Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca młoda żona

Co jest nie tak z moim mężem? Zdardza mnie? Prosze o pomoc elokwentnych ludzi!!!

Polecane posty

Gość pytająca młoda żona

Mam 22 lat, mąż 28. Jesteśmy po ślubie 3 miesiące, w ciągu których kochaliśmy się 4 RAZY. Może dodam jeszcze, że jestem w 4 miesiącu ciąży. Dla ciekawskich napisze, że ta ciąża była jak najbardziej planowana i chciana już w okresie narzeczeństwa bo byc moze ktoś doszedłby do wniosków, ze facet tak reaguje ponieważ go usidliłam - BZDURA. Jestem młodą kobietą, zadbaną. Przytyłam 5 kg, zawsze mam świeżą fryzurę, pomalowane paznokcie - generalnie dbam o najdrobniejsze szczegóły. Zawsze cieszyłam się jakimś tam powodzeniem, naprawde mój mąż nie może narzekac jesli chodzi o wygląd i pisząc to staram sie zachowac naprawde ogromny obiektywizm. Sęk tkwi w tym, tak jak już napisałam na początku. Od ślubu uprawialiśmy seks 4 razy.

Gość powiem i ja....
a rozmawiałaś o tym z mężem ?....tylko on może Ci wyjaśnić dlaczego tak rzadko uprawiacie sex

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci często się boją, że zrobią kobiecie/dziecku krzywdę, więc może mu się wydaje, że ciąża = celibat ;)

Gość fghadghdfghadfg
skąd my to możemy wiedzieć? zapytaj go - proste :o

Gość nadciśnienie?
elokwentnych ? to nie lekcja polskiego , lepiej zapytaj tych co się na życiu znają

Gość pytająca młoda żona
Staram się z nim porozmawiac ale on mnie zwyczajnie zbywa. Mam wrażenie ze z mężem nic mnie nie lączy oprócz pieniedzy i wspolnego dziecka. Obecnie, ciagle mam w glowie mysli, z ekiedy urodze i odchowam dziecko, zwyczajnie znajde kochanka bo nie wyobrazam sobie by tak zyc. Nie jestem nimfomanka ale takze mam swoje potrzeby

Gość czekaj czekaj bo
nie nadarzam, dopiero na wstepie pisalas ze to zaplanowane dziecko, oczekiwane itp. swiadoma decyzja wynikajaca z uczuc. teraz piszesz ze laczy cie tylko kasa i dziecko. troche to dziwne.

Gość Rofeels
A rozkładasz tylko nogi czy jesteś aktywna? Bo pomalować paznokcie to można nawet dmuchanej lali? No i jak było przed slubem?

Gość pytająca młoda żona
tak myslalam do niedawna. teraz wszystko poprzewraclo sie do gory nogami. Wieczne tajemnice, wychodzenie gdzies. Ukrywanie telefonu. NIe poswiecanie sobie czasu. Wybieranie gry zamiast kolacji z żoną/

Gość czekaj czekaj bo
ojjj to tu jest wiekszy problem. skoro ukrywa telefon, wychodzenie samemu. To mi pachnie tylko jednym...szczera rozmowa i to konkretna. Inaczej czarno to widze.

Gość pytająca młoda żona
Aktywna to znaczy jaka???? Bo nie bardzo rozumiem.. Podam przykład : leżymy oboje w lóżku, ja coś tam inicjuję, on odpycha mnie, moją rękę ' DAJ SPOKÓJ' - tak mówi lub kolejny tekst 'MĄDRA JESTEŚ?'

Zapewne Ciebie zdradza. Faceci b.często zdradzają kobietę, gdy jest ona w ciaży... plaga jakas normalnie...współczuję:*

My faceci kiedy kobieta jest w ciąży często czujemy się niekomfortowo. W głowie tworzą się nam obrazy członka wciskanego w pobliże malutkiego dziecka. Nawet jak się wytłumaczy i pokaże na rysunki - mamy obawy. Zapytaj - może on też ma takie lęki jak ja miałem.

Gość pytająca młoda żona
No dobrze ja wszystko rozumiem ' OBAWY' Ale przeciez oprócz klasycznego seksu są jeszcze inne sposoby ? Jezu jakie to żaosne. Wczoraj maż rano wyszedł do pracy, a ja się masturbowałam :((

@Nadia! Nadia, nie kwestionując twojego doświadczenia i wiedzy, proszę Cię nie pisz "zapewne" bo to brzmi jak "na pewno". A co jeśli się mylisz. Ja bym napisał "Jest możliwe że ma romans". To dla mnie też podejrzane (te ukrywanie). Ale nie ferujmy wyroków jak nie mamy dowodów. OK?

Gość ja tez jestem elołkwętny
:classic_cool:

Gość derta
myśli o innej

Gość Mlodaaa żona...
Fakt, może się bać, że zrobi krzywdę dziecku, niektórzy faceci tak myślą, ale jego zachowanie raczej na to nie wskazuje.. Odpychanie, głupie teksty, chowanie telefonu, przykro mi to pisać, ale On może kogoś mieć.. My nic nie poradzimy, najlepiej szczerze z nim porozmawiaj, wyciągnij z niego o co chodzi..

