Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiacórusi;)

macie mocne nerwy? To obejrzyjcie

Polecane posty

Boze, łzy same leca:( To nie sa ludzie,to jakis podgatunek, gorszy niz zwierzeta:( Kiedys widzialm tez na youtubie film "The dying rooms" o chinskich sierocincach....plakalam i nie moglam uwierzyc:( Nalezałoby wybic ten tępy narod i ocalic jedynie te biedne dzieci:(

Gość kaśka 097864
Nie jestem w stanie tego oglądać!!!!!!

Gość kaśka 097864
W Chinach dzieci nie są wartością! Oddają je do sierocińców, które są umieralniami, zabijają po urodzeni, sprzedają, wykorzytują. U nas ludzie psa by tak nie potraktowali.

Gość 0976543
Znajomi mieszkają w Chinach w Pekinie; to co opowiadają, co czasem widzą na peryferiach miasta, to się w głowie nie mieści.

Gość małgorzata 123678
Żałuję, że obejrzałam!

Jeden potencjalny sprzedawca bezuciskowych skarpetek w Polsce mniej :classic_cool: Ich i tak jest ponad miliard...

Gość adfgv
jaka jebana znieczulica 1!! kurwa !!

Gość adfgv
0976543 Znajomi mieszkają w Chinach w Pekinie; to co opowiadają, co czasem widzą na peryferiach miasta, to się w głowie nie mieści. CO OPOWIADAJA ??

Popatrzcie na to z innej strony. Przecietny Chińczyk zjada przez całe swoje życie kilkanaście psów. Widac kieropwca był z greenpeacu :classic_cool: Obrońcy zwierząt nie cieszycie sie?

Nie obejrzałam, ale komentarze mi wystarczą. Przezywałam przez tydzien, jak przejechałam jeża, a tu takie coś? Ale czego można się spodziewać po narodzie, który produkuje trujące zabawki i mleko w proszku. :o

Ja tak naprawde uważam. Wiesz że w Chinach wykonuje sie najwięcej na św egzekucji? nawet więcej niż w krajhach arabskich, może ten mały za kilkanascie lat strzelał by na rozkaz komus w tył głowy? masz pewnnośc ze tak by nie było?

Gość mama Ollllllllll......łpp
no dobra wsyzscy okazali sie obojetni ale GDZIE BYLA MATKA DZIECKA???!!! CZEMU ONO CHODZILO SAMOPAS???

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwerr
biedactwo ;( tak sobie szla niewinnnie ciekawa swiata a tu taki skurwiel ją po prostu przejechal to sie w pale nie miesci!!!!!!!!!!!! niech zdychaja skurwiele !!!!!!!!!!!!!!!!!

mam 2 letniego syn ale bym jego rączki nie puściła i to na tak ruchliwym targowisku. a ta matka jakaś pojebana chyba dość długo to sie dziło ,,więc gdzie ona była?

Ja tez nie ogladałam bo pozniej przezywalabym okropnie. Same komentarze mną wstrzasneły. Ale to są Chiny, jedzenie płodów, przymusowe aborcje do 9 miesiaca ciazy włącznie. To jest polityka państwa. Polityka jednego dziecka. Bo Chiny sa przeludnione. To jest straszne, tylko usiasc i gorzko zaplakac ...

Gość pikusińska
Ale to nie jest tak, że ten wypadek przeszedł bez echa. Po opublikowaniu tego filmu, odszukano osoby, które widziały i nic nie zrobiły i zostaną one osądzone, na niektórych dokonano samosądu. Powstała nawet kampania, przeciwko przemocy, czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie. Naród chiński się oburzył- że nie wszyscy są tacy.

Gość ta kobieta która
chciałą uratowac to dziecko jest bezdomną. Podobno dostała solidną nagrodę co nie zmienia faktu że ten kraj jest chory. Oglądałąm też filmik gdzie dzieci są wiązane do krzesełęk rękami i nogami tak by się nie mogły ruszyć (chińskie przedszkole czy inny ośrodek w którym przebywają dzieci) te które się rozkiwały lądowały na ziemi (były to wysokie krzesłą typowo do karmienia). Nikt się tym nie interesował, nie ważne że któreś się potukło, połamało, kogo tam obchodzi nieszczście innych w tym dzieci

Gość zwirzaki
nagrode a za co???????? za to ze rzuciła to dziecko z ulicy na chodnik???? ja nie rozumiem!! gdyby chciała pomóc to by po pogotowie zadzwoniła,a nie walnęła tym dzieckiem jak workiem z kartoflami!!! ja bym jej nagrode dała!!!

Gość zwirzaki
hmmm tak sobie mysle ze własciwie to co zrobiła ta kobieta moze byc uznawane w tym chorym kraju, jako wyczyn!!!! bohaterka kurwa!!!

Gość g8idea
ta kobieta która podniosła dziecko i poożyła je na pobocze, odeszła by wzywać pomocy i wołała opiekunów dziecka - podobno dostała nagrodę, a rodzce tej dziewczynki dziękowali jej że zareagowała tych kilkanaście osób które nie zareagowało tumaczy się tym, że ostatnio w chinach były incydenty, w których pomagający został oskarżony o spowodowanie wypadku. kierowca ktróy przejechał dziecko powiedział, że gdyby prxzeżyło to on musiałby płacić do końca życia za jej leczenie i odszkodowanie jej rodzicom, natomiast za śmierć zapłaci dużo mniej - dlatego przejechał po niej tylnym kołem. znaleźli go po numerach rejestracyjnych - drugi kierowca zgłosił się sam na policję. czeka ich wyrok więzenia i do napewno długi, bo w chinach ta sytuacja wywołała społeczne oburzenie i pewną nawet refleksją nad tym co się dzieje z ich wartościami ja po tym filmiku tydzień nie mogłam wrócić do jakiejś równowagi, paliliśmy tej malutkiej zniczyk na 1 listopada.

Gość pikusińska
No ale co wymagać od narodu, w którym wybito niemal całą inteligencję? Dla nich życie ludzkie nie ma wartości. Czy jest gdzieś jakiś kraj, w którym produkuje się tyle toksycznych produktów? Dodaje melaminy do mleka dla niemowląt? Można by o nich dużo pisać.

Gość ja sama mam 2lenia córkę
i po oglądnięciu tego filmu mam cały czas obraz tej dziewczynki jak ruszą rączką po tym jak pierwsze auto po niej drastycznie przejechało, nie mówiąc już o tym jak się jeszcze gnój zatrzymał. Czytałam też wypowiedz jednego z tych kierowców gdzie któryś z nich tłumaczył się tym że rozmawiał ze swoją dziewczyną przez tel bo się pokłucili i nie widział tej dziewczynki. Dla mnie to paranoja. Nagroda dlatego przyznana ż tylko ta kobieta coś zrobiła, jako jedyna, pomijam fakt jak ale jednak zatrzymała się.

Gość małgorzata 123678
Poszukajcie sobie nagrania z chińskich sierocińców. Chyba Amerykanie tam weszli z ukrytą kamerą, a potem zozpętała się afera. I co? Gówno się zmieniło. Dzieci tam umierają jak psy na poboczach drogi.

Gość gienia świat sie zmienia
boze kochany nie wiedziałam ze takie rzeczy sie dzieja to malusienkie dziecko było straszne

Gość ddsssd
bylo to klka tyg temu :o i co w tym takiego strasznego???tak szczerze???mnostwo ludzi codziennie umiera i ginie w wypadkach