Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysooki21

czy przecietny z wygladu ale wysoki i wrazliwy chlopak nie zasluguje na milosc?

Polecane posty

Gość wysooki21

tj w pytaniu..prosze o szczere i przemyslane odpowiedzi

Dla mnie to duża zaleta, że facet jest wysoki :) Najpierw patrzę czy wysoki, a dopiero potem na inne rzeczy :) Jak jest niski w ogóle sie nie kwalifikuje.

Gość kareeen30
Zasługujesz na miłość... każdy zasługuje na miłość, musisz tylko trafić na odpowiednią kobietę, która z Twojej wrażliwości uczyni atut, a nie wykorzysta Cię i zrani...

Gość wysooki21
no wlasnie..przez wielu jestem brzydki,przez innych przecietny..mam niebieskie oczy 192cm.78kg..jestem wrazliwy co traktuje jak wade,inteligentny spokojny uczuciowi tolerancyjny wierny opiekunczy odpowiedzialny..marze tylko o zwyklej delikatnej dziewczynie. Nawet nieatrakcyjnej..niepowiem brzydkiej bo nikogo w ten sposob nie oceniam.ktora pokocha me wnetrze..ktora bede mogl sie troszczyc i opiekowac byc przy niej na dobre i zle..cyy to nierealne marzenie?

niestety niewiele da się zrobic. jeśli przy twoim wzroście nie jesteś otoczony wianuszkiem napalonych torped, to znaczy, że po prostu pizda jesteś. może spróbuj szczęścia w gejowskich klubach

Gość marcoo
ytytytyt vel. chałabała - racja, potwierdzam

Gość hugMe
nie słuchaj chałabala. Nie wiem z czego to wynika. Może wyślij mi swoje zdjęcie na meila a ja obiektywnie ci powiem, czy jesteś atrakcyjny fizycznie. Podać ci go? Obiecuje, że nigdzie go nie wstawię, nie bawią mnie takie rzeczy.

Gość wysooki21
ok prosze..hm a co ma wzrost do atrakcyjnosci?niewiele

wysoki widzę że ty tak tu chyba od wczoraj? ;) Nie łam się, bo to nie przystoi facetowi nawet wrażliwemu tak sie tu użalać ;) Powiem Ci tyle - znam dziewczyny, które w ogóle nie kieruja się wyglądem. Moze Ci się to wydać dziwne - ani wyglądem, ani stanem portfela, a właśnie tym, jakim chłopakiem jesteś wewnątrz;) Jak pokazałam mojego lubego mojej rodzinie i przyjaciołom, to popukali się w czoło, z kim to się spotykam - a bo taki nieciekawy, nie przystojny, że brzydki wręcz. A teraz, minęło kilka lat, i moje koleżanki, które latały za amantami i przystojniakami marudzą, że nie mogę znaleźć porządnego faceta na dłużej, że zazdroszczą mi mojego B, że jest zajebistym gościem, który mnie kocha i świata nie widzi po za mną ( i wice wersa;p). A one - zdradzane, rzucane, pomiatane przez tych swoich samców alfa... Reasumując - uwierz mi, że są dziewczyny które szukają takich jak ty ;)

przeczytaj co napisał Aniołek...wzrost to 90% atrakcyjności, jak jesteś wysoki to te przeciętne dziewczyny masz wyrwane praktycznie z punktu. jak nie masz innych atrakcyjnych cech nic straconego - każda sama je sobie dośpiewa byle byc z wysokim. po prostu bądź z jakąś kobietą w jednym pomieszczeniu - powinno pomóc

Gość misioa
do hug-jestes kobieta? Tak znacie takie kobiety? Bo mi sie wydaje ze takie nieistnieja..niestety..te spojrzenia pelne pogardy..i jak tu mozna mowic o pewnosci siebie?ja tylko chce byc kochany..czy to tak wiele przy kolesiach zmieniajacych kobiety jak rekawiczki?pragne tylko tej jedynej stabilnosci..

Gość hugMe
tak jestem, to wysyłasz Oj coś mi się wydaje, że to nie w twoim wyglądzie tkwi problem

Ja nie napisałam że wzrost to wszystko :p wysoki wzrost to dobry początek, potem liczy sie charakter, to jaki jesteś, zainteresowania, wspólne tematy...no i reszta wyglądu.

Gość jiorsus
ale jak nie ma studiow na miłosc nie zasluguje . Kobiety leca tylko na tych co maja studia

Gość a choooj
Twoje pytanie według mnie świadczy o zaniżonym poczuciu własnej wartości. I tyle. A Twoja wrażliwość sprawi, że przykre komentarze będziesz brał do siebie. Myślę, że niejedna dziewczyna chciałaby spotkać kogoś takiego jak Ty. Na wszystko przyjdzie pora - na miłość również.

Gość wysooki21
tak to prawda opinie innych nawet pogardliwe odwracanie wzroku tak bardzo mnie bola..chcialbym byc normalny akceptowany..moim marzeniem bylo pomaganie osobom takim jak ja niepotrzebnym ktorzy czuja sie gorsi..mam w sobie milosc i cieplo a od zycia dostalem bol i lzy..ps wyslalem juz maila

Autorze tematu. Nie jesteś osamotniony.Mam taki sam problem także jestem z Tobą ( nie robie sobie żartów)

wysoki kolo, a pisze, że chciałby byc akceptowany...weź walnij barana w ścianę. kurwa byś tydzień pożył jako konus byś los w dupę całował, za to co masz. jakiś emo jesteś że sobie wyimaginowane problemy stwarzasz?

Moim zdaniem to Twoja wina że tak sie czujesz i że jesteś sam. Nie możesz czekać aż inni Ciebie zaakceptują i będą błagać o Twoje towarzystwo. Mało kto tak ma, zazwyczaj trzeba samemu "sie wkręcić" w towarzystwo. Dziewczyny też nie będą za Tobą latać, nie wiem co musiałby mieć facet żebym sama go podrywała, kiedy bez wysiłku miałam innych którzy podrywali mnie

Gość saaaaaaaaaewrer
sory ale jak ktos czlowieka mierzy miara wysokosci to ma niezle napierdolone pod kopula

To nie Ty jesteś gorszy, tylko ludzie przez których tak myślisz. Nie daj sobie wmówić, że inni są lepsi. Musisz spróbować zaakceptować siebie, nie bacząc na opinie innych.

Gość saaaaaaaaaewrer
no co ja napisalam tylko zde male jest piekne anie ze male jest lepsze od duzego