Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noia92

pytanie do facetow ( kobiety tez moga sie wypowiedziec) :p

Polecane posty

Gość triceratops
jestem kobietą, wyglądam jak 2, chciałabym wyglądać jak 1, bo jest jak dla mnie idealna :P

teraz działa :) hmmm dół całkiem ok, ale ciężko do całości ocenić, bo górę słabo widać na tym zdjęciu... ale optymistycznie patrząc zapowiada się dobrze, bo ani 1. ani 3. Ciebie nie przypomina ;)

między 1 i 2, bo 1 jest za chuda (poza tym mało która kobieta jest tak wysoka), a 2 moim zdaniem już za bardzo przy kości.

dzieki za wypowiedzi .. ;p czasem fajnie jest zapytac kogos kogo sie zupelnie nie zna ... dla znajomych zawsze wygladasz IDEALNIE ... :p

Merry-Go-Round Jezeli odpowiada Ci Twoja figura to dlaczego masz chudnac ? :)

Gość nie przepadam za rubik ale
masz grube uda ale jesteś ładna. moje gratulacje.

Noia92 - to zdjęcie dużo lepsze :) mogłaś już całe dać, bo nie masz się czego wstydzić ;) Merry-Go-Round - omg daj spokój kobiet :P o ile facet ma w głowie w miarę po kolei to się nie będzie licytował o numerek w tę czy tamtą ;) dla mnie ta pani 2. to idealik i tyle

Prezes wklej przykładowe zdjęcie laski na którą byś poleciał. pewnie doda albo paris hilton. Noia aseksualna?! jestem kobietą, ale nie wydaje mi się.

każda na tle bmv będzie mu się podobała :D przecież to kretyn. po dwóch zdaniach można to stwierdzić bo tyle kiedyś przeczytałem i mam wyrobione zdanie.

Merry-Go-Round niby tak ... tylko czy warto ... ? pan prezes .. hah ;-D dzieki za ''komentarz'' ... ale co do mojej Twarzy , to niebardzo mozesz komentowac skoro nic praktycznie nie widac ;)

sa tutaj dziewczyny ktoe mnie pocuagaja juz o tym im pisalem. ta dziewczyna pisala ze jest strakcyjna... a nie jest. sprowadzam ja na ziemie. jest przecietna, nawet ponizej. kiepska figura. nie nadrabia twarza. powinna schudnac.

Noia pewnie nie warto, w końcu na zimę można trochę przybrać i co wtedy? taki gagatek jak prezes pewnie by mnie rzucił za to, że poszło mi w moje biodra :P więc może niech potencjalny zainteresowany bierze mnie z moim pakietem ''odciętej talii'' niż odchudzoną do rozmiaru 36 :P

aseksualna? eeetam... może to od zdjęcia zależy? nie każdy umie pozować do zdjęć, więc moze na tle modelek wypada mniej kolorowo... co nie znaczy wcale, że w rzeczywistości jest mniej atrakcyjna od nich ;)

nie wiem czy są czy nie. kretynem jesteś z cała pewnością, a ona jak na kafeteriankę jest bardzo ładna(obiektywnie), mimo iż mnie się takie uda nie podobają.

Prezes pisała, że akceptuje swoje ciało a nie że jest atrakcyjna dla ogółu. moim zdaniem jest fajna, ale o gustach się nie dyskutuje. ja już wiem na jakie Ty lecisz, znam ten typ :P

Merry-Go-Round dokladnie ! przynaje racje ;) a co do pana prezesa .. hah ... nie przypominam sobie , zebym pisala ze jestem atrakcyjna ... napsialam , ze nie narzekam na brak powodzenia , i ze odpowiada mi moja figura ... czyz nie .. ? z reszta ... nie wszystkim musi sie podobac .. sa gusta i gusciki ... hiszpanom sie podoba :p ... i nie tylko im :D !

południowcom się wszystko podoba co ma tyłek i cycki :D

wlasnie ! moze pan prezes wstawilby jakies zdjecie swojej idealniej kobietki ? ;)

tez tak myslalam .. haha .. poludniowcy , goraca krew to wezma wszystko co sie rusza .. haha .. niestety (albo i na szczescie) bylam w bledzie . ;p