Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmagp

juz ja widze te osoby pracujace do 70-tki, bylam dzisiaj

Polecane posty

Gość Jmagp

u lekarza lat 70 gluchy, musialam sie drzeć, malo kumał, powtarzalam po kilka razy o co mi chodzi a i tak mial problem ze zrozumieniem, polowy rzeczy nie powiedzialam machnelam na to reka, wzielam recepte i wyszlam 70 letni: -kierowca autobusu -budowlaniec -lekarz -kasjerka w sklepie -motorniczy czujecie to/'?????

Gość upiorna.............:)
ja też u takiego byłam...sapał nad biurkiem jakby miał zejść zaraz....uciekłam:(

Gość tak czy inaczej w tym kraju
nie generalizuj, moja babcia ma 80 lat i naprawde dobrze sie trzyma, prawie wszystko wokol siebie sama zrobi (oprocz jakiegos mycia okien czy takich, to reszte sama), ale to wszystko zalezy od stanu zdrowia, bo juz jej siostra 5 lat mlodsza od niej, jest bardzo schorowana, ma problem z chodzeniem, jest juz taka niekumata jak to starsi ludzie maja.

Gość Jmagp
nie mowie ze sa sami otepiali staruszkowi

Gość tak czy inaczej w tym kraju
sam wiek mnie tu nie martwi tak bardzo jak to, ze nie slyszalam, nie obilo mi sie o uszy, zeby na podstawie np badan lekarskich i ogolnego stanu kierowac na wczesniejsza emeryture. to jest wyjscie, bo jedni moga pracowac i do 90 bo tak im zdrowie pozwala i chca, a inni juz po 50 robia sie strasznie zdziadziali