Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca młoda żona

Co jest nie tak z moim mężem? Zdardza mnie? Prosze o pomoc elokwentnych ludzi!!!

Polecane posty

Gość sdhkdshsk
dziewczyno wyrzuc go z domu rodzicow jesli jest takim dupkiem..dziwny jest ten twoj facet , poki jeszcze dziecka nie ma na swiecie zrob z tym porzadek bo pozniej bedzie 100 razy trudniej. Jesli ty niczego nie zrobisz to on nagle sie nie zmieni na lepsze...zrob cos z tym, jestes mloda i ulozysz sobie zycie jesli ten twoj dalej taki bedzie spakuj go i jak wroci powiedz ze musicie od siebie odpoczac, ty musisz miec spokoj a on ci tego nie daje i jesli sobie wszystko przemysli to moze wrocic

Gość Perfumowana rączka
Usłyszałaś wiele różnych pomysłów i rad od wielu osób. Masz jakiś pomysł co dalej?

Gość sdhkdshsk
ja tez jestem 3 miesiace po slubie i narazie mieszkamy u moich rodzicow..na poczatku to dla mnie bylo sie ciezko przyzwyczaic do takiej zmiany ale moj m rozmawial ze mna na ten temat...a i zdazylo sie raz gdy mocno przegial bo chyba czul sie jeszcze bez zobowiazan ze go spakowalam i kazalam wracac do swoich starych po 10 minutach wrocil i przepraszal

Myślę, że powód jest taki jak u większości facetów. Czytałam, że wielu mężczyzn boi się, że członkiem uderzy w głowę dziecko albo mu coś złego zrobi:D:D:D:D:D:D:D:D Można też powiedzieć, że wstydzą się uprawiać sex przy dziecku. Nie sądzę w każdym razie aby to miało cokolwiek wspólnego z Twoją atrakcyjnością bądź jej brakiem:)

Gość pytająca młoda żona
Tak, dziękuję za wszystkie porady. Dziś poświęcę dzień aby spokojnie przeanalizowac wszystkie kwestie. Zaczelo sie jak widzicie od seksu a jak okazalo sie problem tkwi o wiele glebiej....i dotyczy wielu płaszczyzn w naszym życiu. Rozmowa nic tu nie pomoże dlatego najprawdopodobniej bede kazała mu sie wyniesc bym mogla odpoczac. Juz wiele razy powtarzalam temu człowiekowi ze popełnia wielki błąd bo żadna normalna dziewczyna nie zwiąże sie z rozwodnikiem i jego życiowym bagażem (dziecko) no ale coz moze znalazł taka? a moze po prostu jest niedojrzały emocjonalnie

Gość sdhkdshsk
brak sexu jeszcze moge zrozumiec ale nie szanowanie swojej kobiety i brak porozumienia nie...jesli by sie bal sexu na wzglad dziecka to chociaz by nie pozwalal ci na denerwowanie sie ...

Gość mogę cię ruchać
od czasu do czasu jeśli mieszkasz blisko Wawy :) Co sądzisz o analu i posuwaniu cię przez pana w pończochach?

Gość karolinaaaaaaaaa
ja tez jestem po slubie 4 miesiace i w 17 tyg ciazy na poczatku nie kochalismy sie tez prawie acele bo ja w ogole nie mialam ochoty , zle sie czulam i nie bylo mi to w glowie ale juz od jakiegos miesiaca polepszylo sie... moze to ja bardziej inicjuje sex ale nigdy nie spotkalam sie z odmowa, odepchnieciem zawsze jest w pelni gotowy, a jak nie mam ochoty to zwyczajnie z rana lub wieczora wsadzam mu reke w majteczki i robie co nalezy hehehe, dodam ze tez jestem mloda szczupla i zadbana

Gość pytająca młoda żona
dziękuje za chamskie teksty ' ruchacza' :///

Gość sdhkdshsk
mam nadzieje ze postanowisz cos i ze on wszystko zrozumie i przeprosi...ale dziwne dla mnie to jest to ze ma mloda zone i juz po slubie nie chce sie znia kochac wogole dziwny on jest... w sumie kiedys mialam taka sytuacje z moim ex ale to przez ziolo..pali codziennie i juz to dawalo znac bylo tak samo jak z toba brak szacunku kochanie sie raz na miesiac, zero rozmow, gardzenie mna az sie wkurzylam bo juz mialam dosc takiego zycia po 3 latach powiedzialam stop (mieszkalismy w uk) powiedzialam mu ze to koniec i ze pracam do polski po paru dniach zrozumial wszystkie swoje bledy i przy miom wyjezdzie az sie poplakal ...minely juz 3,5 roku od przyjazdu, jestem teraz szczesliwa zona i czuje sie kochana i szanowana a ex do tej pory probuje zrobic wszystko ebym wrocila i zostawila meza ale juz mial swoja szanse

Gość pytająca młoda żona
słuchajcie kochanie musze narazie konczyc bo wrócił mój mąż z wojaży, nie było go prawie cały dzień :/ na pewno zaraz wścibi nocha w komputer. odezwe sie pozniej!!!!

Gość sdhkdshsk
albo poczekaj jeszcze troche..popros kogos np dobra kolezanke aby przez np pare dni sledzili go..moze to chore ale bedziesz pewna ze cie nie zdradza ze w czyms innym jest problem..

Gość karolinaaaaaaaaa
powiem szczerze ze wolalabym chyba brak sexu niz to ze maz nie potrafi zrozumiec iz kobieta nie ma ochoty i czy chce czy nie domaga sie swojego.... znam taka pare i to tez nie jest fajne

Gość kobiecy
Zapraszam wszystkie kapryśne kobietki! Tylko do końca listopada takie ceny!!:) www.kobiecy-kaprys.pl

Gość pierwszy raz na forum
faktycznie z kredytem się wstrzymaj bo potem możesz mieć problemy jak będziecie chcieli się rozstać. Będzie ktoś musiał kogoś spłacić przy podziale majątku ewentualnie mieszkanie sprzedać ale to zazwyczaj trochę trwa. Może jednak potrzebujecie czasu żeby się "dotrzeć".Mieszkaliście ze soba przed ślubem?