Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siALALAMYDELKOfA

strasznie szybko psuja mi sie zeby pomocy Anglia

Polecane posty

Gość siALALAMYDELKOfA

przyjechalam tutaj 2,5 roku temu z 4 plombami w tej chwili mam ich juz 10 i wczoraj z przerazeniem odkrylam ze prochnica powoli opanowuje moje przednie 4 dolne zeby u dentysty ostatni raz bylam pod koniec wrzesnia ludzie co mi jest czemu tak sie dzieje tez tak macie ??

Gość UK to miod dla kurestwa
bo pijesz malo mleka i nie dostarczasz wystarczajacej dawki calcium do organizmu, no i malo swiatla. Pij codziennie calcium i pij duzo mleka ale tego z zielonym wieczkiem nie niebieskim.

Gość co za poezja
a myjesz w ogole zeby ?

Gość tamtaramtam tam tam
ja mleka w ogole nie pije, a zeby mam zdrowe

Gość siALALAMYDELKOfA
co za glupie pytanie myje zeby,uzywam pasty elmex,do tego plyn do plukania corsodyl,gotuje obiadki,raz w tyg chicken i frytki,no i fakt,masa slodyczy...ale w Polsce tez duzo slodkiego jadlam.....niedlugo miejsca do latania dziur zabraknie....

Gość Ta Lidka
To dziwne bo ja odkąd jestem w uk to żeby przestały mi sie psuć .. No ale ja nie jadam słodyczy i staram sie odżywiać zdrowo tzn. Kupuje warzywa ryż gotuje sobie sama bez żadnych dodatków typu vegety i inne gluty, mleka pije mało za to jadam pro optyczny jogurt i czosnek Może u Ciebie to wina cukru , skoncz ze slodkosciami :)

Gość Ta Lidka
Probiotyczny' of course

nie wiem moze to wina przypadku, ale zdarzylo sie to juz nam dwa razy. Pilismy mleko z zielonym wieczkiem, ale szybko sie w sklepie konczylo z braku takowego kupowalismy z niebieskim i co sie okazalo, mielismy bole zebow, dziasel, tez nam sie zaczely szybko psuc, a staramy sie nie jesc za duzo slodyczy, a zdrowo odzywiac. Przestawilismy sie na to z zielonym obiawy ustapily. Ja jestem sklonna wierzyc, ze cos z tym mlekiem jest nie tak, bo widze, ze nawet tubylcy raczej wola z zielonym wieczkiem i to nie ze wzgledu na cene. Zreszta z ich jedzenie cos jest nie tak. Zrobilam eksperyment i przez rok jadlam tylko brytyjskie jedzenie i to nie jakies fast foody tylko ich normalne jedzenie obiadowe, brytyjskie sniadania itd. Moje cialo zaczelo sie zmieniac w potwora, ktore tu chodza po ulicach, tylam kompletnie inaczej niz w Polsce, zamiast w biodra wszystko mi szlo w brzuch, ze nawet myslalam ze jestem w ciazy, trudnosci z chodzeniem, szybkie meczenie, tego nie mialam nawet jak mialam nadwage w Polsce z powodu ciazy. Zaczelam jesc polskie jedzenie, sporadycznie tylko dodajac cos z ich kuchni, budowa mojego ciala zaczela sie zmieniac, stracilam brzuch, nawet jak mialam nadwage tluszcz rozchodzil sie rownomiernie, ze nie wygladalam jak tluste prosie, zreszta latwo potem sie tego pozbylam. Wierze w to, ze te ich zarcie jest genetycznie podyfikowane, albo ma takie dodatki i zmienia czlowieka w niewydolne monstrum, leniwe bez energii. Tak jakby te ich jedzenie nie doatraczalo zadnych wartosci odzywczych, jakby bylo puste, bez witamin i mineralow, i to sie tyczy tez ich owocow i warzyw. A Polska goni Europe, tez moze niedlugo bede mieli tam takie niesmaczne, dziwaczne zarcie, ktore nie wzmacnia czlowieka, tylko go na chwile napycha. Rozwiazaniem jest tylko wlasny ogrod i uprawa wlasnych warzyw i owocow.

objawy* mialo byc

Gość Do pani wyzej -
A jakie polskie jedzenie jadlas w uk? Ten syf z polskich sklepow nafaszerowany chemia?

Gość o ja oja lalalalalalal
fakt, ze tej chemii jest wszedzie tyle, ze szok.... niby czlowiek sie zdrowo odzywia, etc a schudnac nie idzie tak latwo mimo cwiczen, etc

Gość Puff idle ire
Pierdolenie takie ze niby polskie jedzenie lepsze od brytyjskiego :o Przecież to syf ten sam .

Gość jak nie gorsze
polskie wedliny szczegolnie te pakowane prozniowo wrecz plywaja w tej chemii :O Raz kupilam, otworzylam i az mnie skora szczypala jak ta wedline bralam :O bo mi sie to swinstwo na reke wylalo. A skad bralas polskie warzywa i owoce? Te zreszta tez sa niezle pryskane. Kuchnia angielska nie jet zbyt zdrowa ani smaczna ale na boga, polska tez nie :D Te bigosy, schabowe ociekajace tluszczem, zasmazki i sosy to sa bomby kaloryczne. Nie popadajmy w przesade. Jak sie raz na jakis czas zje i bigos i fish&chips ociekajace tluszczem ;-) to nic sie nie stanie. Na codzien nalezy jesc zdrowo, duzo warzyw i owocow (najlepeij na surowo) i co do zebow, polecam jeszcze regularne wizyty u dentysty :D

Gość a mnie sie wydaje.........
ze założycielka topiku ma słabą higiene j.u.Co z tego ze uzywasz elmex i corsodyl(swoją droge odradzam bo przebarwia zęby).Napisz lepiej co ile wymieniasz szczotkę i czy twoja technika szczotkowania i nitkowania jest prawidłowa? :O