Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khytkarrfdsv

zabrali mi meza!! Jestem zalamana!!!

Polecane posty

Gość khytkarrfdsv

pisze tu co mnie boli bo nawet nie mam z kim o tym pogadac,a w sobie nie moge tego trzymac bo zwariuje... Moj maz (jeszcze wtedy nie maz) ponad 2 lata temu dostal wyrok do odsiedzenia 2lata.... Od tamtego czasu nasze drogi sie zbiegly i jestesmy razem czasem bylo gorzej czasem lepiej... Cale te 2 lata robilismy wszystko zeby on nie poszedl siedziec,skladalismy wnioski o odroczenie pozniej o zawieszenie wykonania kary i tak to sie ciaglo ponad 2 lata... W tym czasie tez wzielismy slub cywilny w tajemnicy przed wszystkimi,jestesmy malzenstwem juz ponad rok.kazda jego sprawe w sadzie strasznie przezywalam ale mialam naprawde wielka nadzieje na to ze jakos nas to ominie... 7 miesiecy temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy,moj maz marzyl o dziecku wiec byl przeszczesliwy,ja zreszta tez... Miesiac temu w dzien moich urodzin byla ostatnia sprawa odwolawcza no i niestety nie chcieli mu zawiesic wyroku...3 dni pozniej wyladowalam w szpitalu z zagrazajacym poronieniem...zlozylismy nawet w sadzie wniosek o ulaskawienie do prezydenta z nadzieja ze to cos da chociaz stracilam juz nadzieje...sprawa jeszcze sie nie odbyla,nawet nie dostal wezwania do zk i dzis z samego rana przyjechala po niego policja,nawet nie zdazylismy sie pozegnac,bo ja spalam u siebie i on u siebie(mieszkamy od siebie 2km). Nie wiem jak sobie dam rade teraz,tak bardzo chcialam zeby byl przy porodzie,zeby dotykal mojego coraz wiekszego brzuszka....i co...zostalismy sami... A ja nawet nie mam komu sie wyplakac...

Gość ale wstyd [cool]
a co przeskrobał Twój mężuś?

Gość tatakjlsaszxs
ten Twój kryminalista powinien gnić do końca życia w więzieniu!

Gość pierwszy raz na forum
A za co ten wyrok jeśli można wiedzieć?

Gość ale wstyd [cool]
zaraz się dowiemy, że jest niewinny i w ogóle :classic_cool:

Gość facetttt
nie chce byc nie mily, ale za dobre zachowanie nie idzie sie siedziec ;/ widocznie musial cos pozadnie przeskrobac, ze mu zawieszenia nie dali ;/ a w obecnych czasach kiedy wiezienia sa przepelnione to nie lada wyczyn.

Gość khytkarrfdsv
Brał udział w gwałcie zbiorowym ze szczególnym okrucieństwem. Ale on mi powiedział, że tylko się przyglądał i stał na czójce. Ale nie gwałcił. Tylko go wrobili koledzy i ta dziewczyna. A ona z zemsty :O

Gość facetttt
mniemam ze to powyzej to podszyw :)

no raczej za niewinnośc to by go nie zabrali. Aczkolwiek współczuję, bo teraz sama z dzieckiem. a te początki jednak są najtrudniejsze.

Gość ale wstyd [cool]
czego tu współczuć? jaka myśląca baba weźmie faceta z wyrokiem na karku :o

Gość yhyy
matko , w gwałcie zbiorowym ? a ty byś nie chiala się zemścić gdyby to tobie tak robili a on stał przyglądał się i nie pomógł nie chce cie straszyć , ale gwałcicieke w więzieniu mają naprawdę przeje... niestety większość tam staję sie ofiarą takich gwałtów ,

no to dziwię się że zdecydowałaś sie na związek z takim degeneratem bo inaczej tego nazwac się nie da. jeszcze na dziecko się decydować? a pomyślałaś o tym że skoro ma takie zapędy to może w przyszłości skrzywdzić twoje dziecko?!

Nawet jeżeli nie dotknął tej dziewczyny to jest tak samo winny jak kumple. Wstyd dla dziecka tylko że ma takiego tatusia.

mi się wydaje, że to podszyw z tym gwałtem. Choć Polsce za takie coś może i by dostał 2 lata, gdzie w innym kraju byłby traktowany tak samo jak gwałciciele, byłby współwinny, czyli dostał taki sam wyrok, na pewno nie mały.

Gość facetttt
nie no jak to z gwaltem to nie podszyw, to kurwa ja bym chujowi jaja ucial ... dal przyzwolenie by gwalcili ta biedna kobiete. Gnoj!

Gość khytkarrfdsv
nie mowie ze jest swiety,bo gdyby tak bylo to by nie poszedl,wiem.... Ale to bylo dawno ponad 4 lata temu... Pojechal ze znajomymi na festyn lata z radiem i wcisnal sie do nich na krzywy ryj koles ktory jest debilem i ma zryte pomysly... Wlasciciel samochodu sie ochlal i spal na lawce a kierowca byl koles ktory jest troche uposledzony umyslowo... Gdy poszli do samochodu ten baran wyrzucil tamtego zza kierownicy i stwierdzil ze sie przejada i straszyl tego uposledzonego ze go zakopie w lesie... Tamten pijany jak sie obudzil zadzw na policje ze mu ukradli samochod i tak ich zatrzymali... Ten uposledzony zeznal ze go chcieli zabic i tak to sie wszystko potoczylo, a maz wczesniej mial wyrok w zawiasach za pobicie ale to przeciez nie jest chyba nic strasznego prawie kazdy koles ma na koncie jakas bojke ale nie kazdy ma takiego pecha... Ja nie mowie ze on jest niewinny ale sa gorsze przypadki w ktorych ludzie nie ida siedziec...

