Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArkadiuszCymkowski

Pyszne muffiny do kupienia w Warszawie?

Polecane posty

Gość wackowska
Przepadam za muffinami piernikowo- śliwkowymi, bananowo- malinowymi i herbacianymi-mmm pychotka!! A takie robi tylko Biscuiterie!!

Gość a ja lubię najbardziej
czekoladowe muffiny z lidla MNIAM

Gość zuzlandia___
hahahaha i niby nikt ma się nie zorientować, że to jest reklama Biscuiterie? marnie to wyszło :P

Gość Intimini
Moim zdaniem najlepsze robi Lola's Cupcakes! Nie dość, że smaczne to jeszcze śliczne.

Gość zuzlandia___
ktoś chyba myśli, że tu siedzą same idiotki :P identyczny temat, z równie nachalną reklamą: http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,130764281,130765560,Re_Gdzie_mozna_kupic_pyszne_muffiny_w_Warszawie.html?v=2 zły dział sobie wybrałeś, tu dziewczyny wiedzą, jak samodzielnie upiec pyszne muffinki

Gość Różyczkka
Jadłam w Tomatillo paprykową, peperoni i pieczarkową i zostałam fanką!!

Gość meble-venus
NAJNIŻSZE CENY - SPRAWDZ- MEBLE http://venus-meble.eu/ Producent mebli : krzesła, stoły , hokery , meble tapicerowane, fantazyjne kanapy dziecięce i wiele innych KONKURENCYJNE CENY ! - ZAPRASZAM !

Gość LydiaLiz
Bardzo dobre muffiny, zawsze sprzedawane świeże i pyszne. Polecam szczególnie w wersji mini,w sam raz na raz.

Gość ale to było dobre
Może nie muffiny ale coś równie pysznego ostatnio odkryłam : Beardpapa's. Ciastko a właściwie mega dobry ptyś. Polecam spróbować pyszności tej japońskiej sieciówki

Gość Al-inna
Przepyszne muffiny w Tomatillo jadłam, są to wypieki marki Biscuiterie. Pierwsza randka z kawą i muffinami- polecam :D

Gość kluski slaskie lubie
Muffini sa robione z gotowego proszku ,dodaje sie olej i wode . Pracuje przy tym wiec wiem.Sama chemia.

Gość le_nna
ja ostatnio zamawiałam muffinki w cukierni http://ale-tort.pl/muffinki/ - były przepyszne i piękne z wyglądu, zamawiałam je na damski wieczór, dziewczyną aż oczy wyszły na wierzch jak je zobaczyły - sama na pewno takich bym nie zrobiła, a te z proszku to sama chemia - zdecydowanie ich nie polecam

Gość gość
Pyszne mufinki robie sama czekoladowe z malinami.. -szkl.mąki -cukier wg.uznania 0,5łyżeczki sody pokrojona gorzka czekolade wymieszac dodać jajko 0,5 szkl oleju 0,5 szkl.mleka maliny.. wymieszać..upiec Mniammmm

Gość CzekoSzaleństwo
Moje ulubione są z piekarni Rąba :D koniecznie spróbujcie.. Czekoladowe szaleństwo :D