Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna 1,80wzrostu

Dziewczyna 1,80wzrostu

Polecane posty

Hej:).Mam 21 lat i 1,80 wzrostu :(.Czuję się okropnie i jestem jednym wielkim ,chodzącym kompleksem.Czy to jest aż tak dużo na dziewczynę?Czy są dziewczyny tutaj dziewczyny tak wysokie?Nienawidzę siebie... ;(.

Gość mam 182
o kurrwa, a ile wagi?

Gość ujkesdgrf
jak jesteś w miarę szczupła, to spróbuj zostać modelką :P

Gość ot co myzyzka56ert
hheh ja mam 187 i coi mam sie zabic?? 58kg... i stope 43 plissss wole byc tka niz miec 165 i byc gaska wyscigowa

Ważę 60 kg ale chciałabym chodzić w butach na 12 cm obcasie ale jestem przez to mega wysoka :(.Ile bym dała,żeby być niższą... :( ;(

Ja bym wolała mieć te 165 niż 180 :/

No hej :) Jak na dziewczynę to jesteś z tych wyższych. Ale bez przesady :) Wielkoludem nie jesteś. Lubimy wysokie dziewczyny bo mają długe nogi :P

Gość ujkesdgrf
to sie zglos do jaiejs agencji modelek, a noż sie uda

Gość triplet
spokojnie się nadajesz do łodzi podwodnej :)

Gość ot co myzyzka56ert
pamietaj nigdy niska dziewczyna nie bedzie reprezentacyjna!!!!!!!!!! ciesz sie ze masz wzrost za mojch czasow kolesie byli niscy ale jak patrze terz same wyzly sa ja mam 186 prawie a maz 178 hehhe i jest ok:)

Tylko te otoczenie :/.Wszyscy się gapią i mówią do siebie: Patrz jaka wielka!To mnie boli :(.Chciałabym być niska,ponieważ jestem osobą nieśmiałą a przez wzrost jestem w centrum uwagi :(.Albo komentarze typu: -Jak na dziewczynę to jesteś za wysoka... 2.Z takim wzrostem chłopaka to nie znajdziesz 3.Nie noś butów podwyższanych bo i tak jesteś za wielka 4.Woooo!Ile Ty mas wzrostu?Masakra normalnie.Wiesz co,współczuję Ci -nie chciałabym być aż tak wielka...

modelki sa wysokie, to atut. gorzej jakbys miała 190! ja mam 177 cm i tez byłociezko, ale wyrosłam z tego:P zadbaj o figurke ciałko, zapusc włosy bedzie ok!

Gość rokz
ja bym sie mogl umowic z laska ktora ma 1,8 wzrostu , ale jakbyym sam był wyzszy bo jest duzo nizszy . Mam 170 cm

Gość Paula768
ja mam 162 wz i nigdy w zyciu nie chcialabym byc wyzsza,wspołczuje ci:(

Gość rokz
i raczej nie chciałbym laski ktora ma wiecej niz 173 cm wzrostu.

Gość rokz
a bym sie mogl umowic z laska ktora ma 1,8 wzrostu , ale jakbyym sam był wyzszy bo jestem duzo nizszy . Mam 170 cm

Gość nie mam pytan
wszystko bym dala zeby miec 1,80, aj mam tylko 1,67, a chcialam isc na modelke bo jestem fotogeniczna i nic z tego, jestes glupia ze uzalasz sie nad soba chociaz masz taki super wzrost, mieszkam w niemczech a tu laski i tak sa wyzsze niz w polsce

Gość nie mam pytan
a ja pan rozk pisze ze niechialby laski wyzszej niz 173cm to dlatego ze sam jest maly i ma kompleksy nizszosci...

Gość Marilenka
Ja mam 179 cm wzrostu i bardzo się z tego cieszę, mój chłopak też.

Gość rokz
Nie mam kompleksow nizszosci . Ale uwazam ze duzo wyzsza dziewczyna dziwnie wyglada z chłopakiem . To jest mniej natruralne . Kobieta moze byc wyzsza ode mnie najwyzej kilka centymetrow .10 cm to za dużo .

Gość fgbfgdfbh
wole miec nawet 150 bo takei sa seksowniejsze od tych ogromnych wieszakow o meskiej budowie ciala

Gość saaaaaaaaaewrer
ja mam 158 i stopeczke 36 lub 35 , jestem sexi filigranowa, kazdy na mnie leci:D

Gość paulinka96 .
ja mam 175 i mam dopiero 15 lat. Jeszcze pewnie urosnę, a chciałam bym być niższa.. Moja mama ma 179cm, mój tata 192cm. Nie jest z tobą źle, u mnie to jest wgl rodzina wielkoludów xd

Gość buba huba
sawrer to jak Ty to robisz ja mam 152 cm stope 35 40 kg wagi i każdy mów że jestem karłem :( mam krótkie ręce i wszystkie rękawy muszę podwijać :( wszystko bym dała żeby mieć 180 cm wolałabym żeby mówili ale wysoka niż że karzeł :(:(:( nikt mnie nie rozumie. moje koleżanki wszystkie ponad 170 cm zaden chłopak na mnie uwagi nie zwraca :(:(:( będę starą panną

Gość iouiou
cichopek ma 156 cm wzostu