Gość facetttt
acha czyli kradziez samochodu i bicie to dla ciebie normalka :D boze i taki kretyn sie zormnoży ;/

Gość sensitive23
Z calym szacunkiem ale jesli bral udzial w takim przestepstwie to powinien sobie sporo posiedziec i niewazne jest to dla mnie czy gwalcil czy sie przygladal wazne ze tam byl i sie swietnie bawil.Jak mozna bronic takiego zwyrodnialca????? dzieczyno gdzie ty masz oczy ???? nie dziewie sie ze poszedl siedziec i oby na jak najdluzej zeby wiecej przez ta pusta glowe mu nie przeszlo robic takie rzeczy jakich sie dokonal. Przestepcow trzeba wsadzac do wiezien a nie bronic.Juz za kratkami mu pokaza co ta biedna zgwalcona dzieczyna przezywala i bardzo dobrze.

po pierwsze nie prawie każdy koleś ma na koncie jakiś wyrok za pobicie w zawiasach, bo ja np takiego nie znam, a jednak w znajomych, otoczeniu znam wielu meżczyzn. I fajnie to powiedziec upośledzony tylko po to by jak najbardziej uniewinnić swojego chłopa. Szczerze mówiac ja bym takiego nie chciała i wolała dziecko wychować sama.

Gość co ty piszesz
jak kazdy facet ma boje na koncie ja takowych nie znam mam męża kolegóe bracie kuzynów i nie syszałam zeby któryś sie bił mi miał wyrok nie generalizuj wszystkich do jednego wora

Gość yhyy
mam tylko nadzieję ze Twoje dziecko nie przejmnie po nim tych rzeczy w genach .. stań z boku przeczytaj i sama oceń .. ja nie widzę nic gorszego !! a jak pomyślę jaką traumę musi mieć teraz ta dziewczyna do innych facetów ? dzizes ... patologia .. jak się wchodzi między wrony ... nie nie ma co współczuć tobie i dziecku tak , ale nie jemu

Gość yhyy
co z tym gwałtem / ? to dziewczyna jest fikcyjna ? sama się zgwałciła ? bo nie kumam

Gość ...........źźź.........
Czyli pobicie,a nie gwałt... Zakładając topik trzeba było się zaczernić.Nie byłoby podszywów. Słuchaj , a ty pracujesz? Wiem,że kiedyś mąż koleżanki dostał zawieszenie wyroku z uwagi na to,iż był jedynym żywicielem rodziny.Wyrok odsiedział, ale w terminie późniejszym,gdy już dziecko miało ok pół roku.

Gość nie poniedzialek
dni pozniej wyladowalam w szpitalu z zagrazajacym poronieniem...zlozylismy nawet w sadzie wniosek o ulaskawienie do prezydenta z nadzieja ze to cos da chociaz .... ten tekst mnie rozjebał....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

Z tym gwałtem to podszyw napisał.

Gość LubieSiebie.
Daj sobie z nim spokój . Chcesz nam powiedzieć że każdy facet jest kryminalista ? Bzdura . Nieporadnie tłumaczysz swojego męża. Kradzież pobicie i to jest twoim zdaniem rzecz normalna ? Nie nie. I co potem twoje dziecko brało by przykład z odpowiedzialnego tatusia ? Chciałabyś tego ? Olej go jeśli nie dla siebie to pomysł o dziecku. Wiem co mówię bo byłam w podobnej sytuacji. I syn był dla mnie ważniejszy.

Gość khytkarrfdsv
On nie ukradl tego samochodu on siedzial z tylu z innym kolega a tamten chcial sie przejechac... Kierowca jest uposledzony bo ma zolte papiery... To jak mam to nazwac... I on go nie bil... Ten chlopak jest chory wiec sie przestraszyl naprawde... Moj maz go nie straszyl ze go zabije,zna go wie ze jest chory i mowil mu ze tamten zartuje i zeby sie uspokoil bo nic mu sie nie stanie,ale on byl w szoku... A z tym wyrokiem o pobicie to nie mowie ze kazdy ma wyrok tylko ze prawie kazdy chlopak bil sie w swoim zyciu z innym chlopakiem taka juz ich natura ze zamiast sie klucic to sobie dadza po gebie

Czy wy aby nie przesadzacie? Popili na festynie , zrobili to co zrobili. I ok. Dostał karę i nauczkę na przyszłość. Ale nie możecie doradzać dziewczynie rozstania, ani oceniać jej męża. Nie znacie go. Facet za pewne dorósł, założył rodzinę, żyje inaczej niż żył...

Gość LubieSiebie.
No ale dostał karę a wychodzę z założenia że za niewinność się nie idzie siedzieć więc musisz się z tym pogodzić. Wychowasz dziecko sama i wyjdzie ci to na rękę. Co ci po kryminaliście. Zresztą żyła byś w ciągłych nerwach a dla dobra dziecka powinnas dbać o spokojne życie.

dorósł, założył rodzinę? przecież mieszkają oddzielnie. Może i był w nieodpowiednim momencie, w nieodpowiednim czasie, ale nikt go na siłę do samochodu nie wsadzał, tak mi sie wydaje.