Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość malagenia1
sorry, ale ten Offerma to jest gównem i nie zasługuje na lepsze oklreślenia mam po prostu negatywne uczucia względem macierzyństwa i tak je wyrażam a ludzie w tym kraju mówią mi - musisz

"żadna kara nie ma działań profilaktycznych i to w wielu badaniach stwierdzono już dawno." odpuść sobie te lewacke bzdury o tym że "wysokość kary nie odstrasza" bo bredzisz. stwierdzono (a i zdrowy rozsądek potwierdza) że odstrasza jak najbardziej. zdecydowana większosć przestępstw jest popełniana z premedytacją i kara jest wkalkulowana w ryzyko.

Gość malagenia1
dlaczego nie uczestniczycie w uboju zwierząt w rzeźni tylko kupujecie wędlinkę w sklepie ładnie zapakowaną? zakłamańce polskie?

Gość Obczaiłam
malagenia kto cie tak skrzywdzil ze masz negatywne odczucia względem macierzyństwa? I pytanie czy jeśli ty takie masz, to musisz każdego kto ma pozytywne odczucia mieszać z błotem?

"mam po prostu negatywne uczucia względem macierzyństwa i tak je wyrażam" nikt ci nie każe być matką. ale nie w taki sposób że "nie chcę być matką więc zabiję własne dziecko". bo wtedy jesteś morderczynią i kara powinna być jak dla każdego mordercy.

Gość Obczaiłam
Bo świnia to nie człowiek - proste. I ty się pytasz czemu? Sama piszesz że człowiek w macicy to nie człowiek, tylko ewentualnie może być z niego człowiek, a pytasz czym różni się świnia od człowieka :-O Nosz proszę cię.

już się jakiś jebany popierdoleniec przypętał. nikt ci pojebie nie każe czytać.

Gość kamelija
Nie wierzę aby jakakolwiek, oprócz kompletnie zdemoralizowanej kobiety, zabijała swoje dziecko dokonując aborcji, z marszu i bez wewnętrznego dramatu. Więc trzeba przepchną dyskusję od efektownych przykładów miażdżenia brzuszków lub dramatycznych zawołań o dowolność kobiety w zabijaniu, na tor właściwy: Dlaczego ona nie chce urodzić? Tu jest pies pogrzebany, bo albo: boi sie otoczenia, rodziny boi sie o przysżłość boi sie zmiany, boi sie zapadnięcia klamki, że będzie mama do końca życia, żaden z tych powodów nie powinien być powodem do zabicia cżlowieka i nad tym trzeba pracować, aby nie był. To jest praca dla społeczeństwa, a nie dla tej kobiety. Kobieta z tymi dylematami nie będzie w ogóle istniała, jesli będą zdrowe relacje społeczne.

Gość malagenia1
!offerma jestem kobietą, która daje życie i je odbiera ty jesteś gównem wysranym przez kobietę które mówi - musiałaś mnie urodzić

Gość malagenia1
kamelija a dlaczego dupo w każdym cywilizowanym kraju aborcja jest dozwolona? nie jest dozwolona w polsce i krajach arabskich dlaczego?

Pracowałam w domu małego dziecka. Wiesz, dlaczego tak dużo tam takich dzieci? Jest kilka powodów: nieunormowana sytuacja prawna takiego malucha (tymczasowo odebrane prawa do dziecka, niewiadomo kto jest rodzicem/rodzicami) skomplikowana procedura adopcyjna, czasem zwykła prosta złośliwość. Jestem po LM, filmy z aborcji były obowiązkowe na drugim roku (odsiew zbyt słabych psychicznie uczennic). Dopuszczam dwie możliwości aborcji: ciąża z gwałtu i zagrożenie życia matki. Nie potępiam aborcjonistek - to ich życie i ich wybór. Ale mierzi mnie takie bezlitosne i zimne podejście do tego okrutnego aktu.

"żaden z tych powodów nie powinien być powodem do zabicia cżlowieka i nad tym trzeba pracować, aby nie był." morderców i psycholi trzeba karać a nie nad nimi się rozczulać i "pracować". każdy dorosły człowiek ma być odpowiedzialny za własne czyny i te lewackie dyrdymały żeby człowieka traktować jak glupie bydle które nie jest odpowiedzialne za swoje decyzje i w związku z tym musi być trzymane przez państwo za mordę to sobie zostaw na wiec socjalistów.

Gość malagenia1
!offerma wypierdalaj to kościoła na modły nikt normalny sie nie zgodzi z twoimi poglądami - morderco kobiet

Gość kamelija
malagenia, dlaczego zwracasz sie do ludzi per gówno i dupa ? nieszanowanie ludzi w bezpośredniej relacji to ograniczanie ich wolności, do tego tez masz prawo?

Gość malagenia1
kamelija odpowiedz na pytanie dlaczego wszystkie cywilizowane kraje dopuszczają aborcję... prawda jest taka że nie kierujesz się rozumem, tylko ideologią, co nie świadczy o tobie dobrze

"dlaczego wszystkie cywilizowane kraje dopuszczają aborcję" - tak, tak. Cywilizowane kraje. Rzeczywiście.

"Nie potępiam aborcjonistek - to ich życie i ich wybór" jak to z wami jest że "nie potępiacie aborcjonistek" które domagają się prawa do okrutnego zabójstwa na masową skalę a jakiś pedofil który porywa dziecko, gwałci je i torturuje to budzi w was sprzeciw? przecież oni są siebie warci? dlaczego nie zastanawiacie się co kieruje pedofilem tylko współczujecie np pięciolatkowi którego wykorzystał a dla żywcem rozrywanego na kawałki płodu to współczucia nie macie?

