Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysooki21

czy przecietny z wygladu ale wysoki i wrazliwy chlopak nie zasluguje na milosc?

Polecane posty

Z opisu Wysooki wygląda to ok :) więc musisz mieć jakiś nie taki charakter, albo nie wychodzisz do ludzi i nie próbujesz poznawać dziewczyn.

Gość wysooki21
ktos mnie nie rozumie..szara myszka to przenosnia.wg mnie niesmiale rowniez zakompleksione dziewczyny sa najbardziej wartosciowe maja swoje wartosci, i chcialbym poznac wlasnie taka osobe bo pragne ja pokochac i pokazac ze bedzie dla mnie calym swiatem ze to dla niej zyje marze i walcze.. Bo zycie przy ukochanej osobie nawet przy nawale problemow jest bajka..

"więc jeśli kogoś pokochałabym nie przeszkadzałoby mi ,że jest niski. tyle. " - tyle, że znowu - niemożliwym jest, żeby kobieta pokochała niskiego Aniołek - nie czepiam się, ale przeczytaj raz jeszcze co napisałaś. ewidentnie przeczysz swoim własnym słowom

Gość lexxxxisssnexxxxissss
Jeśli naprawdę masz takie podejście, jakie tu przedstawiasz, to naprawdę nie masz się, czym przejmować-znajdziesz kiedyś tą jedyną zobaczysz. Sama mam podobnie,ale nie uważam, że skoro teraz nikogo nie mam, to już nigdy nie będę w szczęśliwym związku. Więcej wiary:)

chałabała Niemożliwe? No może dla Ciebie, jeśli wartość danej osoby równasz z jej wzrostem a następnie dyskwalifikujesz wszystkich pozostałych osobników to Twój punkt widzenia. Nie generalizuj.

A moim zdaniem to nieprawda. Tylko Ty myślisz że jak ktoś ma kompleksy to jest od razu wrażliwszy, lepszy i będzie mniej wymagający do Ciebie :o A tak naprawde oznacza to tylko że taka osoba ma kompleksy i nie ma pewności siebie. I nic więcej to nie oznacza, nie ma tak że cechy charakteru są w zestawach :p

Gość wysooki21
nie rozumie chlopakow nie okazujacych uczuc swoim kobietom,nie pamietajacych o walentynkach.urodzinach.imieninach ukochanej..wolacych wyjscie z kumplami od wspolnego dlugiego spaceru lub wyjscia do kina z ukochana..hm..tylko czy jest sens probowac nawiazywac kontakt skoro brzydkiego chlopaka zaraz sie splawi..

lexxxxisssnexxxxissss - ja nikogo nie wartościuję, kobiety tak robią. dyskfalifikują niskich, przecież to jest oczywista oczywistośc Aniołek - różnie bywa oczywiście, ale zakompleksione osoby są faktycznie mniej wymagające

To ja Ci napiszę ciekawą historię z mojego życia: Napisał do mnie chłopak, nie chciał się przyznać skąd ma mój numer, twierdził że mnie nie zna i nie wiem jak wyglądam. Po wielu namowach dałam się zaprosić na randkę w ciemno. Spotkaliśmy się - powiem szczerze - facet urodą nie grzeszył. Ale nic, zaczęłam rozmowę, poszliśmy na kawę, temat był, było miło. Potem było jeszcze parę spotkań. I w pewnym momencie zupełnie niespodziewanie on postanowił zakończyć tę znajomość. Ja w szoku pytam: dlaczego? Uznał, że jestem dla niego zbyt ładna... Próbowałam potem jeszcze nawiązać z nim kontakt, ale przepadł... Nie powiem, przeżyłam to po swojemu, bo powoli zaczęłam angażować się emocjonalnie. Więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: każdemu daję szansę, ważne jest dla mnie poznanie człowieka od wewnątrz.

Jest sens! Bo tak naprawdę nie ma brzydkich kobiet czy mężczyzn, każdy ma w sobie to coś, Ty na pewno również. I znajdzie się kiedyś taka , która pokocha prawdziwie nie tylko Twój charakter , ale i urodę. Tylko musisz działać, wyjść do ludzi, w domu nikogo raczej nie znajdziesz:)

wysoki - przecież nie jesteś brzydki. kurde to musi byc prowo:D Aniołek - cieszyc się tym trudno, ale już prawie się z tym pogodziłem. niestety myślę, że do końca nie da się:(

Dla mnie takowi nie istnieją. Bo gust jest relatywny, to co się podoba jednej osobie , drugą może odrzucać, to co drugą zachwyca, tą pierwszą może odrzucać. Mam kuzynkę , która jest w związku , szczęśliwym związku z facetem od ponad 5 lat. Na mój gust-facet urodą nie grzeszy: jest rudy, ma piegi na całej twarzy, bladą cerę, wysoki też nie jest do tego trochę przy kości, ale ONA GO KOCHA I NIKT INNY NIE JEST DLA NIEJ TAK WAŻNY I ATRAKCYJNY JAK ON bo to się nazywa miłość.

