Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnkjnij

piersi jak oklaple psie uszy-czym je ratowac?? poza operacja??

Polecane posty

Gość kjnkjnij
chamski jest ten lansik ale ona szalona jak mozna z takim biustem bez stanika przyjsc??? ja nigdy bym sie tak nie pokazala

Gość ewikkks
To jakie to E? 80/100 to jest 75G/70I. 75/100 to jest 70I/65L (w rozmiarówce "polskiej" mówię, zaraz poszukam angielskiej). Nie dziw się, że Ci biust obwisa jak nosisz za małe miski i pewnie z 10 cm za szeroki obwód...

Gość kjnkjnij
stanik zly nosze to wiem wlasnie mysle nad wybraniem sie do dobrego sklepu ale narazie kasy brak

Gość tez mam zwisy .....
ja mam ostatnio kompleksy straszne - schudlam i piersi mi tak obwisly, wczesniej jak bylam grubsza to mialam duze i w zasadzie jedrne... a teraz masakra :( ja mam 75 F teraz (i to dobrze obliczony rozmiar), dzieki ci Panie za staniki :P

1.Tak jak pisałam masaż piersi.Wykonujemy go bardzo podobnie do zwykłego masażu, głaskanie, rozcieranie, ruchy okrężne, ewentualnie można wykonać tzw łezkę, czyli każdą pierś chwytamy obiema rękami od spodu i podnosimy ku górze. 2.Parafina na piersi. Niestety nie każdy toleruje ten zabieg. Na sutki nakładamy wacik, następnie owijamy piersi cienką gazą. Na to nakładamy kilka warstw parafiny, pędzelkiem okrężnie wokół piersi. 3.Maska gipsowa. Działa na zasadzie okluzji. Lepsze wnikanie preparatów znajdujących się pod maską. Nakładamy preparat, gazę a następnie maskę gipsową. Po chwili twardnieje. Trzymamy ok. 30-40 min. 4.Złuszczanie poprzez peelingi chemiczne: medyczne oraz kosmetyczne. Mikrodermabrazja diamentowa lub korundowa. 5. Mezoterapia mikronakłuciowa. 6.Można zastosować peeling gruboziarnisty, następnie bicze z ciepłej i zimnej, preparat ujędrnający, witaminowy, odżywczy (wedle uznania). 7.Polecam również zabieg GUAM- rewelacyjne efekty :)