Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Samotny_

lek na samotność

Polecane posty

Gość _Samotny_

hej jestem samotny od 2 lat mam już tego dość nie mam szczęścia w miłości chciałbym to zmienić moze ktoś rzyczliwy doradzi coś mądrego ;) . Jeśli chodzi o mnie to jestem przystojny bo wiele kobiet mi to mówi ale one albo są nie w moim typie albo zajęte :( jestem wysokim brnetem dobrze zbudowanym wysportowanym skączyłem studia magisterskie pracuje mam jakieś pieniądze odłożone jestem stałym facetem który chce staółego związku a nie czegoś przelotnego, dodam że mam 24 lata czyli ani młody ani stary.... charakter mam dobry nie kłuce się nie zdradzam i nie umawiam się z obcymi kobietami jak jestm w związku zawsze dbam o kobiete jestem romantyczny i uczuciowy a mimo to nie mogę być z kimś . Nadodatek mieszakm w miasteczku około 20 tyś gdzie praktycznie wogóle nie ma wolnych kobiet nawet 14-15 letnie dziewczyny już mają chłopaków nie wiem czy jest chociarz jedna dziewczyna w wieku 19-24 wolna więc bardzo ciężko o złapanie jakiegoś kolwiek kontaktu bądz nawiązania jakiejś ciekawej nowej znajomości nie mam już pomysłu jak swojemu szczęściu dopomódz , napiszę jeszczę że przykro jest gdzy widze ciągle zakochane szczęśliwe pary i w dodatku zauważyłem że dziewczyny nie wybierają dobrych ułożonych facetów tylko łobuzów i huliganów cwaniaków i oszustów którzy je tylko wykorzystają i zdradzą przy każdej nadażającej się okazji dlaczego tak jest :( i proszę poradzcie mi jak odnaleźć miłość....

Gość Cos mi tu nie pasi
Jeśli chodzi o mnie to jestem przystojny bo wiele kobiet mi to mówi ale one albo są nie w moim typie albo zajęte jestem wysokim brnetem dobrze zbudowanym wysportowanym skączyłem studia magisterskie pracuje mam jakieś pieniądze odłożone jestem stałym facetem który chce staółego związku a nie czegoś przelotnego, dodam że mam 24 lata czyli ani młody ani stary.... charakter mam dobry nie kłuce się nie zdradzam i nie umawiam się z obcymi kobietami jak jestm w związku zawsze dbam o kobiete jestem romantyczny i uczuciowy a mimo to nie mogę być z kimś No nie moge jak ja czytam takie teksty.Na starcie z takim wyłechtanym opisem siebie co to nie masz ....toż to falstart, u mnie też byłbys bez szans .Przede wszystkim bądź skromny.

Gość Robson.........
"i w dodatku zauważyłem że dziewczyny nie wybierają dobrych ułożonych facetów tylko łobuzów i huliganów cwaniaków i oszustów którzy je tylko wykorzystają i zdradzą przy każdej nadażającej się okazji dlaczego tak jest i proszę poradzcie mi jak odnaleźć miłość.... " skoro tak jest to i tak nie warto się starać

Gość Cos mi tu nie pasi
Lecisz mi sokiem ... :D Mieszkasz z rodzicami ?

Gość zxcvbmnbvc
może jesteś za bardzo wybredny a może to chodzi jedynie o ortografię?? ;)