Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysooki21

czy przecietny z wygladu ale wysoki i wrazliwy chlopak nie zasluguje na milosc?

Polecane posty

Gość sdewedqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Aniolku w kropki ale za to facet może nie gustować w tak upośledzonych kobietach jak Ty

Gość saaaaaaaaaewrer
bylabym pusta i glupia gydbym napisala ze liczy sie dla mnie wzrost. Dla mnie sie liczy to coś. Miałam wysokich facetow i bardzo niskich. I w niczym wzrost zadnemu nie ujmowal czy tez nie dodawal plusów bo wszystko ma swoje plusy i minusy

Ooo widzę że kurd...sorki :p niski mężczyzna sie wkurzył :D Ciekawe czemu faceci mogą latać za laskami z dużym biustem, ale jak dziewczyna ma jakiekolwiek wymagania to już jest be be :p

Gość wysooki21
naprawde staram sie jak moge nie przejmowac..jestem mily dla innych do kazdego podchodze z usmiechem..mam swoje poglady..b.wazna dla mnie jest wiara..jesli ktos ocenia kogos tylko po wygladzie zawsze wyrazam swoj sprzeciw co nie raz konczy sie klotnia jestem dosc wygadany..naprawde marze tylko o wrazliwej istotce ktora przyjmie me serce w zamian za odrobine swego ciepla i milosci..czy maprawde taka dziewczyna nie istnieje?

saaaaaaaaaewrer - weź nie pieprz, że się nie liczy,jak się liczy. ile miał ten "bardzo niski", pewnie z 180? Aniołek - my kurduple rzadko kiedy mamy jakiekolwiek wymagania, bo po co zerowe szanse obniżac sobie jeszcze bardziej...a wysocy kolesie to mogą w was przebierac ( tak jak co ładniejsze babki w wysokich ) więc różne wymagania mają jak najbardziej uzasadnione

Gość saaaaaaaaaewrer
z racji tego iz ja mam 158 to on mogl miec z 160. Musiales w takim razie na jakies puste laski trafic typu aniolek w kropy ale chyba w mozgu jak czarne dziury.

Gość wysooki21
dlaczego idiota?

Wysooki a może Ty jesteś zbyt krytycznie nastawiony? Pewnie trzeba być swiętą, bez wad i bez skazy żeby zasługiwać na miano wrażliwej i delikatnej...innymi słowy pewnie szukasz laski, która będzie się z Tobą zgadzać, głaskać po łebku i przytakiwać :p

saaaaaaaaaewrer - coś kręcisz. z moich obserwacji wynika, że właśnie te cini-minis poniżej 160 mają największych facetów. więc albo ściemniasz, albo ściemniasz... co do "pustoty" lasek - to nie jest kwestia, czy dziewczyna jest pusta czy nie, jeśli nie jest jakąś straszną maszkarą, to może przecież miec wysokiego faceta i nie zwiąże się z niskim, bo na co jej taki? wysoki - bo nie masz realnego problemu, tylko sobie wmawiasz

Chałabała :) znam wielu niskich facetów z których 80% ma fioła na punkcie swojego wzrostu i swoich wymagań :o czyli ode mnie nic nie chcieć ale w zamian pełna opcja wszystkiego :p

Gość saaaaaaaaaewrer
chalabala widze ze masz ogromne problemy. oczywiscie kazdy wiaze sie z kazdym. Ja wiem z kim bylam, z kim sie spotykalam . Mma to szczescie ze moge spotykac sie zarowno z niskimi jak i wysokimi przy czym przy doborze partnera nie kieruje sie wzrostem bo to przeciez kurwa puste.

Gość saaaaaaaaaewrer
myslisz ze po zapoznaniu sie z fajnym inteligentnym facetem niskim mam go skreslic bo jest niski?? chyba kurka kpisz na maxa

Nie zwracaj uwagi na chamskie komentarze dobrze Ci radzę. Żeby przekonać się, czy taka dziewczyna istnieje, musisz zacząć się umawiać. Możesz nawet spróbować się zalogować na którymś z portali randkowych - tam możesz opisać siebie takiego jaki jesteś, opisać czego oczekujesz od potencjalnej kandydatki.

