i będzie jeszcze gorzej. Dlatego wrzucam na luz a ufam, że ma on dość rozumu i kocha mnie.

Moze jestem przewrazliwiona, ale zawsze mi sie wydawaly podejrzane takie wypadki, gdzie partnerka (a czesto i duzo osob z otoczenia) uwaza, ze jakas kobieta flirtuje z jej partnerem, natomiast on uporczywie tego nie zauwaza. Podobno mezczyzni obdarzeni sa mniejsza empatia... ale bez przesady! Tak, jak juz pisalam, ochlodzenie stosunkow to sprawa Twego meza i on jest jedyna osoba z ktora moim zdaniem powinnas rozmawiac. Moj partner zmienil niedawno prace i tez maja miejsce takie sytuacje, ale on jest bardzo nieprzyjemny wobec tych Pan. Pozostaje miec nadzieje, ze w kolejnych latach wciaz bede mu sie podobac ;-)

Żeby facet nie umiał sobie poradzić z jakąś siksą? To Ty masz problem z mężem a nie z tą laską.Jakby mąż miał jaja i Cię kochał,widział jak Cię rani to uciąłby to jednym słowem a nie jak jakaś cipka udaje głupiego

Gość samiec odpowiadacz
Na pewno już zamoczył, a nawet jeśli nie to pierwsza sprzeczka i bierze ją w kiblu od tyłu w try miga. :classic_cool:

Gość frania 34
Ja uważam,ze twój mąż nie wda sie w romans z nią-dobrze wie ze wcześniej czy pózniej ona by tobie o tym powiedziała,zeby miec satysfakcje ze jednak na nią poleciał.Facet musi mieć pewność ze jego kochanka będzie dyskretna,najlepiej zeby miała męża-wtedy będzie milczeć i nic sie nie wyda.Strach wdawac sie w romans z singielką bo uczepi sie faceta i powiadomi zone.

Skoro mąż siedzi ciecho i nie umie jej powiedzieć,żeby spadała to pewnie ją bzyknął albo dał sobie obciagnąc i musi siedzieć cicho.Inaczej normalnie powiedziałby "spierdalaj mała ":O

Gość tamtaramtam tam tam
zgadzam sie z Demoralizacja

Gość ja mialam podobnie i
miałam podobnie - mąż zlewał laskę, ale ona i tak była nachalna, pewnego razu, byłyśmy razem na imprezie, wypiłam sobie ze 3 drinki i wylądowałam z nią sama w pokoju, tak ją zwyzywałam i dostała kilka razy w pysk, laska ryczała, od tego czasu nas unika :D

Gość JestemZŁA1234
U mnie by nie przeszło :) Ja byłabym jedyną winną :/ Jestem chyba przewrażliwiona :(

Gość :)backl
ja bym ku rwa mojemu staremu zaraz taka małolate ze łba wybiła. Sama mam 26 lat, mąż 32 i niech by tylko za 19stką sie oglądał i jej bronił. Jaja przy samej dupie urwe!

Gość JestemZŁA1234
he he :) Mnie roznosi w środku znowu :D

Gość ładna niunia
zrób mu laskę porządnie, a nie będziesz mu zrzędziła. Nie dość, że sama przyjemności nie masz to jeszcze jemu odbierasz.