Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiacórusi;)

macie mocne nerwy? To obejrzyjcie

Polecane posty

Gość D.BillI
ojej straszne - ale co ty gadasz? rozmowa jest nie o lepszej, czy gorszej śmierci tyko o znieczulicy i okrucieństwie...jakby to przemilczeć to też by było źle!

Gość a mi się wydaje
poza tym mi ostatnio zdechła rybka, daj nr do koleżanki zadzwonię do niej i powiem że również jestem w rozpaczy bo zdechł mój pupil i odprawie jej pogrzeb razem z jej dzieckiem w końcu śmierć zwierzaka to tak samo jest traktowana wg ciebie

Gość Mama synka :)
Ojej, swojej koleżance, która straciła dziecko też opowiadałaś o biednych fokach?? Dziwny człowiek z ciebie. Nie masz wyczucia tematu za grosz.

Gość noitonatyle
anulsss - podziekuj swojej kolezance odemnie,ciesze sie ze sa jeszcze tacy ludzie.Szacun

Gość g8idea
słuchaj, wszystko pięknie, twoje agumenty są super i wogóle ale piszesz tu zupełnie nie na temat SKĄD wiesz że my nie przejmujemy się losem fok, orangutanów, dzieci umierających na raka i w inny sposób ??? jesli człowiek ma choć trochę wrażliwości, a zdecydowana większość piszących tu dziewczyn ją ma (wyłączając ciebie niestety) to się przejmuje. i nie widzę powodu dla którego mam nie zapłakać nad tym przejechanym dzieciątkiem w chinach - jest smutne, tragiczne trzeba reagować poza tym nie do końca rozumiesz o czym my tu piszemy nas bulwersuje fakt, że to dziecko zostało przejechane z pewną premedytacją i to że nikt mu nie pomógł, bo to jest najtragiczniejsze a nie sam fakt, że ktoś umiera, nie jesteśmy dziećmi, ale ludzmi dorosłymi, którzy powinni reagować własnie w takich sprawach przemysl jeszcze raz o czym jest ten topik, jesli zrozumiesz to super, a jak nie zrozumiesz to prosze: daruj nam te swoje farmazony kompletnie nie na temat bo nic nie wnosisz i nie wiesz o czym mowa

każda śmierć jest sprawą przykrą. Z powodu fok również ściska mi serce. Ale temat dotyczy tej konkretnie dziewczynki. Nie ma sensu porównywać jej ani do foczek ani do innego dziecka. I dobrze, że ta sprawa została nagłośniona, bo to było okrutne!!! Myślę, że wszyscy zatracamy gdzieś człowieczeństwo... Pomoc potrzebującemu powinna być odruchem bezwarunkowym... :(