Aniołek - eee tam. poza. jak wiem, że żadna mnie nie chce, to lepiej udawac, że jestem sam bo żadna moich wymogów nie spełnia...patent łatwo można zaobsrewowac na kafe w tematach kobiet "tak atrakcyjnych, że się ich faceci boją":D saaaaaaaaaewrer - nie mam problemu. teoretycznie niska może się spotykac z każdym, w praktyce spotyka się z wysokim bo wiocha miec partnera niżeszego od swoich koleżanek ( albo i siebie na szpilkach ). każdy się kieruje wzrostem, to nie jest puste to biologia. a inteligentnego kurdupla nie skreślisz, to wiem. przecież to świetny materiał na kolegę

Gość wysooki21
nie to mialem na mysli..chodzilo mi o zwylka szara myszke..ktora zaakceptowala by moj brak urody i pozwolila mi ukazac swe wnetrze..czy istnieje taka dziewczyna ktora chce byc dla chlopaka najwazniejsza..byc kochana..szanowana..uwierz mi oddalbym wzrost za urode

Gość saaaaaaaaaewrer
to nie biologia tylko pustota !!!!! i nie wiem jakie ty kobiety spotykales ale wspolczuje ci ze na takie durne baby trafiles. Masz problem znikad trzeba sie rozgladac za normalnymi dla ktorych wzrost nie stanowi problemu

Chałabała no tak, ale taka postawa skutecznie odstrasza od faceta. Wysooki Ty nie możesz szukać szarej myszy bo żadna dziewczyna nie chce za taką uchodzić, każda chce byc interesująca i mieć fajnego faceta a nie takiego który szuka byle czego byle go chciało :o

saaaaaaaaaewrer - mieszkam w wojewódzkim mieście i jak żyję nie widziałem pary, w której gosc nie miałby tych 180. mówię oczywiście o swoim pokoleniu, dziadków takich widziałem, ale wtedy ludzie byli niżsi...to ja nie wiem, tak się wstydzicie tych swoich niziołków, że nie wychodzicie z nimi z domu?

Nie żadna podstawa :o juz nic nie powiem bo sie uparłeś na ten wzrost :o Niższy facet też ma szansę tylko musi być fajniejszy i mieć jakieś inne zalety. Wzrost jest ważny na początku :) gdybym zakochała siew niższym facecie na pewno wzrost by go nie skreślał. No chyba żeby był nizszy ode mnie, wtedy tak :p ale jak ma 175 już może ostatecznie być.

Gość lexxxxisssnexxxxissss
Dokładnie! jak poznajesz taką dziewczynę, i dajesz jej do zrozumienia, że jest szarą myszką, zwykłą i niewyróźniającą się z tłumu, to na co TY liczysz? Każda dziewczyna chce czuć się wyjątkowo, chce wiedzieć że jest dla Ciebie ważna. Sama jestem przeciętna z urody ale było by mi przykro jakby facet czynił jakieś aluzje do mojego wyglądu....

Gość wysooki21
moze to zle ujalem przepraszam..ok to zalozmy ze wysoki wrazliwy ale b.brzydki fajnie ubrany chlopak probuje zwrocic twoja uwage..na starcie nie ma szans?pytam a chooj i reszte tez: d

Aniołek - wiesz, że przeczysz teraz sama sobie? nie zmuszaj mnie, żebym Twoje słowa cytował, skoro już ich nie pamiętasz. " gdybym się zakochała w niższym" - spokojna Twoja rozczochrana, raczej Ci to nie grozi

Nie przeczę :) tylko się czepiasz :p chyba sama wiem lepiej co myślę :p Poza tym teraz to i tak nie ma znaczenia bo mam już męża :p

Gość lexxxxisssnexxxxissss
Jak dla mnie to nie jest tak ważne, czy facet jest wysoki czy też niski, nie kocham ludzi za wzrost tylko za charakter, więc jeśli kogoś pokochałabym nie przeszkadzałoby mi ,że jest niski. tyle. Autorze wątku, nie przejmuj się:)na pewno gdzieś czeka na Ciebie ta , co doceni Twój charakter i Twoje wnętrze, a jeśli kogoś się kocha, kocha się całego, za wady i za zalety.