Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noia92

pytanie do facetow ( kobiety tez moga sie wypowiedziec) :p

Polecane posty

Merry-Go-Round - dokładnie ma czym oddychać przynajmniej hehe :) i na czymś też to nosić musi żeby się nie garbiła stad szersze ramiona :P nie wiem jak inni, ale ja bym się z kobietą nie targował że ma 38 a nie 36 ;) jak ma proporcje ok, to i taka i taka będzie idealna :)

tylko 2, 3 się nie nadaje nie mówiąc o 4 a jeden to trochę jest wysoka więc mogłaby przytyć ale 2 to cud i miód ❤️

je 3czka tez ma ladne cialo jak na takie kraglosci ;) ale 2 jka najladniejsza :) talia marzenie, pieknie zarysowana, duze piersi fajny tylek z pewnoscia czego chciec wiecej ;)

rozmiar? omg nie mam pojęcia... jestem tylko facetem, nie znam się na rozmiarach i numeracjach :P nawet nie wiem jaki ja mam rozmiar :D jak spodnie kupuję czy koszulę to zawsze wołam ekspedientki niech ocenią lub zmierzą i dadzą takie żeby pasowało :D podobno znam tylko 8 kolorów jak typowy facet, bo reszta typu śliwka czy kiwi to dla mnie owoce a nie kolory :P ale oceniałem wzrokowo bo co do tego jestem pewny ;)

minusem takiej sylwetki jest to, że w przypadku przytycia tłuszcz odkłada się i robią się okropne boczki dlatego trzeba się pilnować :P i tak jak ktoś napisał - talia wygląda tak jakby ktoś ją odciął czyli załozył za małe majtki :P

nie mam zadnego zdjecia ktore by sie nadawalo ... i wolalabym pozostac anonimowa :) ... nosze rozmiar 36 .. wiec duzo mi do niej nie brakuje .. :D chodziaz ... w sumie to nawet podoba mi sie moja figura ... nie jestem plaska ... :p a to najwazniejsze ! ;)

Noia92 - no i dobrze ;) najważniejsze żebyś się sobie podobała i ewentualnie paru facetom :) przecież nie o to chodzi żeby być we wszystkim modnym i na czasie, bo "takie mają najwieksze wzięcie" :D

Wydaję mi się że koleżanka pisze pracę dyplomową i zbiera informację ;) Nie robiłabym sobie nadziei "chłopcy" na bliższa znajomość.

Gość 2 i talia jak marzenie?
dobre sobie :D chyba nikt nie zauwazyl ze ma tlusty brzuch troche ale gdyby go zrzucila to bylaby super.

pijany kjójićek - nie wiem czy byś chciała... takie wykałaczki oznaczają kompletny brak tyłka :( no i przy takiej długości to sprawiają wrażenie jakby się miały połamać przy wejściu obcasem w pierwszą lepszą nierówność na chodniku :D 2 i talia jak marzenie? - to tam są akurat szczególiki ;) jakby rzeczywiście przeszkadzały to by je zaPhotoshopowali :D

Mam pytanie. Co ma "lubienie" kogoś od jego wyglądu/ładności? Ja znam kilka bardzo miłych, ciepłych, sympatycznych kobiet niezbyt urodziwych. To nie ma związku ...

file:///C:/Users/Carolina/Desktop/yo.jpg w sumie to ja tak patrze na te zdjecie .. ( najnowsze , z jakies imprezy moze tydzien temu .. ) i tak sobie mysle ze rozmiar 36 to ja moze mialam pare miesiecy temu ... hah .. nawet na to uwagi nie zwrocilam ... jak dla mnie to 38 jak sie patrzy ... a Wy co myslicie .. ? kurna .. naprawde ''uroslam '' tu i uwdzie .. o_O ..

Noia92 - wrzuć link na jakiś host np voila.pl i dopiero wtedy podaj link ;)

JacekJ - w tym akurat temacie "lubienie" to nie chodziło o sympatię a raczej o preferencje co do wyglądu ;)

Acha - czyli topic jest o tym - komu jakie kobiety się podobają? No to już możecie zamknąć topic :D Odpowiedź brzmi "Każdemu chłopakowi inne. Każdy ma swój typ."

Znaffca ! dokladnie ... a mowiac bardziej precyzyjnie o kobieca figure , cialo , ksztalty ... jak tam chcecie to nazwac .. ;p