Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noia92

pytanie do facetow ( kobiety tez moga sie wypowiedziec) :p

Polecane posty

Noia nie słuchaj Wertypa, on jest zyebem, z inteligencją równą inteligencji autobusu linii 7 🖐️ Do tego jezdzi starym gratem, ubiera sie jak wsiur. Nawet w lozku jest slaby, bo jego byla sie puscila z innym, gdyz jej nie zaspokajal.:classic_cool:🖐️

Ahahahaha a komu potrzebne szanse u takiego nieudacznika jak Ty? :D No prosze Cie, ja na Ciebie bym nawet w locie nie nasrała, bo żal byłoby mi mojego cennego gówna, ktore jest niczym złoto w porownaniu z Tobą. 🖐️

Gość nie przepadam za rubik ale
napisała to ostoja inteligencji na forum :D pasujecie z prezesem do siebie w mojej skromnej opinii.

Merry-Go-Round - powiem tak... same numerki wiele nie mówią, bo nie wiemy jak wygląda "reszta"... w niektórych przypadkach ciut większa pupa nie przeszkadza, w innych już tak... wszystko zależy właśnie od tej "reszty" ;) a co do schudnięcia to możesz to zrobić jak masz taką potrzebę, ale wydaje mi się, że taka marginalna różnica nie będzie się tak rzucać w oczy żeby bezpośrednio z tego powodu wzrosło Ci powodzenie o kilkadziesiąt procent :P jak już to da Ci tyle tylko (lub aż tyle), że lepiej się będziesz czuła ze świadomością, że jesteś szczuplejsza, co da Ci + do pewności siebie i chyba nic poza tym :)

szanse u Ciebie ... ? hahahahhahaah ... dobry zart ;) taki ''prezes'' nie dorasta hiszpanom do piet .. ;)

Oboje wiemy, ze jest zgodna z prawdą. Poza tym, miales spierdalac z tego zacnego forum, bo sie posrales w majty z zalu.:classic_cool: I co? Jednak lepiej, ze chociaz sie do Ciebie dopierdalaja, anizeli całkowicie ignoruja tak jak w zyciu realnym? 😴

hiszpanie słyną ze swojego wzrostu :D i intelektu :D jak to południowcy. przeciętny pekińczyk(mam na myśli rasę psa) ma zbliżony pozom iq do południowca, też rzuca się na wszystko ci się rusza i ma cycki :D

hiszpanie to dla mnie zadna konkurencja. na sam widok polakow sie kurcza zniewiesciale chlopki. jeszcze dodam ze wygladasz na 4-5 lat wiecej niz rocznik.

Znaffca muszę się z Tobą zgodzić :) z mojego typu figury, Rubikowej nie będzie :P więc na zimę - odpuszczam, ale im bliżej lata, dla własnego samopoczucia, zejdę o te 3 kg :P

to się z pewnościa doskonale z psem rozumiecie :D chociaż po tym zdaniu o gównach to mam wątpliwości czy pekińczyk nie jest mądrzejszy. z pewnościa bardziej taktowy i gówna nie robi na środku.

wiem , ze wygladam na starsza ...zazwyczaj daja mi 21lat... nie wiecej ! :P

ahhhhh .. ludzieee ! chcialam zrobic tylko mala sonde a co z tego wyszlo ... ?

a ja gdzie napisałem, że robisz na środku ? napisałem że pies nie robi na środku i to zdanie to się nazywa aluzja.

Merry-Go-Round - no ale po co się upodabniać do kogoś innego? ;) jak rzeczywiście jesteś jak nr 2, to serio nie masz się czego wstydzić :) zrzuć tyle tylko żebyś się poczuła atrakcyjniej, a faceci ten fakt zauważą prędzej niż te kilka centymetrów :)

ty się ciesz że gówno pojawiło się dopiero na 3 stronie :D zazwyczaj w pierwszych 3 wypowiedziach się pojawia :D

Napisałes, tak wynika ze składni Twojej wypowiedzi. :) Było porównanie mnie do pekińczyka, a nastepnie przykład z tym, że on gówna na środku nie zrobi. Reasumując, wniosków pisac chyba nie musze. Chyba, ze jesteś tak głupi, że ciężko Ci to pojąć. Wtedy służę pomocą. :)

chetnie bym skorzystał, ale obawiam się że ta pomoc będzie gówniana :D

Noia92 - szkoda gadać, cały "urok" tego forum :P lepiej iść spać, a "inteligenty" niech się licytują dalej który najmądrzejszy :classic_cool:

widać taka moja karma, że co tu wejdę to gówno widzę :D 🖐️