Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chastity

Osoby w wieku 20-22 lat, którzy nigdy nie byli w związku... zapraszam :)

Polecane posty

Mam 21 lat, żadnych doświadczeń jeśli chodzi o płeć przeciwną (nigdy nie byłam na randce, nawet się nie całowałam - czysta karta). Zastanawiam się, czy jest tu ktoś taki oprócz mnie? Może pogadamy o tym i nie tylko? Zapraszam... ;)

Gość Chachee
o boże, ja w życiu nie miałam chłopaka i nie chodzę na randki. Mam 21 lat, a najśmieszniejsze jest to że mam nawet powodzenie, ale problem jest taki że jestem strasznie nieśmiała i nieprzystępna. To straszne..... Ja po prostu boję się facetów, boję się związków i tego że zostanę skrzywdzona. Gadam sobię jedynie z facetami przez internet, ale nie mam odwagi się spotkać...Nawet się kurna nigdy nie całowałam,.

Gość no nie umiem tego pojać
ja mam 21 calowałam sie i byłam na randce ale nie uprawiałam seksu i nie bylam w zwiazku ;) zglaszam sie :D

Ja z kolei jestem podobno niedostępna (myślę, że wynikało to z mojej nieśmiałości i zakompleksienia). Bardzo niedawno trochę wyleczyłam się z kompleksów, ale jeszcze długa droga przede mną

ja tez jestem niesmiala i zakompleksiona ale te kompleksy raczej sa realne tzn wady :D

Gość Chachee
Ja też mam kompleksy. Dobrze wyglądam w ubraniu, ale za mało się ruszam i nago mam pupę nie za ładną :P Ale tu nawet nie o to chodzi.. Ja po prostu jak idiotka szukam prawdziwej miłości...

i nie dokońcżyłam wiec mam podwójny problem :D

Ja jestem ciut starsza niż to 22 lata a też nigdy nie byłam na randce, nie całowałam się i nie miałam faceta. Jestem dość nieatrakcyjną osobą i nie mam powodzenia.

Gość mojajajajajaja
chastisty mieszkasz w Warszawie ?

Gość ktoś z daleka (przypuszczalnie
ehh czasami to jest lepsze od porąbanego związku w którym dziewczyna nie ma czasu dla Ciebie, ewentualnie 13h tygodniowo/albo i na dwa tygodnie. A mieszka tak daleko że aby trafić do mnie to musała poświęcić na to nie całą minute. taaa, zerwałem bo to było głupie i idiotyczne. tak więc teoretycznie moge rozmawiać - byłem w związku ale to było coś bardzo dziwnego o czym nie chce rozmawiać ;p

Gość mojajajajajaja
i jezdzisz metrem...

małe piersi ,bardzo małe :D brzydka cera :O kiepskie włosy bardzo kiepskie :D twarz nie ładna no ogólnie nie za bardzo jestem wyjsciowa :D

Rhovannion Ja jestem ciut starsza niż to 22 lata a też nigdy nie byłam na randce, nie całowałam się i nie miałam faceta. Jestem dość nieatrakcyjną osobą i nie mam powodzenia. Powinnaś raczej jak już napisać że jesteś dość zakompleksioną osobą o zaniżonej samo ocenie. ;)

Abuyin ibn Djadir ibn Omar - jestem, to też prawda. Ale do urodziwych dziewczyn się nie zaliczam. I to właśnie to, a nie kompleksy są powodem samotności w poważnym wieku 24 lat :)

Gość Chachee
Mam taką przyjaciółkę, która poznała, jak twierdziła wielką miłość. Chodzili ze sobą 3 miesiące, mieli wielkie plany, on jej słodził że ją kocha i że jest dla niego wszystkim i w ogóle. Miał pracę, prawko, ogólnie był bardzo zaradny i do tego przystojny. Później był sex, romantyczna noc, po której już nigdy się nie odezwał. Jej historia mnie cholernie przeraziła. Chyba bym się zabiła, gdybym oddała swój pierwszy raz niby idealnemu facetowi a on potem mnie rzuca...

Gość mojajajajajaja
skojarzyłam po Twoim nicku :D ostatnio było takie hasło w metrze ;) Chastity

Rhovannion Abuyin ibn Djadir ibn Omar - jestem, to też prawda. Ale do urodziwych dziewczyn się nie zaliczam. I to właśnie to, a nie kompleksy są powodem samotności w poważnym wieku 24 lat Widziałem Twoje zdjęcia i w ogóle one się nie "pokrywają" z tym co piszesz na swój temat. No i przecież jakbyś nawet była brzydka to zobacz że jest wiele brzydkich kobiet które są, był w związkach, więc to że jesteś sama na pewno nie jest winą twoje braku wyglądu(chociaż ja uważam że nic Ci nie brakuje).

Rhovannion Za to masz zajebistego psa :D Mnie z wami łączy tylko wiek. 🖐️

"jakbyś nawet była brzydka to zobacz że jest wiele brzydkich kobiet które są, był w związkach," To prawda, najważniejsza jest pewność siebie. Mam dwie takie koleżanki, nie grzeszą urodą, a mimo to im zazdroszczę

Abuyin ibn Djadir ibn Omar - pewnie dlatego, że to są tylko zdjęcia. Dobre, na dodatek i zrobione przez świetnego fotografa.

Gość prawiczus
ja mam 29 lat wiec nie mój topik . Ale co tam wpisze sie

Rhovannion Abuyin ibn Djadir ibn Omar - pewnie dlatego, że to są tylko zdjęcia. Dobre, na dodatek i zrobione przez świetnego fotografa. Skoro fotograf potrafił wydobyć coś pięknego w Tobie to oznacza że to coś w Tobie jest ;) Ale z tego co widzę to lubisz sobie ponarzekać i pozwalać winę na swój wygląd-a szkoda bo się tylko niepotrzebnie marnujesz.

Abuyin ibn Djadir ibn Omar - taa,pisałam to milion razy już. Gdybym była atrakcyjna, interesująca i fajna, to miałabym powodzenie. Nie mam go, mimo że wciąż słyszę jaką fajną osobą jestem. Więc widocznie mam jakieś poważne braki, które sprawiają, że nigdy w życiu nikt mnie nie podrywał.

Rhovannion Ja pisałem tylko o twoim wyglądzie (bo osobiście Cie nie znam więc nie wiem jak jest z resztą :P) który na pewno nie jest przyczyną twojej samotności. A to że ktoś Cie nie podrywał nie znaczy że komuś się nie podobasz, albo może nawet nie dostrzegłaś podrywu( nie zdziwiłbym się bo z tego co piszesz nie dajesz sobie szans na podryw, więc pewnie nawet jak ktoś Cie będzie podrywał to w to nie uwierzysz).