Gość malagenia1
!offerma nie porównuj gnoju kilkuletniego dziecka do płodu w czyimś ciele , który nie ma mózgu...

Gość dziecko to zycie
Nienarodzone dziecko czuje BOL !!! na 3str.ktos nieoinformowany pisal.ze dziecko nic nie czuje. To klamstwo !!!!!

Gość kamelija
offerma! Nie mam nic wspólnego z lewactwem,chyba że tak jak nagle oświecony filozoficznie ksiądz, co chce zostać przewodniczącym SLD , odkryjesz, że społeczna nauka koscioła i komunizm mają jakieś tam punkty styczne typu: dobro jednostki, dobro wspólne, solidarność społeczna. przeszkadza ci cos w pomyśle na to, aby zwalczyć zabijanie dzieci w łonie matki, poprzez edukację i mlodzieży i społeczeństwa? poprzez wspieranie systemu pomocy ciężarnym z wpadki, a potem matce i dziecku po narodzeniu? przez wprowadzanie rozwiązań, które zachęcą kobiety do rodzenia nawet niechcianych dzieci z gwarancją, na to że mogą je oddać i zachować anonimowość? Co w tym lewackiego i złego? to wręcz jedyna droga, zeby zmniejszyć ilość zabójstw aborcyjnych, bo t którą idziemy obecnie tylko zwiększa tą liczbę i nabija kabzy przygranicznym klinikom. naszych sąsiadów.

Gość malagenia1
coś co nie ma mózgu nie czuje mózg nie jest rozwinięty na tyle w pierwszych miesiącach

Gość malagenia1
kamelija edukacja jest cudowna, ale jest utopią dla mnie najważniejsze jest żeby offermy mi nie mówiły, że muszę

morderców i psycholi trzeba karać a nie nad nimi się rozczulać i "pracować" z tym się zgadzam. Ja dopuszczam aborcję w dwóch przypadkach - zagrożenie życia matki i nieodwracalne wady dziecka. ciąża z gwałtu...no ewentualnie ale już tutaj jestem bardziej skłonna żeby urodzić.

Gość htthybu5
za aborcja jestem!!!!!Panstwo polskie jak na razie najbardziej martwi sie o plody, a nie o narodzone juz dzieci. Zabrali nawet becikowe hahahahaha. Pojebany kraj i pseudokatolicy!!!Zero nauczania w szkol;ach, katechezy tylko buhahaha. Antykoncpepcja temat tabu i droga!!Zenada i gowno. Ci , ktorzy sa przeciw to banda durni i starych dewot.

Gość malagenia1
Aggie:) mam nadzieję że zdechniesz podczas 6 porodu w wieku 47 lat bo lekarz zaśpi i nie zrobi ci cesarki jesteś tego warta, żeby się tak poświęcić - zostaniesz błogosławioną...

Gość htthybu5
ciaza z gwaltu urodzic hahahaha. Bo co ??Niewinne dziecko? hahahahahahaha od razu po porodzie obilabym mu ryj za tatusia zwyrodnialca. Lepiej uwazajcie, zeby takie dzieci w przyszlosci nie gwalcily.

"Co w tym lewackiego i złego? to wręcz jedyna droga, zeby zmniejszyć ilość zabójstw aborcyjnych, bo t którą idziemy obecnie tylko zwiększa tą liczbę i nabija kabzy przygranicznym klinikom. naszych sąsiadów." wszystko. wszystko co napisałaś to lewackie brednie, "inżynieria społeczna", traktowanie ludzi jak bezrozumnego bydła, lub jak to woleli określać lewacy jak "żywopłotu" który państwo, "zręczny ogrodnik" kształtuje zgodnie z własnymi potrzebami. ty się chcesz postawić ponad społeczeństwem które masz ochotę niczym jakiś bóg "kształtować", może nie "na swój obraz i podobieństwo" ale zgodnie z własnym wyobrażeniem. tymczasem państwo ma po prostu bronić praw ludzi. podstawowym jest prawo do życia. a to kto jest człowiekiem to określać musi nauka a nie jakaś ideologia. a skoro nauka wie już od dawna że nowy człowiek powstaje w chwili zapłodnienia to ideologia nie może go pozbawiać ludzkich praw. tak samo jak nie można pozbawić ludzkich praw żyda czy murzyna (dlatego rasizm czy nazizm są ideologiami zbrodniczymi) tak samo nie można pozbawić człowieczeństwa płodu (i dlatego aborcjonizm jest ideologią zbrodniczą).

Gość malagenia1
ciekawe kiedy w tym kraju kobiety zaczną się na tyle szanować, żeby wiedzieć, że mają prawo do aborcji jeszcze dużo wody upłynie...pokalane katoliczki

Gość malagenia1
!offerma kraj powinien być wolny od ideologii ja nie jestem katoliczką, nie uznaję katolickiej ideologii pokazujesz na swoim przykładzie kim jest katol - bezmózg, nieszanujący kobiet, z którym nie ma sensu dyskutować, bo nie działają na nieg0o żądne logiczne argumenty

Gość dziecko to zycie
MIEJCIE TYLKO SWIADOMOSC;ZE NIENARODZONE DZIECI CZUJA BOL !!!!!!! niedowiarki niech sie doinformuja !