Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flipka2

ile waza wasze 2-latki?????

Polecane posty

Gość nfnfjfhjdfh
Jedno mi się nie zgadza bo moja córcia która ma 9 miesięcy już teraz waży 9 kg .....to ile będzie ważyć jak skończy dwa latka ? Chyba że od tej pory przyrost na wadze będzie mega zwolniony.

Gość Czerwone rajstopy w kropki
bedzie zwolniony , spokojnie

z tad to pytanie pozniewaz lekarka powiedzial,ze dziecko 2-latnie nie moze wazyc 10 500kg nawet z tej tabeli wychodzi ze powinien przynajmniej 12 kg wazyc :(

Gość autorko a ile Twój synek ma
wzrostu?

Gość xcsdz
o kurde:D moja mala ma roczek i wazy 12 kg ;) ale ma 85 cm;]

Gość autorko a ile Twój synek ma
no więc sama widzisz, że jednak jest niski jak na ten wiek wystarczy, że jest drobniejszej budowy i od razu będzie ważył mniej ta tabela jest tylko orientacyjna jeśli dziecko jest zdrowe, to naprawdę nie widzę sensu by siać panikę

Gość a kiedy dokładnie urodził się
Twój synek?

moj jest z 8 pazdziernika . dziewczyny myslicie ze wszytsko jest ok a lekarka poprostu sie nei zna?? ja juz niewiem co mam myslec.

Gość a kiedy dokładnie urodził się
ja uważam, że przesadza Twój synek jest zwyczajnie mniejszy i jego wzrost i waga są na 3 centylu sprawdź tutaj: http://siatkicentylowe.edziecko.pl/ jeszcze żeby była jakaś straszna rozbieżność między wzrostem (bardzo wysoki) i mało waży... ale on jest po prostu niski i waży niewiele, bo niby ile miałby ważyć przy tym wzroście?

Gość o rany a to dla ciebie jakaś
wyrocznia ta lekarka??? ona ma twoim zdaniem monopol na wiedzę w tym temacie? idź z synkiem do innego pediatry jeśli tez się przyczepi, to faktycznie masz się czym martwić, ale jeśli nie, to może w końcu zrozumiesz, że trochę na siłę szukasz dziury w całym

Mnie lekarka powiedziała że 2-latek powinien wazyć 12 - 12,500. No ale Twój synek widocznie tak ma. Nie przejmuj się.Jest drobnej postury i tyle. Mój jak się urodził to do gigantów nie należał - 2960 za to teraz nadrabia.

poprostu jak wspomne cos ze wazy tyle i tyle i ze powiedziala ze ma niedawage to kazdy "łóoooooooooooooooooooo MUSISZ GO LECZYC ITP "

moj urodzil sie z waga 2900 i 53cm nie chce wyjsc na matke ktora olewa sobie to , ale tez nie chce wyjsc na panikare

Gość no to idź go lecz
:O kurde, piszesz nie jak matka, a jak jakaś nastolatka:o niby jak masz leczyć dziecko z wagi? i niby po co leczyć ZDROWE DZIECKO, bo twierdzisz, że jest przecież zdrowy

TAK JAK JEDNA Z DZIEWCZYN NAPISAŁA MOŻE FAKTYCZNIE IDŹ DO INNEGO LEKARZA . NIE PRZEJMUJ SIĘ! TAKA JEGO NATURA.

Miała robione badania i wszystkie sa bardzo dobre. Ona niestety jest niejadkiem i lekarze mowia ze dopuki wyniki sa dobre to nie ma co sie martwic.