Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolaaaW...

Jakbyscie zareagowaly na "bunt"nastolatki takim stytu:

Polecane posty

Gość ona jest śliczna
pewnie lepiej niz zapierdalanie 8 h pod batem szefa za najniższa krajową ale tu was rozczaruje : nie wiem :)

Gość ona jest śliczna
mozesz mi naskoczyc samotny nieudaczniku :D

Gość eeerrrererre
Kelly Kelly to jesli rodzice cie tlukli jak sie patrzy to takze anioleczkiem nie bylaś a ni grzeczniutkim poslusznym dzieckiem, i musialas im niezle w kosc dawac a tu ujadasz na jakies glupie zachowania kogos, a sama lepsza nie bylas, no bo chyba za darmo cie nie lali

Gość ona jest śliczna
nie ja mam w niku lafirynda ;)

Gość ona jest śliczna
nigdy nie robiłam zadnemu staremu cepowi loda za kase :D ty zapierdalasz przez pół miesiaca za 500 zł mało ?:D

Gość loolaaaW...
maniak komputerowy beztrs wych nigdy nie bylo w moim domu wiec nie warto wczynac tego burzliwego tematu

Nigdy nie powiedziałam złego słowa mamie ani tacie, chodziło bardziej o szkołe, jakies głupie odzywki do nauczyciela czy coś, nie było tak jak teraz, że pyskować można było nauczycielom do woli, ile się chce...

Gość loolaaaW...
a jesli o robienie loda to mysle ze kurvy z patologi sie prostytuuja a nie dzieci bestr wych bo takie maja wszytko na wyciagniecie reki, a dzieci z rodzin patologicznych wtedy sie puszczaja i kradną

Gość ona jest śliczna
nie rozsmieszaj mnie :D jak przyszlo ci to do głowy tzn ze jestes mentalna puszczalska :D

Gość ona jest śliczna
maniak co ty tam wiesz prawiczku wsród patologi jest najwiecje nastoletnich matek

ona jest śliczna - ty dla odmiany jestes puszczalska - czyżby nie tylko mentalnie?Nie jestes dla mnie partnerką do rozmowy, kijem przez szmatę bym cię nie tknęła. żegnam ozięble.

Żartowałem. Z poziomu twoich wypowiedzi wynika, że ty robisz lody po góra 30zł. I brzydziłbym się cokolwiek wkładać do twojej zaspermionej japy z pryszczami pod 1cm warstwą tapety. Tak więc swoje mądrości zachowaj dla licealistów którym polerujesz z przejęciem 🖐️

Kelly Kelly jakie kurwa za dobrze? Czy Ty jesteś popieprzona kobieto? Dziecko ma być wdzięczne rodzicom za to że ma jedzenie i dach nad głową? To że Ty miałaś taką patologię na chacie to nie znaczy że to jest normalne. puknij się czółko

Gość ona jest śliczna
Maniak rozumiem ze to sa twoje fantazje . ja moze nie mam najlepszego słownictwa ale jestem mloda a ty stary dziadzie wcale tak bardzo wypowiedziach ode mnie nie odbiegasz . wrecz przeciwnie . rozumiem ze masz traume bo wychowywałes sie w patologi

Gość eeerrrererre
Kelly Kelly a to ty moglas pyskowac do nauczycieli,ale dla ciebie to nic??? bo do rodzicow juz nie pyskowalas a ze do nauczycieli glupie odzywaki strzelalas to wedlug ciebie takie niewnniatkoi z siebie rbisz?? Gdzie rodzice wpoili ci szacunek do ludzi, do nauczycieli ze nie mozna do nich glupio sie odzywac?mimo tego nadal to robilas, a teraz tak ujadas na okropne zachowanie jakis nastolatek, lecz sama lepsza nie bylas bo nie mialas nic a nic szacunku do nauczycieli i sprawialas klopoty szkolne!!Rodzicie cie lali a ty swoje, sama bylas związku z tym okronym bachorem ze takie glupie gadki waliolas wobec nauczycieli, bo gdzie tu twoj szacunke byl wobec nich ?no gdzie???

Invicta, nie mialam zadnej patologii...ale tez bez przesady, dziecko powinno miec troche obowiazkow, nie mowie ze codziennie ma sprzatac caly dom, bo niewolnikiem nie jest, ale jak matka prosi to chyba korona jej z glowy nie spadnie jak cokolwiek zrobi w domu...sami puknijcie sie w glowy, ciekawe co powiesz jak ktoregos dnia dziecko Ci powie " odpierdol sie" albo cos rownie milego...

Nie jestem ani stary ani wychowany w patologii. Ty za to jesteś prostaczką i wyszczekanym zerem które nigdy nie pracowało i nie zamierza jak widać w tym wątku. Zejdź dziwko ze mnie i zajmij się klientami z gimnazjum lepiej bo ci jeszcze bardziej dosram 🖐️

Gość eeerrrererre
Kelly nie pamieta wol jak cielenciej był.Tak diazgoczech jakie to okroppne zachowanie tyle osob teraz ma a co sama sobą wten czas reprezentowalas???? twoi rodzicie poniesli porazke wychowawczą jesli takie pyskowki odtsawialas do nauczycieli i sie fatalnie zachowywalas w szkole, widac ze bylas nieuspolecznionym okropnym bachorem ,ktory nie mial do nikogo szacunku, tylko do rodzicow w miare normalnie sie zachowywalas a tak to do innych jakies glupie gatki sterzlalasi i byly z tobą problemy

a czy ja napisałam, że codziennie pyskowałam? na palcach jednej ręki mogę policzyć swoje szkolne przewinienia... tak, macie racje, brońcie durnych nastolatek, zobaczymy co będziecie mówic jak będziecie mieli własne dzieci...

Gość eeerrrererre
..ciekawe co powiesz jak ktoregos dnia dziecko Ci powie " odpie**ol sie" albo cos rownie milego.... a TY uwazasz ze rodzice dobrze cie wychowali ,ze az nie mialas szacunku do nauczycieli ze nie umialas prawidlowo w szkole sie zachowac???dla mnie jest to patologia jelsi dzieciak pyskuje do nauczycieli czy jakis obcych starszych osob

od moich rodziców to się odczep...bo ani ich nie znasz i tak naprawdę możesz napisać tyle ile sobie dopowiesz, właśnie pokazujesz swój stosunek i szacunek do całego świata

Gość ona jest śliczna
morda zgredzie :D dosrać do mozesz swojej starej na klate