Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolaaaW...

Jakbyscie zareagowaly na "bunt"nastolatki takim stytu:

Polecane posty

Dzieci tez powinny miec jakies obowiazki domowe, a jesli rodzice sa zagonieni, nastolatka jest juz na tyle duza, by pomoc

Gość ona jest śliczna
na miejscu córki pierdolnełabym tymi garami w ten twoj głupi łeb :D :)

Mysle, ze to juz dawno ten wiek, kiedy powinna otrzymywac jakies pieniazki, chocby drobne.

Gość dasz pomacać cipę?
:)

uważam że córka będzie miała jeszcze swoje gary do zmywania Obecne to obowiązek Twój i męża i co jeszcze? kurwa tym ludziom się w doopach przewraca! Dajcie smarkaczom swobodę tylko się później nie dziwcie że wyrastają z nich lafiryndy i chuligani. Skoro młoda korzysta z naczyń, to również jej zasranym obowiązkiem jest w domu pomagać. Chyba, że jest wybitną uczennica i przynosi same szóstki wtedy niech ślęczy nad książkami i inwestuje czas w naukę. Pół godziny na zmycie naczyń nie zrujnuje jej życia a nauczy obowiązku.

Gość loolaaaW...
mąż ma inne obowiązki, mycie garow do niego nie nalezy Teraz siedzi u siebie w pokoju i lezy pod kocem, powiedzialam jej ze dzisiaj ma kuchnia blyszcec bo ajk nie to sie wsciekne juz tak naprawde i na jej łózko te brudne naczycia wywale jesli do 22 nie posprzata tego

Gość do Aniolka w Pryszcze
Aniołek w kropki, tak czytam Twoje wypowiedzi i wydajesz mi sie tepa, wredna, niesympatyczna chamka. Rozumiem, ze to nie zaganianie Cie do obowiazkow domowych i zbytnie poblazanie sprawilo, ze masz taki, a nie inny, zyebany charakter?

Gość ona jest śliczna
i tak jej nie zmusisz :) a agresja wzbudzisz agresje

Gość loolaaaW...
pisalam ze corka jeszce nie dostaje kieszonkowych, tel kom nie ma, ale z komputera korzysta niemal codziennie.Ma zapowiedziane co zrobie jesli dzisiaj nie wykona to co miala juz wczoraj zrobic

Siedzi pod kocem i nic nie robi królewna cholerna, typowe. A matka zapierdala i jeszcze może kolację do łóżka przyniesie bo królewnie nie chce się wstać. Żenada...

Gość angelica 26lat/kraków
ona ma 13 lat!!!, ciesz się że za chłopakami nie ganie i pozno do domu nie przychodzi, ja mam porownanie mieszkalam kilka lat w Stanach i tam jest masakra z tymi rozwydrzonymi na maksa nastolatkami

do ona jest śliczna ile ty idioto/idiotka masz lat? 16?

Gość zagubiona czy wiecie
to co robi mąż? wywala chooja po przyjściu z pracy

Gość klapsa
niczego na łóżko jej nie rzucaj , bo postawisz sie na tej samej pozycji co córka , a to Ty jesteś matką i to Ty masz być mądrzejsza . Ale to nie znaczy ,ze masz robić wszystko za pannę , która doskonale dałaby sobie z tym radę . Uspookój się , i idź z nią porozmawiać . Nie prosić , ale porozmawiać . Powiedz jej ,zę każde jej pasukdne zachowanie pociągnie za sobą konsekwencje i tak też zrób .

Nieprawda :D akurat ja musiałam w tym wieku po szkole zrobić jakiś prosty obiad, sprzątać i jeszcze zajmować sie rodzeństwem. I wiem jak to jest. Ale dostawałam za to niezłą kasę więc jakoś to przeżyłam i uważałam za mniejszą niesprawiedliwość.

Tak i potem tak samo będzie się opierdalać mając dziecko i męża. Mało takich? A za chłopakami to poleci już za rok i za kilka latek wróci nierób z brzuchem i wyciągnie łapę po socjal. Tak powstaje syf.

Gość ona jest śliczna
no na pewno nie 50 menatlnie jak ty durna matko polko :D

Gość do Angelica
a myslisz ze ta moda na jakies bezstresowe wychowania, psychologow i chuj wie jeszcze czego skad do nas przyszla???????

ona jest śliczna nikt nie każe jej być agresywną. Po prostu nie umyje garków a córeczka będzie albo jadła z podłogi albo sama się za to weźmie. Trzeba jasno postawić sprawę. Albo zmywasz albo jedz jak świnia.

Gość asa tadarasa
"ona jest śliczna" czy raczej ona jest głupia i bezczelna?

Gość ona jest śliczna
wasze cale zycie opiera sie na sprzatainu, zmywaniu, praniu prasowaniu i gotowaniu i operdalaniu przy okazji cżłonków rodziny :D nie dziwne ze faceci was rzucaja jak jestescie takie pierdolniete na punkcie pojebanych naczyń .

do ona jest sliczna durny jestes badz durna małolaty badz idioci niech głosu nie zabierają zapewne swoich dzieci nie masz wiec g*** na ten temat wiesz

Kurwa za dzieciaka śmieci się nosiło, obierało ziemniaki, zmywało, myło podłogę, itp. A teraz? Siedzi taka krowa i ma wyjebane na wszystko. Uwierzcie mi, że to chore wychowanie prowadzi do patologii społecznej.

Aniolek, chyba nie wiesz, jak to jest - POMAGAC RODZICOM? Zawsze bylas interesowna? To normalne ze nastolatki maja obowiazki domowe, nie bardzo ciezkie, ale maja. I dobrze

Gość loolaaaW...
Aniołek w kropki ja NIE zamierzam placic córce za wykonywanie swoich obowiązkow domowych i tyle.Mi nikt nie placi za pranie, sprzatanie, i w ogole nie spotkalam sie z takim czyms aby rodzic placił dziecku za zmywanie naczyn ,starcie kurzy czy poodkurzanie domu,to jest niewychowawcze na dluzszą mete moim zdaniem