Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronata

Chciałabym zrobić to z kobietą przy moim mężu

Polecane posty

Gość weronata

Jestem mężatka i mam 36 lat. Wiem ze mój maż chciałby zobaczyć mnie razem z inna kobietą jak się razem kochamy. Chciałabym zrobić nie tylko jemu taką przyjemność z patrzenia na nas ale i sobie wielka przyjemność z dotyku pieszczot i pocałunku drugiej kobiety. Wy też tak macie?

Gość qwerttrewq
nie mam na szczescie tak i uwierz ,ze niewiele kobiet tak ma, po 1 moj maz zawsze byl przeciwnikiem trojkatow, itd, a ja chyba bym sie orzygala dotykajac innej kobiety, zreszta nie pociagaja mnie, a moj maz nie ma takich potrzeb,

Gość ja pani wasza
ja tak mam

Gość Anulkaaaaaaggg
kilka razy udalo nam sie na takie cos :) mojego faceta to pociaga ale wiecie wszystko ma swoje granice :)

Gość 56547856724565835826
a co tym dziwnego, mnie by brzydziło dotykanie faceta

Już się nie tłumacz mężem. :O Chcesz by wylizała cię jakaś inna niedopieszczona foka. ;) Później pewnie będzie chciał zobaczyć, jak oddajesz się innemu mężczyźnie. :P

Gość weronata
Niema tu nowy o żadnym trójkacie. Będziemy tylko my dwie a on będzie się tylko nam przyglądać z boku. Jeśli to problem możemy tylko nagrać dla niego nasze igraszki. Najlepiej a żeby to była kobieta biseksualna (mężatka). Spotkanie ma być bez zobowiązań. Nie może to być typowa lesbijka. Podobno są bardzo zazdrosne. Niema nowy też a żebym miała to też zrobić z innym facetem. To ma być tylko kobieta. Spełnienie mojej i jego fantazji. Przecież wiele kobiet myśli o drugiej kobiecie.

Gość nati wroclove
pewnie, przyprowadz mu babe do domu -pózniej bedzie ja bzykał poza domem głupia pindo

Gość weronata
Przepraszam nati wroclove ale Ja tu nikogo nie obrazam. Daruj sobie takie komentarze jeśli na koniec zdania musisz się tak wyrażać.

nie wiem jak ty sobie to dokladnie wyobrazasz? przeciez to obca baba,a co z zabezpieczeniem?mozesz od niej dostac jakies wirusa,chocby hpv...to bedziesz uzywac jakiejs oslony przed jej sokami?