Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiacyntka905

Czy też spędzacie piątkowy wieczór samotnie przed komuterem??? :(

Polecane posty

Gość 33 letnia PANNA
tzn :kazdy inny vczłowiek bez znaczenia laska czy facet nie sa w stanie zainteresowac mnie swoja osoba na tyle bym chciała z nimi spedzac swoj wolny czas,potrafił to tylko ex - i nie tyle o milosci pisze ,ile o porozumieniu ,ciekawej polemice.A skoro tak -to sama sobie rzepke skrobie :D

Gość 33 letnia PANNA
wiem Grzesławie ,to kurews... problem ,jakas socjopatia chyba , ledwo w opracy wytrzymuje te hihoty ,pierdzielenie to modne to nie ,to sobie kupiłam ,to kupie ,błłe ,gęby się nie zamykają ,akle nic treściwego z nich nie wyjdzie

Gość 33 letnia PANNA
wszyscy mają problemy bo mąż ich zdradza,a to popił a to nie wrócił na tydzień-delegacja do kochanki,ja mam spokuj,kupiłam sobie kilka wibratorów ,i nie prosze czy ma chęć czy mu stanie mam krzesło do masarzu w łaziece też mam hydromasarz a co najważniejsze nikt mi nie ubliża,

Gość 33 letnia PANNA
kolejna rozchichotana idiotka powyzej ,i jak tu lubic ludzi ? o czym rozmawiac ?

Gość baldurowa
hej koteczki! jak tam wasze bajeczki?

Gość baldurowa
niedziela byla piekna :) koncert Atmasfery, polecam! spijcie slicznie i suodko :****

Gość oddetttaaaaa
ja tez siedze sama w domu..powiedzialam facetowi nie mile slowa i sie rozstalismy..kocham go ale on chyba mnie juz niechce...dla niego odwrocilam sie od znajomych i jestem sama :(

Gość oddetttaaaaa
nikt nie spedza tu samotnie wieczoru?

Witam wszystkich :) Odetta-głowa do góry.Niejeden facet na świecie.I pamiętaj,że nigdy nie warto odtrącać przyjaciół czy rodziny dla faceta.Ja teraz też siedzę sama bo facet mi wyciął numer.Ale mam już nową drugą połówkę-w lodówce :D