Nie. Bo ukrywanie telefonu, wychodzenie w niewiadomym celu z domu... i zupełne uczuciowe i fizyczne odcięcie się od partnerki, ŻONY w ciązy oznacza TYLKO jedno. ma inna na boku. Znam takich wielu - niestety. :P

Gość pytająca młoda żona
kurde sprawdzałam kilka razy jego telefon ale nie doszukałam się niczego dziwnego. wiadomo ze to nic nie znaczy bo moze miec nawet zapisana jakąs dziewczyne pod innym imieniem a ma taka prace ze koledzy skrupulatnie się kryją. Jestem w szoku bo tak jak mowie, 3 miesiace po slubie plus zadbana, młoda zona. Myslalam ze faceci zdradzają tylko stare, rozdęte pruchna. No coz.

Gość Rofeels
A jak było z seksem przed ślubem?

Wiesz..to musi coś oznaczać. I niestety to coś to prawie na 100% zdrada, trzymaj się..porozmawiaj z nim szczerze,... jesteście w końcu małżeństwem.Pytaj, pytaj, pytaj...

Gość Mlodaaa żona...
No niestety, młode, zadbane kobiety też są zdradzane.. Ja jak coś podejrzewałam- mąż też nagle zaczął ukrywać tel, wychodził gdzieś coś załatwić, z tym, że seks akurat był, z tym problemu nie było- to przeszukałam tel. dokładnie, co się dało i już wiedziałam o co chodzi, potem z czasem dowiedziałam się więcej i wyłożyłam kawę na ławę.. Tym sposobem nie dopuściłam do romansu, choć dałam mu wybór, chcesz, proszę bardzo, droga wolna. Kobieca intuicja potrafi wiele..

Gość piękna żonkaaaa
Nie sądzę aby Twój facet miał obawy. Mój mąż uwielbia się ze mną kochać (też jestem w ciąży w 11 tygodniu) uważa że jestem jeszcze bardziej seksowna niż przed. Więc to nie OBAWY, że zrobi Ci krzywdę, każdy wie, że jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nic się ni stanie Ale nie sądzę ,aby Cię zdradzał. Może ma jakieś problemy w pracy albo coś gadałaś z nim o tym?

Gość pytająca młoda żona
Na początku naprawde czesto się kochalismy. Nawet kilka razy dziennie. Mój mąż był pierwszym partnerem z ktorym uprawialam seks. Pozniej coraz rzadziej i rzadziej. Myslalam ze to spowodowane przygotowaniami do slubu, ciągłym zamieszaniem. Teraz juz zupełnie nic. Mysle o tym by całkowicie zrezygnowac z seksu. Co mi po seksie raz na kilka miesiecy, tylko wtedy kiedy on ma ochote? To uwłaczające mojej godności żebrac o seks:( Przykro mi, bede musiala pewnie znaleźc kochanka. bo sprawy łóżkowe naprawde są dla mnie bardzo ważne.

Gość derta
ja znam facetów, jemu siedzi w glowie inna kobieta jestem tego pewna na 100% jest zadurzony, zauroczony i tyle ty nie będziesz o tym wiedzieć bo jak ? to jest nierealne niwiadomo na jakim sa etapie ale na pewno się zachwycił inną

Gość pytająca młoda żona
rozmawiamy codziennie, tzn głowie ja mówię do niego. Pytam się co w pracy, co się działo, aby dokładnie opowiedział. Wydaje mi się, ze jestem ciepłą i uczuciową osobą. Staram sie zrozumiec jego pasje i wspierac w postanowieniach. Ale ostatnio dzieje sie zle-krytycznie. Maz w ogole jakby przestal nad soba panowac, chamsko sie do mnie odzywa, brakuje szacunku

Może masz dużo większe libido niż Twój mąż? To jest rzadsze (przeważnie faceci mają większe) ale też się zdarza. Podsumowując na razie widzialem 3 teorie: - ma romans - obawy zdrowotne - ogólnie ma niskie libido Tylko ty jesteś w stanie sprawdzić co jest przyczyną. Nie wstydź się masturbacji, to normalne w małżeństwie kiedy jedno osoba jest niezaspokojona. To lepsze niż zdrada ...

Gość pytająca młoda żona
Wczoraj bylismy w sklepie, kupil koledze PS 3. Dzis pojechal ją zawieźc. Oczywiscie mija kolejna godzina a tu nic - chyba nie zamierza wracac. Zamiast porobic cos wspolnie on ciagle wychodzi, albo zamyka się w pokoju grac w fife. Ja wszystko rozumiem, kazdy powinien miec wlasne zycie ale nie kosztem rodziny....

Gość piękna żonkaaaa
przypuszczam ,że fakt że zostanie ojcem go przerasta i przytlacza, faceci tak mają, boją się czy sprostają wymaganiom i zapewnią godny byt rodzinie