Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysooki21

czy przecietny z wygladu ale wysoki i wrazliwy chlopak nie zasluguje na milosc?

Polecane posty

lexxxxisssnexxxxissss - oczywiście, że nie jest przecież już w temacie napisał, że jest wysoki. ale jakby to nie było prowo to co? jakie problemy może miec wysoki facet w nawiązaniu relacji damsko-męskich, jak z powodu jego aparycji kobiety z automatu sa do niego nastawione pozytywnie i chcą tę relację nawiązac? na jakie? koleś nie ma realnych problemów i z nudów wymyśla głupoty

Gość wysooki21
to raczej niska samoocena jest pochodna mojej brzydoty..naprawde moim celem stalo sie uzbieranie kasy pracujac za granica na operacje plastyczna..tylko nie wiem czy ona cos zmieni..

Gość wysooki21
chalabala czlowieku co ma wzrost do powodzenia?!na boga!

Gość wysooki21
oto moj mail jesli ktos czuje sie tez niepotrzebny,brzydki,niekochany to razem bedzie razniej)sebkas@onet.eu

idioto przeczytaj pierwszy post Aniołka, zapytaj dowolnej kobiety jacy faceci są atrakcyjni, zawsze pierwsza cecha to wysoki wzrost, wygrałeś los na loterii a jojczysz jak stara baba, nic dziwnego, że żadna cie nie chce po cipa jesteś i tyle

Gość lexxxxisssnexxxxissss
no tak etap operacji plastycznych sama skądś też znam, wypisąłam sobie kiedyś że przydałoby mi się przynajmniej takich pięć... Tylko pytanie po co? Bo jeśli tylko dlatego żeby ktoś mógł Cię dopiero wtedy pokochać, to pytanie, co warta by była taka miłość...

Autorze, to jak z tym zdjęciem???:)

Gość hugMe
a skąd jesteś?

Gość wysooki21
tak wysoki ale przystojny!!rozumiesz?brzydal jest nic nie wart kazda dziewczyna od razu odwraca swoj wzrok..hm ja wiem ze operacja jest niezbedna..ale poza nosem nie wiem jak cos zmienic i czy to cos da

Gość wysooki21
hug-przeciez pisalismy na mailu jestem ta sama osoba

wysoki - nie brzydal tylko z brzydką twarzą jak już. ogólnie nie możesz byc uznany za brzydala, skoro jesteś wysoki. z twoim wzrostem panienki przeboleją krzywą gębę, nie bój żaby

Widzę olałeś moją prośbę i pytanie, trudno się mówi:)

Gość wysooki21
prosze nie mow tak nikogo nie olewam moge wyslac zdjecie ale tylko na maila..

podałam maila na stronie nr3.

Gość wysooki21
dziekuje wszystkim za wypowiedzi

Gość bunbynp[ioihugfdrty
ciekawe czy autror tj pipaaa watku poderal kogoś heh

Gość t4i8p[;,fdb bp4[9065p[4
sram dupąąąąąąąąąąąąąą na ten watek. pewnie autoir watku wezmie sibie jakas brudna laske ktora sie z kims juz calowala zal zal zal jeszcze pewnie przeruchuchana...:(

tez tu kiedys poznaale4m fajna laske a potem dowiedzialem sie ze juz sie calowala.

tez tak masz autorze? nie biesz sie za te zdzirowate z kafe bo tu wszystkie sie calowaly, puszczalskie istoty. udajmy sie do oazy tam sa czyste, autor odezwij sie com ty na to.lacze sie z toba w bolu.

Gość wysooki21
tak poznałem jakaś pipkę na kafe liże mi tyłek taki jestem zajebisty przecietna szara mysz dosc brzydka ale jak dla mnie to spoko wazne zeby mnie chciała,przeruchaana czy nie co za różnica

Gość wysoki21
Ktoś podłe się pode mnie podszyl..dla wszystkich ciekawych.-tak poznałem kogoś..dziewczyna tu się wypowiadała..jest najcudowniejsza dziewczyna pod słońcem i choć myśli o sobie inaczej dla mnie jest ideałem..pokochałem ja..ale przez swoją głupotę chora zazdrość i brak zaufania straciłem ja..jestem idiota..kasia..jeśli to czytasz wybacz mi kiedyś proszę..twój promyk

Gość wysoki21
Tavi przepraszam ale chyba się nieznamy prawda

Gość wysoki21
Pewnie jeszcze nie jedną dziewczyna nie jeden chłopak będzie zastanawiał się nad pytaniem które zadałem..pewnie niejedną osoba myśli w taki sposób co ja..teraz mogę powiedzieć uwierzcię w siebie..na tym forum poznałem najcudowniejsza dziewczynę na świecie..i kocham ja do szaleństwa..uwierzcię że i dla was wkoncu zaświeci słońce..trzymam za was kciuki i dzięki za każda wypowiedź

Gość rtytryh
wysoki21-jestescie razem?

Gość wysoki21
Czy jesteśmy razem?kocham ja i ona o tym wie:)mówi że również coś do mnie czuje..pisała tu o sobie jak o brzydkim kaczatku a jest poprostu prześliczna dziewczyna..tyle że teraz myśli że ja oszukuje bo ktoś jeszcze napisał na ten temat;-( kocham ja..to taki prześliczny cudowny delikatny i szalenie inteligentny skarb..mieszkamy jakieś 200km od siebie do tego ja wyjeżdżam na pół roku do Anglii ale wierzę że po moim powrocie to uczucie będzie pełniejsze..chce po powrocie przeprowadzić się do jej miasta..i być obok..może pozwoli mi znaleźć klucz do swego serca..i go zatrzymać..kasia kocham Cię..twój promyk..

Gość magda 14m
Hej misiu może się poznamy wydajesz się fajny z opisu do tego ten wzrost oh..pamiętaj nie każda dziewczyna patrzy na urodę..a ta która kochasz pewnie cię zostawi bo jest daleko..proszę odezwij się madzia

Gość magda 14m
No proszę Cię podaj choć swojego maila..jestem atrakcyjna troszkę starsza bogata wrażliwa dziewczyna która szuka stałego związku miłości ciepła chce założyć rodzinę może nam jest pisane być razem odezwij się..jestem z zamościa

Gość potwor z lochnes
A ja uważam że każdy zasługuje na miłość..można kochać kogoś brzydkiego ale nie złego czy np damskiego boksera..ciekaw jestem czy autor jest szczęśliwy