Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Chciałabym mężczyzny...

Polecane posty

Hahahahaha, no tak, może rozwinę... jesli celem pieszczot ma byc biust, to włozenie dloni bezposrednio w stanik nie przyniesie zbyt duzego efektu. Bedzie tylko miłe lub obojetne. Natomiast wkurzające podchody, przesuwanie opuszkami palców czy językiem po skórze wokół piersi, raz bliżej, raz dalej powoduje, że że wije sie jak wąż i nie moge sie doczekać kiedy te paluszki dotra tam, gdzie trzeba. Wrażenia są 100kroć mocniejsze. To samo z innymi targetami ;) Nie ma tak, że od razu do sedna, ze mna trzeba sie pobawic. Wprost przeciwnie, niz w bardziej przyziemnych kwestiach bytu, w ktorych preferuje konkrety.

Satyr, jesli masz tak waskie pasmo na swoim obiekcie, to musisz miec wyrobioną latami niesamowitą precyzję w dloniach, tudziez innych narzedziach rozkoszy... chyba pójde spac, nim sie za bardzo rozmarzę :)

Chciałbym, ja to w sumie taki wyuzdany romantyk jestem. Chociaż ostatnio gama mi się rozszerza w stronę mocnego uderzenia.

Tobie sie rozszerza a mi sie zawęża ;) Trza cos w końcu narozrabiać, bo mi sie jeszcze błona dziewicza odtworzy i bedzie wstyd.

Gama się nie zawęża, tylko narzedzia pracy... z powodu bezczynności :) SM nie dla mnie, technicznie nie spełniam wymagań. Mogłoby sie to skończyc interwencja chirurga i długotrwałą rehabilitacją.

w związku z całkowitym zatraceniem się w czasie chciałbym powiedzieć słów kilka. Odwiedze was jak tylko znajdę trochę wolnego czasu. W zasadzie czy my nie spotykamy się tu kolo 18 ? :) Podwijam hmm płaszcz i lecę. Kieca byłaby tu całkowicie nie na miejscu ^,- Mata ashta

Gość eksperymentator
Tu się nie je ino... :D zawiesił mi się, (przez Ciebie?) musiałem restartowć ;)

Gość fn ,mnskfgghx hjhkjxvc kv,vgnh
Czyli jednym słowem jesteś szowinistyczną feministką i szukasz jakiejś jebanej cioty, a nie mężczyzny!

Uuuuu, to niedobrze, jak sie zawiesił, panie eksperymentatorze, to jest forum erotyczne i zwisy nie sa wskazane. Co tam słychac chłopaki?

Gość eksperymentator
Mam w sobie coś "jebanej" cioty... :D

Gość ????hgfhhgrklg
Takie, że ciot będzie coraz wiecej. I feministek też!

Gość eksperymentator
Dąb jest rodzaju męskiego czy żeńskiego?