Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiacórusi;)

macie mocne nerwy? To obejrzyjcie

Polecane posty

Gość mamusiacórusi;)
nikt nie ma ochoty podyskutować na ten temat?

Gość 39tydzien
Okropienstwo!! Ledwo powstrzymalam sie od placzu

Gość mamusiacórusi;)
Co z nimi, do cholery!!!??? Powiedzcie same, jacy to ludzie? Nie mówię tylko o kierowcach ale o tych wszystkich przechodniach i tej kobiecie, która podniosła małą jak wór z kartoflami... :(

Straszne to jest Dzieci tam chyba są nic nie warte, skoro nikogo nie obeszło to, że małe dziecko leży na ulicy pół żywe. Najlepiej jeszcze dobić. Płakać się chce na sam widok. Czy Ci ludzie mają jakieś sumienie?

Gość mamuska mama
nie chce tego ogladac ale powiedzcie mi czy to dziecko przezylo?

Gość romuszka12
Byłam 3 lata temu w Chinach i potwierdzam że tam nie szanuje się żadnego życia :(psy umęczone i bite w klatkach :(koty obdzierane żywcem ze skóry :( nie wierzyłam ale widziałam:(Okropne

Gość szpindlerowy mlyn
Nie przeżyło, filmik okropny, faktycznie nie wiadomo co o tych ludziach myśleć, jeżeli ich jeszcze ludźmi można nazwać

Gość mamusiacórusi;)
Niestety, dziecko nie przeżyło :( Trafiło do szpitala ale jego stan był drastyczny i lekarze nie mogli nic zrobić :( Ten naród jest chory!!! Cały!!! To banda morderców... jak mozna krzywdzić dzieci i zwierzęta? Istosty najsłabsze, zależne od nas i tak bezgranicznie nam ufające i nas kochające...

Nie przeżyło. Nie miało szans... Dwukrotnie przejechało po nim, a właściwie po niej, bo to dziewczynka było, auto... Może udałoby się ją odratować, gdyby pomoc przyszła od razu... Ale ludzie przechodzili obok niej i NIC. Nikt nie zareagował, poza jedną kobietą, która zabrała małą z ulicy i zostawiła przy jakiś worach. Potem dopiero dobiegła jej matka.

Gość tam tj norma
tym bardziej,ze to dziewczynka.pozatym kierowca,ktory ja przejechal mialby jaja gdyby przezyla,lepiej dla niego jak zginie

{*} nie moge w to uwierzyc :( mam corke 2 letnia teraz patrze na nia i wyobralam sobie te dziecko male,niewinne, Jaki ten swiat jest okrutny...

Gość Kalina 30........
przeciez kierowca tego pierwszego auta widzial ze dziecko wchodzi na droge, nawet nie probowal zwolnic czy sie zatrzymac!!!; dalej nie ogladalam

To dlatego jest tak wielu rasistów . Mi osobiście jest brak słów w tym temacie bo żadne słowa nie wyrażą tego co czuła rodzina dziecka oraz sama ofiara - 2 letnie dziecko przed którym było całe życie .

Gość mamusiacórusi;)
tak, dziewczynki w Chinach to już w ogóle podludzie... Zreszta tam niczyje życie nie ma większej wartości. Jest ich za dużo więc co za róznica - jedno więcej czy też mniej. A zastanawia mnie jeszcze gdzie była ta mama? To wszystko trwało dość długo - czy nie była zaniepokojona, że nie ma przy niej dziecka?

Gość D.BillI
też widziałam kilka tygodni temu, a dziecko zabrano do szpitala, było w śpiączce, umarło 21 października:(

Gość mamusiacórusi;)
... człowiek kocha całym sercem i nieba by uchylił swojemu dziecku a takie gnoje skazuja maleństwo na męczarnie, bo boja sie płacenia?!!!

Gość mamusiacórusi;)
to podobno nie jest odosobniony przypadek w tym chorym kraju... Powiem Wam, że narzekam na życie w Pl ale jednak my mamy tutaj raj na ziemi

Tam jest to na porządku dziennym. Po co to oglądać? Już jej nie pomożemy

Gość D.BillI
zerknij do komentarzy anlusss, albo do innych wiadomości

Gość niestety ale ta biedna
dziewczynka zmarła tydzien po wypadku. Nastąpiła śmierć mózgu,obrazenia okazały się zbyt rozległe. Ja do tej pory zaluje że oglądnełam ten filmik.To okropne, żal mi dziecka sama bym kierowce w ten sam sposób rozjechała i skazała na męki.

Gość zwierzaki
o ludzie!!!! poprostu uwierzyc nie mogę,ona jeszcze żyła a ten drugi jeszcze jej na dodatek po nodze przejechał.co to za ludzie są,od dzis nie mam juz do nich szacunku,bede spogladac na nich z obrzydzeniem i za kazdym razem jak zobacze hinczyka to bede widziała to biedne dziecko!!!!ale gdzie tu daleko szukac ,przecież te zwierzaki płody jedzą!!!! http://slajdzik.pl/slajd/chinczycy-jedza-plody-ludzkich-dzieci,651

Gość siedze i rycze
qrwa żałuję że obejrzałam ten filmik!! :( sama mam dziecko 2l i nie wyobrażam sobie jak tak można???!!!. Poprsotu wstrząsnęło mną! U nas tak nawet przy psie ludzie hamują, Boże a tu dziecko gorzej niż zwierze potraktowane :( Ci ludzie to nawet nie są zwierzęta, bo zwierzęta mają instynkt samozachowawczy, a Chińczykom nawet tego brakuje, od dziś mam do nich awersję na całej linii, chory kraj i chory ludzie, w pale sie nie mieści. Niech ten aniołek spoczywa w pokoju

Gość hmm*hmm*
ja tez gdzies czytalam ze dziecko zmarło.I gdzies pisalo ze ten ktory ja potracil a raczej przejechal powiedzial ze sie nie zatrzymal bo musialby jej placic do konca zycia a tak to tylko jakas niewielka kare za potracenie:-/