Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noia92

pytanie do facetow ( kobiety tez moga sie wypowiedziec) :p

Polecane posty

jakie kobiety lubicie .. ? zalaczam kilka zdjec , w odpowiedzi mozecie podac numer kobiety i powiedziec dlaczego to akurat ona najbardziej przypadla wam do gustu :) prosze nie zwracac uwagi na twarze ... choci m tylko o cialo . ( * zalaczone zdjecia sa zdjeciami przypadkowymi ktore udalo mi sie wyszukac w internecie) 1: http://4.bp.blogspot.com/-Lib9DYqLhaA/TpNS27IHmgI/AAAAAAAABHQ/7Pf_qWjzJ14/s1600/Anja%2BRubik%2B25%2BMagazine%2B6.jpg 2: http://www.newsshopper.co.uk/resources/images/1226473/ 3: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lebk43pfIX1qcq8h5o1_500.jpg 4: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuG3wMmvThNJR_k8csOQOCCnUz-KL2oWIS9m-J6QGSlavbhOVgVOmVNxI8Ow

Gość nie przepadam za rubik ale
jeśli zestawiasz ją z grubasami to chyba nie ma nad czym się zastawiać. to oczywiste że ładniejsza jest sarna od słonicy. ten kto twierdzi inaczej jest dewiantem .

Gość jestem kobietąą
również 2

2 wygląda na 20 lat i 60 kg. jak będzie w wieku rubik to będzie ważyć 80kg.

Gość MUHMUMXKJSX
2!

Gość od razu wiadomo który głos
oddał mężczyzna, a który kobiety.

Gość konny m
a ja chętnie 3ke :)

nie chodzi mi tu o Rubik ... poprostu szukalam jakies szczuplej dziewczyny i Rubik przyszla mi do glowy ... mam na mysli tylko i wylacznie CIALO ! ... Co sie Wam- facetomw kobietach podoba .. wiadomonie od dzis , ze my - kobiety chcemy byc szczuple jakte modelki na wybiegach ... ( sa wyjatki .. ;p ) ale co sie podoba facetom .. ? na co zwracacaja uwage ... ?

Gość papierowa
2 i 3 sa grube, ale mimo to 3 ma ladniejsze cialo. mi sie podoba 1

Gość papierowa
poza tym miedzy 1 a 2 powinna byc jeszcze min jedna pani. bo rubik jest chuda, a ta druga gruba. nie ma takiej w rozmiarze 36-38

Gość Pedro Rizzo
gdzie dwójka jest gruba, porąbało cię??? dwójka oczywiście najlepsza, ale tak po prawdzie to trójka też by mi z łóżka nie wypadła;)

Gość virescens
2

Gość deco mo reno
ja jestem kobietą i mogę powiedziec jedną rzecz gdy nosiłam rozmiar 8 miałam duze powodzenie w ciągu ok 2 miesięcy przytyłam i zaczełam nosic rozmiar 12 a powedzenie u facetów dreastycznie spadło no a zmieniło sie tylko ciało, reszta została ta sama.

ja jestem jak 2 :P ktoś dobrze napisał - powinna być jeszcze kobieta między 1 a 2, bo 1 za chuda a 2 taka 38... a gdzie rozmiar 36? rubik pewnie nosi 34 :/

Gość dfdfdfr
jestem kobietą, najbardziej podoba mi się pierwsza, ma nieziemskie nogi

Gość Pedro Rizzo
kurde tylko pytanie było do facetów. kogo obchodzi czy babka na drugim zdjęciu nosi 36, 38, czy 666 skoro świetnie wygląda...rety jeszcze napiszcie, że nie jest atrakcyjna bo nie ma wzrostu modelki ( załóżmy)

faktycznie ... moze powinnam wstawic jakies zdjecie miedzy 1 a 2 ... ale coz .. chchodzilo mi tylko o to czy faceci wola 1- skinny , 2- curvy , 3-chubby czy 4- fat girls .

Gość Pedro Rizzo
jedynka to szkieletor a dwójka jest w sam raz. naprawdę nie ma sensu nic pomiędzy wstawiać

racja ! :) hah moj cel zostal osiagniety ... wiec wychodzi na to , ze faceci wola kobiety z kraglosciami tu i uwdzie, niz same kosci czy ''lozko wodne '' ... zgadza sie panowie ... ?

1. bym się bał dotknąć że ją połamię :o 4. też zdecydowanie odpada... 3. już całkiem całkiem ;) ale jak bym miał wybierać to najbardziej mi odpowiada 2. - nie kościotrup, a zgrabna i jednocześnie ma wszystkiego tyle co potrzeba więc jak dla mnie niemal ideał :)

Noia92 - na to nie ma reguły ;) pewnie znajdą się też tacy, którzy lubią to co kościste, albo takie, że jak się klepnie w niedziele to się trzęsie do wtorku :P różne są gusta :)

Gość najlepsze jest coś pomiędzy
1 a 2. zresztą pani nr 2 jest niezgrabna, nie chodzi o tłuszcz tylko o figurę, szerokie ramiona, brak bioder, a talia powstała przez zebranie się zwałów łuszczu nad gaciami :D

talia tej panie nie powstała przez zebranie się tłuszczu pod gaciami - czy w gaciach czy bez ta talia tak wygląda. wiem, bo mam podobną :P cóż, wg pana jestem niezgrabna. trudno się mówi, przynajmniej mam czym oddychać ;)

2. ma ciut szersze ramiona, ale popatrz lepiej kosztem czego :) to wyrównuje proporcje ;)

Gość fdfdfdfdfdfdfd
Ze skrajności w skrajność widzę... fajna jest np Eva Longoria

tak najlepsza byłaby taka między 1 a 2 czyli szczupła ale niewychudzona. 2 jest stanowczo za gruba.

racja .. sa gusta i gusciki... ;p wedlug mnie pani numer 2 to ideal kobiecosci .. :) ( jestem kobieta .. ;p )