Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co robić kurcze

mam 101cm w biodrach i 74cm w pasie- AŻ tak tragicznie?

Polecane posty

wiem, że o dużo chciałabym mniej ale już nie wiem co mam robić ćwiczę liczę kalorię- staram się nie przekraczać 1200kcal dziennie rezygnuję ze 'smakołyków' nie jem ziemniaków, pieczywa, makaronów piję dużo wody i zielonej herbaty i nic... tzn- no jakies chyba nanomilimetry ubywają :O wiem, że gdybym jadła mniej i więcej ćwiczyła, to pewno byłoby szybciej- ale przecież nie na 100%... i tez nie wytrzymałabym tak długo, bo mam też obowiązki... no i potem to już w ogóle musiałąbym przestać chyba jeść, żeby jojo nie było czemu niektórzy mogą nic nie robić i się objadać, a pomimo to są szczupli? :( wokół mnie pełno takich dziewczyn- wszystkie moje koleżanki :O w życiu się chyba nie spociły podczas ćwiczeń (wiem, że nie ćwiczą) i jedzą to, co chcą, ile chcę, kiedy chcą... no nie mogę już, to niesprawiedliwe wszystko :(

to zalezy czy masz przyslowiowe plaskodupie i mega szerokie biodra, czy ladna okragla pupe mysle ze jest calkiem niezle, roznica miedzy talia a biodrami jest niemal idealna

podobno mam ładny zad :P w ostateczności ćwiczę, jakby nie było ;-)

beyonce tez ma tyle w pupie z tego co mi wiadomo, a figure to ona ma idealna - tzn mi sie bardzo podoba ;)

Lusesita- dzięki za słowa otuchy ale mam 74... a nie 70 ;-) wiadomo, że biodra mogłyby mieć mniej z 10cm... no, ale JAK? jak tego dokonać? chyba odciąć :O

lady love- Beyonce ostatnio zeszczuplała przecież ona ma ssuper figurę- tzn. bardzo zmysłowy kształt... z tym, że na 100% ma w talii mniej niż 70 a w biodrach mniej niż 95

chyba zartujesz? costy, ma 100 jak nic a w talii ma ok 71 ja sama mam 96 w pupie i szczerze caly czas mi sie zdaje ze jest za mala :D

Gość boiiuccdft
a ile masz wzrostu? Bo ja mam podobne wymiary- ciut mniej w pasie i wszyscy mówią że za chuda jestem... sama uważam się za szczupłą sle nie chudą, mam 169 cm wzrostu

Gość offerma banned
Lusesita to stara prukwa, robi się coraz większa i myśli, że wszystko jej wolno bo już tyle lat po ślubie. Tylko patrzeć jak mąż zostawi tego grubasa, nie słuchaj jej rad :D

nie będę się spierać, bo z centymetrem za nią nie latałam :P- w każdym razie JA tak nie wyglądam :O

mam 165cm wzrostu

offerma- jak jakiś mąż zostawia kogokolwiek z powodu wyglądu, to chujowy z niego mąż

Lusesita- ja waże więcej chciałabym ważyć 62 kg... chyba se nogę odetnę :P

a może ktoś ma sprawdzone ćwiczenia na biodra?