Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

co tutaj na koniec napisać? hmmm

Polecane posty

za wyrazy szacunku - jego braku podniesionego ciśnienia - pełnego luzu maksymalnego wkurwienia - maksymalnej radości chcę wszystkim podziękować z tego forum i życzyć "koszmaru" zwanego życiem na następne 1000 lat- koniecznie z kimś z boku kto przy was się będzie "męczył" a wy będziecie przy nim tkwić- na zawsze :P pozdrawiam jako "poważny dzieciak" :classic_cool:

Gość dekoldcsx
fiku ty nie masz zadnego honoru, wstydu, szacunku do siebie ciebie mozna traktowac jak szmate a ty i tak udajesz ze to tylko deszcz pada

rev --> czułam się dobrze, aż tak dobrze, że nie siedizałam na kafe :D weszłam tylko na chwilę pod wieczór

fiku z tego co u Ciebie czytam - nie wygląda to za bardzo na trzeźwe sama nie znikniesz i nawet jak zdeklarujesz to i tak będziesz się wiła w sieci uzależniona od swoich marzeń i nieskończonych pragnień :P

mam dość picia co najmniej do sylwestra a tak poza tym - da radę rozmawiać z Tobą na trzeźwo?

jeżeli potrzebujesz wypić by rozmawiać z kobietą, to tylko współczuć :( inni nie mają takich problemów w kontaktach ze mną

fiku mikuuu poza tym kobiety mają więcej silnej woli i nie chleją na umór a jak postanowią zniknąć to znikają " Z tą silną wolą, to nie przesadzaj za bardzo;)

jeżeli potrzebujesz wypić by rozmawiać z kobietą, to tylko współczuć inni nie mają takich problemów w kontaktach ze mną wiesz ...czasami ciężko znosi się widok lub poraża mowa...:classic_cool:

na komplementy ode mnie zasluguje tu tylko jeden facet,i nie jestes to bynajmniej ty odetchnąłem....przynajmniej nie zrobisz mi przykrości...:classic_cool:

oszczędzę ci tych męczarni czemu? przecież ani Cię nie słyszę , ani nie widzę...więc jest ok