Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość kamelija
malagenia, nie wiem po co komentujesz ludzi, którzy mają inne poglądy, zabezpieczaj sie dobrze, to nie będziesz musiała nikogo zabijać, a to nie jest jak splunąć, to zostaje w tobie na zawsze.

Gość malagenia
tylko że to "maleństwo" nic nie czuło, bo nie miało jeszcze rozbudowanej świadomości i ego, jak wy polskie gówna nawet jeszcze roczne dziecko nie ma ego...

Gość kamelija
mama nie mogła tabletek anty brać? po co zabijać? lepiej nie zachodzić.

Gość malagenia
kamela jak się mam zabezpieczać, poradź bo tabletem i spirali stosować nie mogę

Gość kamelija
malagenia, bredzisz dla czystej prowokacji, skończ.

Gość malagenia
proszę, poradź nu dupo katolicka wszyskowiedząca...

Gość Kolejna propaganda zjebow
W aborcji do 12 tygodnia nie ma jeszcze obrazu narzadow na USG bo narzady jeszcze nie istnieja. Stwierdzenie ciazy na UGS od 8-go tygodnia to jedynie znalezienie zalazka pulsujacego - odpowiednik rozwijajacego sie serca. Wiec o jakich narzadach do kurwy tu piszesz? Chore koscielne zjeby powinny placic odszkodowania za psychiczny terror jaki wprowadzaja aby tylko kobieta czula sie winna .

Gość kamelija
a co ci jest malagenia, ze nie możesz stosowac? guma jest, kalendarzyk od biedy jest i szklankawody zamiast. Wszystko lepsze od zabicia czlowieka

Malagenia, nie będę się zniżać do twojego poziomu. Rodzice nie nauczyli cie kochać, nie masz szacunku dla życia i drugiego człowieka. Przez takich, jak ty niedługo będziemy mieć piekło na ziemi.

Gość malagenia
ja też uważam, że to jest ostateczność zawsze się zabezpieczam i zabezpieczała będę inną sprawą jest pozbawienie kobiety prawa wyboru śmieszne Gówno, jest mi wszystko jedno, czy moja matka mnie usunie czy nie

Gość malagenia
PrzemierzamPolaLasy ludzie to zaraza, któa zbyt szybko się mnoży przez takich jak ty będziemy mieli piekło na ziemi

Gość malagenia
tak gówna będzie niedługo 10 mld ludzi na świecie i będzie cudownie jebane arabskie gówna bez mózgów

Gość Maximus Yebus
już mamy, Dante napisał: ziemia to inny rodzaj Piekła, a ludzie są jego demonami.

[zgłoś do usunięcia] kamelija "guma jest, kalendarzyk od biedy jest i szklankawody zamiast. Wszystko lepsze od zabicia czlowieka" Powiedz to sobie jak cie jakis zbok zgwalci. Zycie to zycie. Pamietaj - nie badz morderczynia jak bedziesz w ciazy po gwalcie. Ciaza po gwalcie to tez zycie.

Gość Maximus Yebus
propaganda antyaborcyjna przybiera już postacie groteskowe. Idiota rozwalił lalke Barbie i polał kiechupem narobił zdjęć i pokazywał koło kościołów, kompletnie tym poyebańcom odbiła szajba....

Gość Maximus Yebus
arabowie nie zdominują bo lubią stosunku w dupsko zapaloną laską dynamitu, buhahahahahaha

Gość malagenia
Śmieszne Gówno araby nie mają żadnego szacunku do życia kobiety i polacy też a fakt jest taki że żarła braknie na pewno...gówna...i to oni się będą zabijali za szklankę wody

Gość malagenia
i nie za sto lat śmieszny bezmózgu, tylko za 10 lub 20

Gość malagenia
zabrakło gównom polski m argumentów? piewcom rozrodu?

Gość malagenia
jeszcze nie było argumentów o emeryturach... nie martwicie się nieroby o wysokość waszych przyszłych świadczeń?

Gość kamelija
Nie zabiłabym żadnego dziecka w sobie, jest zycie to znaczy,ze tak ma być. Co zrobi inna kobieta,to jej sprawa, nie jestem za kontrolowaniem reprodukcyjnym kobiet, jestem za darmową i dostepną antykoncepcją, za edukacja seksualną, za tabletką po stosunku itd. Jestem przeciwna ustawom antyaborcyjnym, bo nie tędy droga. Ale nazywać rzeczy trzeba po imieniu- usunąć ciążę po zapłodnieniu jaja, to jest uśmiercenie człowieka i tyle. .

Gość mnfg
Śmieszny Student---->popieram...wkoncu to londyn antykoncepcja jest tu darmowa

malagenia wyluzuj. zycz wszystkim piewczyniom rozrodu aby honorowo donosily urodzily i wychowaly dziecko z gwaltu. niech wtedy pokaza jak bronia zycia. a panom ktorzy sa za zyciem zycz aby w swoim zyciu rzneli tylko zone , tylko po slubie i tylko wtedy gdy zapragna splodzic kolejnego potomka. Jak mamy bronic zycia to go bronmy. Przeciwnicy aborcji niech zaczna od siebie.

Gość malagenia
ustawa aborcyjna to odmówienie kobiecie prawa do decyzji - taka jest prawda ty jesteś przeciw aborcji - nie rób jej jak dla mnie możesz umrzeć przy szóstym porodzie, w wieku 45 lat, stosując naturalne metody planowania rodziny - to twoja decyzja ja mam inne poglądy

Gość malagenia
TAK - aborcja to zabicie przyszłego człowieka, ale być może zrobię to żeby bronić siebie, gdyż mam czelność uważać, że moje życie jest ważniejsze niż życie płodu, z którego ew. kiedyś może być człowiek

Gość Obczaiłam
malagenia - o co ten cały ambaras, przecież takiego śmiecia jak ty żaden facet by nie tknął, więc nie przejmuj się aborcją :) Ona ciebie nigdy nie będzie dotyczyła, znajdo.