Gość wysooki21
a chooj widze ze jestes bardzo wartosciowa dziewczyna..szkoda ze nie spotkalem takiej osoby jak Ty na swojej drodze zyciowej

Wysoki - Ile masz lat? 21? Masz jeszcze mnóstwo czasu na poznanie wspaniałej dziewczyny. W końcu ją spotkasz:)

pod pewnymi wzgledami gust jest relatywny, bo różne cechy wyglądu faktycznie mogą byc różni odbierane, ale obiektywnie niski wzrost faceta jest nieatrakcyjny dla każdej kobiety. nie ma takich, którym podobałby się niski, bez przesady...facet może tzw urodą nie grzeszyc,w sensie, że miec piegi, brzuchol itd ( choc są przecież takie, co to lubią!), ale puki nie jest kurduplem to jest obiektywnie atrakcyjny. czym jest bęben czy krzywa gęba wobec wzrostu? wysokim inne niedostatki urody się wybacza, bo wobec wzrostu nie mają już większego znaczenia

Dokładnie, jesteś młody na pewno kogoś znajdziesz. Mam prawie tyle lat co Ty, jakbym miała takie myślenie to już dawno rzuciłabym się z mostu:) Na pewno fajnie wyglądasz tylko wyolbrzymiasz swoje jakieś drobne wady a nie dostrzegasz wielu zalet:)Uszy do góry:)

Gość prasuję koszule czajnikiem
Ja powiem tyle, mój facet przy pierwszym spotkaniu też nie był dla mnie atrakcyjny, totalnie nie mój typ, a właściwie jego przeciwieństwo. Ale z każdą kolejną rozmową kręcił mnie sobą coraz bardziej do tego stopnia, że przestałam się oglądać za kimkolwiek innym. Teraz po tych kilku latach związku mogę powiedzieć, że ten niezbyt wysoki chuderlak z twarzą, w której nie ma nic co mogłoby zachwycać jest dla mnie ideałem i kąśliwe uwagi znajomych, że stać mnie na coś lepszego w ogóle nie robią na mnie wrażenia, bo to co najlepsze znalazłam w nim. Każdy zasługuje na miłość, jeśli ktoś cię skreśla tylko z powodu wyglądu to sam sobie wystawia opinię 🖐️

Gość wysooki21
niestety to nie sa wyimaginowane problemy..naprawde mam twarz-jak to mowia inne osoby-potwora..juz naprawde mie mam sil..pod koniec grudnia skoncze22lata..i powoli trace nadzieje ze spotkam milosc..coraz czesciej mysle o samobojstwie..ale nie moge teraz..wkrotce zostane dawca szpiku kostnego..nie moge zabrac szczesliwej kochanej osobie szansy na zycie..chyba nie napisze tu osoba pragnaca poznac kogos takiego jak ja..

Bardzo głupie pytanie. Każdy zasługuje na miłość (nawet Hitlera ktoś pokochał :P... choć dla mnie to dziwne i z deka obrzydliwe): młody, stary, chudy, gruby, wysoki, okularnik, piękny, brzydki itp. Chociaż chyba lepiej byłoby stwierdzić, że każdy dobry człowiek zasługuje na miłość.

Samobójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem i Ty dobrze o tym wiesz... Wyślij mi proszę swoje zdjęcie: achoooj@o2.pl Będzie tylko dla mnie, obiecuję.

Twarz potwora to zapewne bardziej mam ja! powaznie:)(ogromne problemy z cerą mimo tysięcy wizyt u dermatologów, kosmetyczek itd) a mimo to jakieś powodzenie u facetów mam, chociaż wolałabym chyba nie mieć zważywszy na to, jacy to są mężczyźni. Nie możesz myśleć o samobójstwie , na pewno czeka Cię w życiu jeszcze wiele dobrego:) Czasem jest ciężko, zdaję sobie z tego sprawę, sama miewam takie myśli, ale nie można się im poddawać. Jestem przekonana, że masz dla kogo żyć! Ponadto weź pod uwagę, że facet najczęściej, chociaż nie zawsze ma młodszą od siebie partnerkę:) Więć spokojnie masz jeszcze duuużo czasu na poszukiwania:)

lexxxxisssnexxxxissss - oczywiście, że masz powodzenie, bo faceci tak bardzo nie patrzą na wygląd. a nawet jak patrzą, to mają bardziej rozstrzelone gusta, kobiety nie muszą tak ściśle wpasowywac się w tabelki wymogów, żeby z kimś byc. a temat to prowo, nie ma opcji, żeby koleś o takim wzroście miał problemy z zapoznawaniem kobitek

Wy dalej z tym wzrostem, oczywiście że raczej wzrost taki może być atutem, ale nie przeważającym o wszystkim:) Ja myślę , że problem Autora polega bardziej na braku wiary w siebie i problemie w nawiązywaniu kontaktów damsko-męskich(sama mam podobnie) i to jest właśnie przyczyną że nikogo nie ma, a nie to że jest brzydki, bo na pewno nie jest, dam sobie rękę uciąć!:)

Gość wysooki21
do a chooj..obawiam sie ze po wyslaniu zdjecia moglabys chciec tylko mnie pocieszyc.zwlaszcza ze napoknalem o samounistwieniu..juz mialem probe samobojcza po tym jak ukochana osoba ktorej oddalem swe cieplo i milosc wrocila do chlopaka damskiego boksera.wiec doskonale wiem co czuja takie osoby..

Gość rozkurwiam nosem kosmos
chałabała ty chyba ma jakiś kompleks wzrostu, bo się dojebałeś do kwestii, która już dawno jest skończona, daj sobie na wstrzymanie i durnie nie prowokuj 😴

Autorze wątku wyślij proszę zdjęcie jeśli nie stanoi to dla Ciebie problemu, bo ja nie dowierzam w to co czytam mój mail to: kasiableuclair@gmail.com

Gość rozkurwiam nosem kosmos
masz* 🖐️

Jestem zwyczajnie ciekawa jak wyglądasz, bo nie wierzę, że taki z Ciebie potwór... Zrozum, jest wiele fajnych, naprawdę wartych poznania dziewczyn - pewnie jeszcze nie raz się zawiedziesz i będziesz cierpiał, ale to nie powód, żeby odbierać sobie życie... Pomyśl jak cudownie będzie kiedy w końcu ją znajdziesz...